FA Cup 3rd Round Kuralari belli oldu!

West Ham Manchester City ile oynayacak!

Kuralari degerlendiren Gizer turun zor gececegini fakat kendilerinin ii bir takim olusturdugunu belirtti. Ayrica mikrofonlara Aydogan bir itirafta daha bulundu. Yakin arkadasi Ilhan Aydogan'in kendisine iki oyuncu daha onderdigini ve bu oyuncularin Steffen Iversen ve Rolandi Bianchi oldugunu soyledi. Fiyatta anlasirlarsa Cesar Delgado Bianchi veya Iversen'i transfer edebileceklerini de sozlerine ekledi. Falcao transferinin para konusu yuzunden gerceklesemedigini ise Ergiz Gizer tekrar etti.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premiership 15. hafta

West Ham-3 Watford-1

9. dakikada Ashton'la golu bulan West Ham 30'da Tommy Smith'le esitligi saglayan Watford West Ham taraftarlarini endiselendirdi fakat Reo-Coker ve Carlton Cole'un golleriyle West Ham maci kopardi.

Mactan sonra konusan Gizer Cesar Delgado'yla ve Bianchi'yle gorustuklerini fakat hala tekliflerinin kabul edilmedigini soyledi. Gizer sozlerine pazarligin devam ettigini de ekledi.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premiership 16. Hafta

West Ham-0 Fulham-2

Maca kotu baslayan West Ham 19da Wayne Routledge'la geriye dustu ve ilk yarida Reo-Coker'in uzaktan sutu direkten donunce ilk yariyi West Ham 1-0 yenik kapatti. Ilk yari basladigi an golu bir kez daha aglarinda goren West Ham bir kez daha Ashton'la topu direge yolladi ve maci West Ham 2-0 yenik kapatti.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ergiz Gizer baskandan ek transfer butcesi isteyecek!

Para sikintisindan dolayi transfer gerceklestiremeyen West Ham klubunun teknik direktoru Gizer baskan Terence Brown'dan ek transfer butcesi istiyor... Baskanin cevabi merak konusu...

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Baskan istegi reddetti!

Baskan Terence Brown yeterli kaynaklara sahip olmadigi icin ek transfer butcesi yaratamayacaklarini soyledi! Bunun uzerine Gizer de basina Bianchi ve Cesar Delgado'yla anlasamadiklarini ve rotayi su anda Iversen'e cevirdiklerini soyledi.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefa Kupasi Grup G 4. Mac (Son Mac)

West Ham-1 Lokomotiv Moscow-0

Dakikar 37de Carlton Cole'un ayagindan golu bulan West Ham maci boyle bitirmeyi bildi.

Mactan sora Gizer bir ust turdaki rakiplerini beklediklerini soyledi.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Grup maclari tamamlandiktan sonra Uefadaki grup tablom:

Yorumlari bekliyorum arkadaslar...

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefa 1st Knockout Round maclari belli oldu!

West Ham eski sampiyon Sevilla ile oynayacak!

Cekilisi degerlendiren Gizer guclu ve favori bir ekiple eslestik fakat takimima guveniyorum... Cekismeli bir tur olacak!

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefa 2nd Knockout Round Kuralari Cekildi!

West Ham Norvec ekibi Brann ile Alman ekibi Schalke'nin galibi ile eslesti!

Kurayi degerlendiren Ergiz Gizer basin toplantisinda onceki hedefimiz Sevilla'yi gecmek sonra da Brann veya Schalke macini dusunecegiz dedi.

Arkadaslar Schalke ile Brann macinin sonuclarini da buraya ss ile koyucam...

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premiership 17. Hafta

Arsenal-3 West Ham-1

Maca ii baslayan West Ham ilk yariyi gol yemeden kapatti. Taa ki 61. dakikaya kadar... West Ham bundan sonra gol aradi fakat 81'de 2. golu yiyince Henry'nin ayagindan Arsenla maci garantilemisti. Fakat bundan 1 dakika sonra Tevez'le golu bulmasi West Ham'i umutlandirdi. 2. golu bulamayinca 90da golu Adebayor'dan yedi ve maci 3-1 yenik kapatti.

Mactan sora sonucu degerlendiren Gizer uzgun oldugunu ve West Ham'in ara transfer doneminde yapacagi transferlerle ust siralari tekrar zorlayacagini belirtti.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Carling Cup Quarter Final

Wigan-1 West Ham-2

Macta 7. dakikada yedigi golle moralsiz baslayan West Ham ilk yariyi boyle bitirdi. West Ham elendi derken sahneye Dean Ashton cikti ve 85. dakikada golu buldu. Bunla yetinmeyen West Ham 3 dakika sonra maci ceviren golu Harewood'un ayagindan buldu ve maci 2-1 kazandi.

Mactan sonra Gizer yaptigi basin toplantisinda yari finale cikmanin cok guzel bir duygu oldugunu soyledi. Muhabirin 'Son dakikalara kadar yeniktiniz. 3 dakikada maci cevirdiniz! Bunun hakkinda ne dusunuyorsunuz?' sorusuna Ergiz Gizer 'Bu takimimizin maci son dakikaya kadar istedigini gosteriyor. Tum oyuncularimi tebrik ediyorum!' dedi

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Iversen West Ham'a mi gidiyor?

Son gunlerde adi West Ham ile birlikte anilan 30 yasindaki santrafor Iversen'in klubu Rosenborg'dan bir aciklama geldi. West Ham'in Rosenborg'a 1.8m civarinda bir teklif yaptigini aciklayan Rosenborg klubu bu teklifi reddettiklerini fakat sonra yapilan 2m degerindeki teklifle acilan pazarligin hala surdugunu soyledi. Rosenborg baskani Wesst Ham'a 850k'si pesin 1.7m'si 6 aylik taksitle toplam 2.5mlik bir teklif onerdik. West Ham klubu teklifi kabul ederse Iversen West Ham'li olabilir dedi. West Ham'in ne yapacagi merak konusu!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Carlling Cup Semi Final Kuralari Belli Oldu!

West Ham United Tottenham ile karsilasacak!

Kurayi degerlendiren Gizer guclu bir rakiple eslestiklerini, buraya kadar geldikleri icin cok mutlu olduklarini ve finale cikmak istediklerini belirtti.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premiership 18. Hafta

West Ham-4 Manchester City-1

Harewoodla 5. dakikada one gecen West Ham 19da Bernardo Corradi'nin golune engel olamadi ve boylece esitlik saglandi. Bundan 4 dk. sora Reo-Coker Harewood'un ortasina voleyi vurunca West Ham tekrar one gecti. Ii bir performans segileyen Harrewood 7 dk. sora da attigi 2. golle West Ham icin kariyerindeki 50. golunu atarak farki 2ye cikardi. Ve son golu Ashton 75teki kafa vurusuyla atti ve skoru belirledi: West Ham-4 Manchester City-1

Mactan sora Gizer maci ii bir skor olarak degerlendirdi. Farkli yenmelerinin kendilerine moral kazandiracagini soyleyen Gizer cikis yakalamak istediklerini de belirtti.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve iste 18 mac sonunda puan durumum:

Bence durum cok vahim degil... Bir seri yakalarsak ilk 4u yakalayabiliriz. Hedefim bu sezonluk sampiyonluk degil. Bunu hatirlatayim. Cunku 3m gibi bir butcem vardi bunu James Collins'i satarak 5m yaptim o nedenle cok fazla transfer yapamadim ara transferde 1 defans ve 1 veya 2 forvet alip 1 forvet gondermeyi dusunuyorum. Hedefim Cl'ye katilabilecek bir pozisyon elde etmek

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaslar yeni maclar ve transferler oglene dogru sizlerle... Birazcik yorum gormek istiyorum... Inanin bu kadar ayrintili ss vermek ve maclarin degerlendirmesini yapmak zor oluyo... Kuralar, mac sonu roportajlari, gollerin aciklamalari, vs vs. Baya urasiyorum ve yorum gormek beni sevindiriyor... Tesekkurler!