1 ile 30 arası toplam 558 sonuç

Konu: [E-GLocc] West Ham United

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Iversen Rosenborg'un sozlesmesini kabul etmedi!

West Ham'in almak istedigi Iversen Rosenborg'un sozlesme teklifini reddetti... Bununla beraber Iversen'in West Ham'a gidecegi kesinlesti gibi...

Bu haber uzerine Gizer Iversen'i transfer etmek istediklerini ve onun tekliflerini kabul edecegini umdugunu soyledi!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by tomasrosicky1 View Post
    iversende izine gerek yok
    Norvec Avrupa Birliginde degil ki... O halde gerek var ama bilmiorum... Insallah gerek yoktur...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beklenen haber geldi!!!

Iversen West Ham'in sozlesme teklifini kabul etti ve West Ham'a transfer oldu!!

Bu transferi yaptigi icin cok mutlu olan Gizer: Iversen cok iyi bi oyuncu yeni maclarda takimimiza cok yarar saglayacak dedi...

Iversen'i transfer eden West Ham resmi sozlesmeyi 1 Ocak 2007 tarihinde basinin onunde imzalayacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by eglocc View Post
    Norvec Avrupa Birliginde degil ki... O halde gerek var ama bilmiorum... Insallah gerek yoktur...
    Norveç Avrupa Birliği üyesi değil ama vatandaşlarının Avrupa'da serbest dolaşım ve çalışma imkanı var! Zaten Dünya'nın en gelişmiş ülkesi Norveç! Adamlar Avrupa Birliği'ne girmeye gerek bile görmedi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Norveç Avrupa Birliği üyesi değil ama vatandaşlarının Avrupa'da serbest dolaşım ve çalışma imkanı var! Zaten Dünya'nın en gelişmiş ülkesi Norveç! Adamlar Avrupa Birliği'ne girmeye gerek bile görmedi
    Evet gerek gormedikleri icin girmediler... Nese siyaset yapmayalim Ben degil die is izni gerekebilir die dusundum... O sebeble ole dedim... Nese is izni gerekmemesi benim icin daha ii...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Haftanin Maci: Liverpool-West Ham

Liverpool maca bircok ilk 11 oyuncusundan yoksun baslayacak iste bu oyuncular:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Evet daha iyi olmus basarılar Bolton galıbıyetı de guzel olmus
    Tesekkurler yeni transfer haberleri ve Liverpool maci birazdan

Mesaj Yetkileri