Sayfa 27 / 439 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
781 ile 810 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

hasan kabze ye çok üzüldüm..

diğerleri (özellikle necati)galatasaray gibi büyük bir takıma yakışmayan oyunculardı..özellikle yetenek bakımından.kalli bunları gördü ve postaladı..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Necati hiçbir zaman büyük takım futbolcusu değildi.Olamadı da.

Tüm futbolcular grevdeyken 350 milyarlık arabasıyla tesislere gelende oydu.Şimdi bu şeye benzer.Bir fabrika da grev var.Çaycısıda grevde şefide.Şef grev yerine masa açıp iskender vs. yemesi gibi abes bir durum.Yakışmayan bir durum.Böyle biri Galatasaray formasını hayatta hakedemez.En sonunda yolladılar şükür.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ya arkadaslar yabanci forvet gelecegi icin birileri gidecekti.........Ayrıca anladıgım kadarıylr özgürcan bu sene kadroda yer alacak serkan da var kabze ve necati kalsada zaten oynamıcakdıki.......Bu arada Necati ve kalli arasında kampta neler gecti onu kalli bilir son mac yaptıgı hariketlerde var.....

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Necati hiçbir zaman büyük takım futbolcusu değildi.Olamadı da.

Tüm futbolcular grevdeyken 350 milyarlık arabasıyla tesislere gelende oydu.Şimdi bu şeye benzer.Bir fabrika da grev var.Çaycısıda grevde şefide.Şef grev yerine masa açıp iskender vs. yemesi gibi abes bir durum.Yakışmayan bir durum.Böyle biri Galatasaray formasını hayatta hakedemez.En sonunda yolladılar şükür.
    2sezon önce şampiyon olduğumuzda kupayı geç almıstık..malum son hafta fenerin de şampiyonluk şansı vardı..herneyse..şampiyonluk kupasını ağustos ta almıstık galiba..işte o kutlama gecesinde necati ye şampiyonlukla ilgili sorular sordular..adamdaki cevap şu:

-biz herşeyi geç alıyoruz,kupayı da geç almısız,nolcakki alıştık biz...bu adamın gs de yeri hiçbizaman olmadı bana göre..necati benim için o gece bitmişti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Sporx yazarı Osman Tanburacı ilk değerlendirmesini yaptı ve Feldkamp'ın kararına desteğini belirtti.

Tanburacı'nın ilk görüşleri şu şekilde: "Galatasaray'ın yeniden yapılanmaya ihtiyacı vardı. Bunu da yapacak tek adam Feldkamp'tır. Ona inanıyorum. Yaptıklarını onaylıyorum. Kalli görevini yapmıştır. Sıra yönetimdedir. Necati ve Hasan Kabze gidiyorsa Morientes şarttır. Akıbet belli oldu. Hakan Şükür'e güvenmiyor, tek Ümit Karan ile olmaz diyorsa bekleyin santrfor geliyor."

24.07.2007

Kaynak : Sporx.com

ancak bu şekilde özetlenebilrdi..

ne yalan söyliyeym necatinin gitmesini en çok isteyenlerden biriydm ama gitmesi kesnleşnce içm cız etti..keşke zamanında karanı ankaraya kiraladıgımz gibi necatiyide bi takıma kiraya versk belki akıllanırdı..ayrıca kabze kiralanmalı bonservisiyle verilmemeli..orhanda sakat sakat elinden geleni yaptı..cihana bişey söylemek istemyorm

4 ününde yolu açık olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

senelerden beri söylerim..cihan bence futbolu bırakmalı...
    kalli sonuna kadar haklı(kabze dışında)..o kiralık verilmeliydi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Serkan bana göre onları aratmaz kaldıki özgürcanda formda ayrıca yeni transferde gelecek yönetim coktan herseyi hazırlamıstır

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

zaten necati kabze ikilisinin gitmesi demek çok çok iyi bir mesaj olmuş forvet transferi için

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Dvornik Vestel Manisaspor’da

Vestel Manisaspor’umuz dış transferde Slovakya’nın Ruzomberok takımında forma giyen 29 yaşındaki Çek oyuncu Josef Dvornik’i renklerine bağladı.

İdari Menajer Mustafa Turgat’la birlikte Kartepe kampına gelen defans oyuncusu Josef Dvornik ile iki yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalandı. Turgat, Dvornik’in takıma önemli bir güç katacağını ifade ederek, “Slovak liginin en önemli savunma oyuncularından birini renklerimize bağladık. Bu transferin hem kulübümüze hem de oyuncumuza hayırlı olmasını diliyorum. Dvornik’in takımımıza çok faydalı olacağına inanıyorum” dedi.

Takımla birlikte çalışmalara başlayan Çek oyuncu Josef Dvornik, Vestel Manisaspor formasını giyeceği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Buraya başarılı olmak için geldim. En kısa süre içinde arkadaşlarıma uyum sağlayıp, takıma katkı da bulunmak istiyorum” dedi.

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ya arkadaslar yabanci forvet gelecegi icin birileri gidecekti..............

Herhangi bir yarışmadan adam elemiyoruz..
    Haftanın birincisine neden eledin diye sorduklarında verilen cevap gibi bir yanıt olmuş.

"Birilerinin gitmesi gerekirdi..

Necati'nin Kalması onun içinden de iyi olmazdı bence.
    Yabancı forvet banko oynar.
    Serkan, Özgürcan diyorsun.. Ümit de var.. Yedek kalırdı Necati..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Gürhan DMC/MC
    Hatta tekniği ve stili Tugay'a benzer, yalnız biraz dribblingli halidir.Gago gibi..

Appiah'ın özellikle gönderilmek istenmediğini herkes biliyor.Sözleşme yeniletmeye çalışıyorlar ve herhalde bu sezon başladıktan sonra yapılır..
    Appi için 20 M $ az değil, Yaya Toure'nin gidişini görünce daha belli oluyor.Appiah fazlası ile hazır bir oyuncu, bu tür oyuncuların bulunması çok zordur.
    Hem DMC, hem MC.Zaman zaman AMC bile oynayabiliyor.Çok teknik ve size, adam adama mücadele üst düzeyde.
    Essien'in Chelsea'ye verdiği katkıyı aynen Fenerbahçe'ye veriyor.

Dünyanın her yerinde oynayabilecek kaliteye sahip bir isimdir.Türkiye'ye gelişine hala hayret ediyorum, bu Aziz Yıldırım'ın en büyük başarısıdır.Bu tarz oyuncular ağzınızla kuş tutsanız da Türkiye'yi seçmezler!..

Appiah'ın 20 küsür M $'a Juventus'a transfer olduğunu unutmayın.
    Viera ve Emerson gibi dünyanın en iyi 2 DMCsini alınca göndermek zorunda kaldılar, ki bunu hiç istemeden..

Ayrıca 8 Milyon Euro'ya alınan adam, 6 Milyon Euro'ya gönderilmez!
    YALAN HABER
    : ))

Yasin olayı gerçek mi
    Hiç inanasım gelmiyor, kesinleşmediği sürece inanmam ben bu basına..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Gürhan DMC/MC
    Ayni seyi bende söyledim adamlar AMC diye tutturdu
    Yasin haberi dogruysa yasinide alip transferi kapatiriz

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Çok fazla izlemeyen söyleyebilir ama bu onun önlibero olduğu gerçeğini değiştirmez

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Legrottaglie çok iyi adam, ligimizi de küçümsemez.
    İyi stoperdi, dağınıktı ama defansı toparlıyordu.Juve'nin all-star kadrosunda hem isim olarak hem de oyun olarak sırıtıyordu, Cannavaro gelince gönderdiler.
    Overrated bir oyuncu, yıldız değil ama çok iş yapar burada..
    Gerçekleşir mi bilmiyorum ama Bjk parayı sorun yaparsa hayatta alamaz, Juventus'tan ucuza adam alınmaz..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Gürhan'da ön libero ise..

Daha ne diyim yav?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

gürhan ön libero?? daha geçen sezon alex'in yerini doldurabilirmi diye tartışıyodunuz..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Gürhan'da ön libero ise..

Daha ne diyim yav?
    Evet önlibero, önlibero dediğin yarma, saha içinde adam döven kişi demek değildir.

Gago da, Pirlo da önlibero.
    Defansif ve ofansif önliberolar var, FM'nin eksik kaldığı nokta burası.
    Gürhan Appiah'ın daha az size'lı olanı, Guinti gibi bir oyuncu kısacası.

Benimle bunu tartışma istersen, alındığı günü de biliyorum.Uzun uzun takip ettim,ediyorum, geçen sezon sol kanatta oynaması bir şey ifade etmez (solak zaten).Appiah da sağda oynadı ama gerçek mevkisi DMC (MC gibi ama literatürde DMC)..

Boşuna bunu tartışmayalım, lütfen röportajını okuyun.Daha fazla yorum yapmayalım.DMC konusunu da o röportajda ben sordum zaten..

Gürhan hiç bir zaman AMC oynamadı, AMC düşülmedi!

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Stepanov ve Porto için mükemmel (Pepe'nin yerini çok iyi doldurdular) ama Ts için berbat bir durum.

Ts dolduramaz yerini, Ts Yönetimi bu beceriye sahip değil bence.Çok yetersizler, ellerinde Türker vardı ve kaale almıyorlar bile onu.Çok fazla bürokrasi var Ts'da, bu kafaların tamamen değişmesi lazım Türk Futbolu'nda..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Stepanov ve Porto için mükemmel (Pepe'nin yerini çok iyi doldurdular) ama Ts için berbat bir durum.

Ts dolduramaz yerini, Ts Yönetimi bu beceriye sahip değil bence.Çok yetersizler, ellerinde Türker vardı ve kaale almıyorlar bile onu.Çok fazla bürokrasi var Ts'da, bu kafaların tamamen değişmesi lazım Türk Futbolu'nda..
    kesinlikle katılıyorum adam Trabzon Limanı'nı aldı birilerinin yardımıyla onun üzerinden TS'a başkan oldu...şimdi ticaret yapıyo klüp üzerinden...Bu konuda bildiğim çok şey var ama anlatmam kurallara aykırı...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Necati zaten yolcuydu, hayatta bu sezonu tamamlayamazdı.
    O değil de Kabze nasıl gider, çok şaşırdım.Elinde forvet kalmadı Gs'ın.
    Hakan yetersiz kalır tüm sezon için, Ümit Karan tamam ama e gerisi?..

Özgürcan deneyimsiz daha, sezonu tamamlamaya hazır değil.
    Serkan kapalı kutu?

Gs'ın alacağı santrafora bakar, ofansif olarak çok güç kaybedecek Galatasaray ama zaten aşırı ofansif oynuyordu, bu da orta saha zayıflığı getiriyordu ki hala çok baskılı bir orta saha olduğu söylenemez.

Linderoth tek başına nasıl kaldırır tüm orta sahayı?Ayrıca ağır ve vücut vücuta oynamıyor, teknik olduğundan geriden çok top çıkarıyor.
    Aurelio tarzı oynayacak bir oyuncu..
    Saido gibi yalnız kaldı..
    İşe yarar, yaramaz mı?Fakat bu tek başına yeterli olmaz, gene aynı zaafı çeker Gs, iyi pres yaparak,alan daraltarak kontra çıkan takımlara karşı zor durumda kalırlar.Doldur boşalt yapacak isim bırakmadı Kalli.

Düşüncesi Alman mantalitesi.
    Forvetsi golcü bir oyun kurucu, duran top organizasyonları ile bulunan goller ve bireyselliğe bırakılan oyun.

Bu düşünce ile kötü, Daum da aynı şeyi takım oturunca uygulamaya çalıştı ama 4-1-2-1-2 baklava ile olmuyor, tek dmc ile ancak zayıf takımlara karşı rahat oynayabilirsiniz.Çok deplasman zaafı yaşar Gs, 4-4-2'ye dönmek zorunda kalırlar (4-4-1-1 gibi)..

Özellikle kritik maçlar belirleyici etken, tek dmc böyle maçlarda intihar demek.Gerets bile ŞL maçlarında 4-4-1-1 oynattı takımı..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

G.Antep çok süper transfer yapmış... Hayırlı olsuN...

Uğur Yıldırım, Tevfik Köse, Mehmet Akgün, Serkan Çalık, Barbaros Barut...
    FM'de aldığım gençler

Sırada kimler var?
    Hüzeyfe Doğan, Emrullah Güvenç, İlhan Demirci ??...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

diziliş tk dmc gibi grünsede sag ve sol açıkların yardımlarıyla orta

sahada linderoth tek kalmyo..özellikle sabri ve barış özbek bu görevi çok iyi yapyo..maçları da takip edince bunu görmek kolay oluyo..ama tabiki

sistemin dha iyi otrması lazm bu da bi sferde olacak bişey degil ztn...bide bazen 4-3-1-2 oynatyo bu 3 lü orta sahayı bol pres yapan oyunculardan kuruyo o yüzden kesn yorumlar yapmak yanlş olur..kalli çk farklı bi teknik

direktör..yılların spor yazarları onun taktigini çözemezken bizm kalkp taktik söylememiz yanlş olabilr..(benm içnde geçerli) o yüzden bekleyp görelim bizi neyin bekledigini

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    diziliş tk dmc gibi grünsede sag ve sol açıkların yardımlarıyla orta sahada linderoth tek kalmyo..özellikle sabri ve barış özbek bu görevi çok iyi yapyo..maçları da takip edince bunu görmek kolay oluyo..ama tabiki sistemin dha iyi otrması lazm bu da bi sferde olacak bişey degil ztn..Gs şuanki durumyla gelecek içn çok şey veriyo

Dünyada bunu yapabilen hiçbir takım yok, en son yapabilen Milan'dı.
    AML ve AMR'nin defansa katkılarından bahsetsen daha mantıklı olurdu.

DL ve DR'lere kaldı ise Gs sezonu bu şekilde bitiremez, bu şekilde düşünmek intihardır.

Zaten Kalli de bunu biliyordur, Gs bu sene hiç beklenmedik bir şekilde hızlı başlayarak hemen gol attıp kapanmayı ya da atamazsa daha fazla kontra şeklinde geriye dönük oynamayı tercih edecek gibi duruyor.Yani rakibi üzerine çekmeye çalışacak, tamamen kapanan takım olursa da kuzu gibi yer golünü oturur yerine.

Beklerde Linderoth'a yardım ummak mantıklıca mı?
    Oraya 2. DMC almak mı mantıklı, yoksa bir santrafor mu?

United bile artık baklava oynamıyor

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Dünyada bunu yapabilen hiçbir takım yok, en son yapabilen Milan'dı.
    AML ve AMR'nin defansa katkılarından bahsetsen daha mantıklı olurdu.

DL ve DR'lere kaldı ise Gs sezonu bu şekilde bitiremez, bu şekilde düşünmek intihardır.

Zaten Kalli de bunu biliyordur, Gs bu sene hiç beklenmedik bir şekilde hızlı başlayarak hemen gol attıp kapanmayı ya da atamazsa daha fazla kontra şeklinde geriye dönük oynamayı tercih edecek gibi duruyor.Yani rakibi üzerine çekmeye çalışacak, tamamen kapanan takım olursa da kuzu gibi yer golünü oturur yerine.

Beklerde Linderoth'a yardım ummak mantıklıca mı?
    Oraya 2. DMC almak mı mantıklı, yoksa bir santrafor mu?

United bile artık baklava oynamıyor

Gs paf takımı bile öyle kapanarak top oynayacak ve "kuzu gibi" lafını yiyecek futbolu oynamaz..o ihtimali çkar ztn Gs den bahsediyorz(yada ben senin demek istedigini yanlş anladım)

seninde dedigin gibi Kalli herşeyn farknda ne yapmsı gerektigini bizden çok daha iyi biliyo o yüzden bence Galatasaray ın taktik olarak neler planladıgını önümüzdeki günlerde oynayacagı hazrlk maçlarnda anlamamz daha kolay olacaktr..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Herhangi bir yarışmadan adam elemiyoruz..
    Haftanın birincisine neden eledin diye sorduklarında verilen cevap gibi bir yanıt olmuş.

"Birilerinin gitmesi gerekirdi..

Necati'nin Kalması onun içinden de iyi olmazdı bence.
    Yabancı forvet banko oynar.
    Serkan, Özgürcan diyorsun.. Ümit de var.. Yedek kalırdı Necati..
    Necatinin zaten gidecegini ben isvicre kampında oldukları zaman söylemiştim birde son macta kötü hariketler yapınca kalli onu heps sildi zaten röportajlarda hep morali düsüktü kabzeye gelirsek suanda kampın en kötü oyuncusu idi kendisi bütün macları izledim Gs tv dende Antremanları izledim.......Kabzede bitiricilik iyi kaybolmuş özgürcan ise baya formda idi cok pres yapıp top kaptı asisrt yaptı gol attı falan filan bütün kararlara saygı göstermekten baska sansımız yok....Bekleyip görecez illaki onları aaratmıcak forvetler gelir hatta hazırdır

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Gs paf takımı bile öyle kapanarak top oynayacak ve "kuzu gibi" lafını yiyecek futbolu oynamaz..o ihtimali çkar ztn Gs den bahsediyorz(yada ben senin demek istedigini yanlş anladım)
    Evet yanlış anlamışssın, hala Tr'de 90 dk kapanan takımlar var, bu şekilde 1 puan çıkarabileceklerini zannediyorlar..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Besıktas Santanderin stoperini alıyor rubens mi ne onu alıyor İşi bitirmek için ispanyaya gittiler

Kaynak diye sorarsınız şimdi kaynak bütün gece sporları hatta anlasmıslar........

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Uğur Gs'a gelmek için can atıyormuş ama almadılar adamı.
    Çok durmaz orada zaten, ya herro ya merro.Ya atlar ya batar..

İlhan Demirci de bir yere transfer oldu galiba?

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Evet yanlış anlamışssın, hala Tr'de 90 dk kapanan takımlar var, bu şekilde 1 puan çıkarabileceklerini zannediyorlar..
    peki o zmn yanlış anlamışm k.bkma..

kalli hazırlk maçlarnda ne yapmak istedi tam olarak kimse anlayamadı..o yüzden istanbuldaki hazırlk maçlarını bekleyip görelim..bu maçlarda daha ciddi 11ler çkaracaktr..kendi de dedi ztn..ilk 11 çknca ztn biraz biraz anlarız Gs nin futbol mantalitesni

Mesaj Yetkileri