Sayfa 30 / 439 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
871 ile 900 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Necatiyi alsak diye bişey olmamalı.Kesinlikle karşıyımPostiga ise iyi golcu.Fena olmaz alınırsa

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet Beşiktaş'a transferi yanlış olur bencede.

Yeni rota: Legrottaglie
    Beşiktaş'ta Ruben Gonzalez'in transferi yüksek bonservis bedeline takılırken, gözler Juventus'ta oynayan Nicola Legrottaglie'ye çevrildi.

Beşiktaş Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk ile idari menajer Ali Gültiken, dün sabah gittikleri İspanya'da Ruben Gonzalez'in Kulübü Racing Santander'in 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ısrarını değiştiremeyince bu transferden vazgeçildi.

Siyah-Beyazlılar Ruben için yaptıkları tüm girişimleri rafa kaldırırken, Ali Gültiken ve Mario Berk, İtalya'ya geçerek Juventus'ta oynayan Nicola Legrottaglie ile anlaşma zemini arayacak.

25.07.2007

Kaynak : DHA
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

bzmkıLer onceLıkLe ısmı duyuLmus tanınan yıLdız bı futboLcu aLmayı hedefLıoLar

bu adamı ve onun gıbıLerı pek dıkkate aLmazLar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray'ın transfer listesinin başında olduğu iddia edilen Valencia'nın golcüsü Fernando Morientes, Sarı kırmızılıları üzecek bir açıklama yaptı. Avrupa'nın önemli ekiplerinden teklifler aldığını doğrulayan Morientes, Valencia'dan ayrılmayacağını söyledi.

İspanya'nın önde gelen spor gazetelerinden Marca'ya konuşan Fernando Morientes, başta Kalsröm takasının gündemde olduğu Lyon olmak üzere önemli ekiplerin kendisini istediğini doğruladı ancak futbolu Valencia'da bırakmak istediğni söyleyerek bu teklifilere kapısını kapattığı açıkladı. Gelecek sezon takımın kendisine çok ihtiyacı olacağını vurgulayan 31 yaşındaki yıldız futbolcu, ekonomik şartların kendisini ilgilendirmediğini belirterek, "Ben mutlu olacağım yerde oynayacağım" şeklinde konuştu.
    Ancak İspanyol basını geçen sezonu sakatlıklarla boğuşarak geçiren yıldızı Quique Flores'in gözden çıkardığı bu nedenle Arizmendi'yi transfer ettiğini iddia ediyor. Flores de Kalström transferinde Morientes'i Lyon'a göndermeyi teklif ederek bu iddiaları doğrulamıştı.

Lig Tv..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yabancı oyuncu transferinde sona yaklaşan Beşiktaş, Ruben için Racing Santander'le her konuda anlaşmaya vardı ama bu defa da İspanyol futbolcunun kararına takıldı.

Lig Tv'nin haberine göre dün öğle saatlerinden bu yana Racing Santander kulübüyle masaya oturan ve bu sabah 1.6 milyon euro 'ya el sıkışan Siyah-Beyazlı yöneticilerin görüşme sonrası tatilde bulunan Ruben'i Madrid'e çağırdıkları ancak İspanyol futbolcunun, "Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyorum" sözlerinden sonra adeta şoke oldukları belirtildi. Ruben'e garanti 750 bin euro öneren yönetici Mario Berk'in bu futbolcuya yanıt olarak " Seni kulüpte bekliyoruz gel ve masaya oturalım. Bizimle konuştuktan sonra kafanda hiç bir soru işareti kalmayacak marek etme. Sen bize geldiğine bizde seni aldığımıza pişman olmayacağız " karşılığını verdiği öğrenildi. Ruben'in akşam saatlerinde Madrid'te olacağı ve pazarlıkların devam edeceği kaydedildi.

Bu transferle ilgili konuşan Mari Berk " Ne pahasına olursa olsun Ruben'i alacağız.Kimse merak etmesin.Onu ikna erdip Türkiye'ye getireceğiz " dedi

Lig TV..

zaten 30 yaşın üstünde transfer yapmayacağız demişlerdi. ama ben üzüldüm açıkcası. inş. düzgün bi transfer yaparlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Hayırlı olsun bence gelecekte çok iyi işler başaracak.Zico'nun da istediği oldu böylece...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, dün A takım kadrosundan çıkarılan Necati, Hasan Kabze, Cihan ve Orhan'ın ardından kadrodaki azaltmanın devam edeceğini söyledi. Bu açıklama futbolcular arasında endişe yaratırken, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan sabah antrenmanının ardından basın mensuplarına konuşan Alman hoca; "Kadroda azaltmaya gideceğimizi daha önce söylemiştik ve dünkü isimler için gerekli açıklamayı Adnan Sezgin yaptı. Biz hala 29 kişiyle çalışıyoruz. Sakatlıklarından dolayı bizimle birlikte çalışamayan 4 oyuncu daha var. Tabii ki kadroda yine azalma olacak" dedi.

Takımı istediği seviyeye oturtana kadar elindeki oyuncuları değerlendirmek istediğini anlatan Alman çalıştırıcı, "Bazen sayıyı azaltma açısından iyi oyunculardan bile ayrılmamız gerekebilir. Kadroyu mecburen azaltmamız gerekecek. Buraya geldiğimde takımda 36 oyuncu vardı. Avrupa'nın hiçbir takımında hiçbir hoca sezona 36 kişiyle başlamaz. Bu konu benim için kolay değildi, ama sonuçta benim çözmem gereken bir konuydu. Artık geleceğe bakıyoruz" diye konuştu.

Feldkamp, A takımdan gönderilen isimlerde yönetimin etkisi olup olmadığının sorulması üzerine, şöyle konuştu:

"Yönetimin bununla ne ilgisi var. Yönetim hiçbir antrenmanı izlemedi. Bu tamamen teknik heyetin kararıdır ve teknik heyet de aldığı kararları yönetimle paylaşır. Futbolcularla çalışacak olan yönetim kurulu değil."

Feldkamp, basın mensuplarının transfer çalışmalarıyla ilgili sorularını ise yanıtsız bıraktı.

AKŞAM İDMANI SEYİRCİSİZLİĞE ALIŞMAK İÇİN BASINA DA KAPANDI

Karl Heinz Feldkamp, sezon içinde ligde kendi sahalarındaki ilk 5 maçın seyircisiz oynanacak olması nedeniyle sessiz maçlar için hazırlanmaları gerektiğini kaydetti.

Bu akşam yapacakları antrenmanda yeni bir adım atacaklarını ifade eden tecrübeli teknik adam. "Oynayacağımız maçların seyircisiz olması nedeniyle çalışmalarımızda buna önem vermemiz gerekiyor. Bugün öğleden sonra bu yüzden seyircisiz çalışacağız. Basın mensupları da olmayacak. Yavaş yavaş sessiz çalışmalara başlamamız lazım, çünkü statta da bir sessizlik olacak" ifadesini kullandı.

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

Cool

Hayırlı olsun. Umarım başarılı olur...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Evet Beşiktaş'a transferi yanlış olur bencede.

Yeni rota: Legrottaglie
    Beşiktaş'ta Ruben Gonzalez'in transferi yüksek bonservis bedeline takılırken, gözler Juventus'ta oynayan Nicola Legrottaglie'ye çevrildi.

Beşiktaş Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk ile idari menajer Ali Gültiken, dün sabah gittikleri İspanya'da Ruben Gonzalez'in Kulübü Racing Santander'in 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ısrarını değiştiremeyince bu transferden vazgeçildi.

Siyah-Beyazlılar Ruben için yaptıkları tüm girişimleri rafa kaldırırken, Ali Gültiken ve Mario Berk, İtalya'ya geçerek Juventus'ta oynayan Nicola Legrottaglie ile anlaşma zemini arayacak.

25.07.2007

Kaynak : DHA
    Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yabancı oyuncu transferinde sona yaklaşan Beşiktaş, Ruben için Racing Santander'le her konuda anlaşmaya vardı ama bu defa da İspanyol futbolcunun kararına takıldı.

Lig Tv'nin haberine göre dün öğle saatlerinden bu yana Racing Santander kulübüyle masaya oturan ve bu sabah 1.6 milyon euro 'ya el sıkışan Siyah-Beyazlı yöneticilerin görüşme sonrası tatilde bulunan Ruben'i Madrid'e çağırdıkları ancak İspanyol futbolcunun, "Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyorum" sözlerinden sonra adeta şoke oldukları belirtildi. Ruben'e garanti 750 bin euro öneren yönetici Mario Berk'in bu futbolcuya yanıt olarak " Seni kulüpte bekliyoruz gel ve masaya oturalım. Bizimle konuştuktan sonra kafanda hiç bir soru işareti kalmayacak marek etme. Sen bize geldiğine bizde seni aldığımıza pişman olmayacağız " karşılığını verdiği öğrenildi. Ruben'in akşam saatlerinde Madrid'te olacağı ve pazarlıkların devam edeceği kaydedildi.

Bu transferle ilgili konuşan Mari Berk " Ne pahasına olursa olsun Ruben'i alacağız.Kimse merak etmesin.Onu ikna erdip Türkiye'ye getireceğiz " dedi

Lig TV..

Bi dediğin bi dediğinin tutmaması diye ben buna derim işte.Bravo medya
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben açıkcası Yasin pek forma şansı buLacağına inanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

bi haber de su oyuncuya imza attirildi olsun artik

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

DHA daha doğru haberler yapıyor genelde ama belli olmaz.

Ben seçim yapmakta zorlandım sizce Ruben mi? Legro mu?
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bana kalırsa kulübeye hakim olacak.Fenerbahçe'de şans bulması oldukça zor..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    DHA daha doğru haberler yapıyor genelde ama belli olmaz.

Ben seçim yapmakta zorlandım sizce Ruben mi? Legro mu?
    Dünyanın en iyi defansları İtalyanlardır ama Juventus 5 yılda 4 kez şampiyon oldu.3.olduğu sezon Legrottaglie oynuyordu onuda söyleyeyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aslında Legro Ruben'e göre daha tecrübeli.Bu bir artı.İtalyan olmasıda başka bir artı.Sanki Legro daha ağır basıyor gibi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bence ikisininde Gökhan ve Toramandan fazLa üstün bir artıLarı yok o yüzden ben ikisininde geLmesi taraftarı değiLim.Ah Navarro oLsaydı keşke.ALacakLarı adam bize bişeyLer katabiLecek isim oLsun.Zago gibi RonaLdo gibi.Bu iki isiminde bize bişeyLer katacağına inanmıyorum açıkcası.Ama iki isim geçiyor geLecekse de Oynadığı kLüb itibarı ve deneyimi iLe LegrotaggLie geLsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aslında ikiside iyi ama Gökhan Zan yerli yersiz sakatlanıyor.Bu da zarar veriyor takıma.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Ben tam aksine çok ceza alan defansımızda rahatlıkla forma bulacağına inanıyorum. Eğer ii oynarsa edu vye lugano'dan birini de kesebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kasımpaşa, Hollanda'nın AZ Alkmaar takımının kalecisi Khalid Sinouh'u transfer etti.

Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, Khalid Sinouh ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını ifade ederek, ''Böylesine tecrübeli bir kaleciyi kadromuza dahil ettiğimiz için mutluyuz. Bize büyük katkı sağlayacak'' dedi.

Sidal, Sidespor'dan genç futbolcu Sabri Turgut'u da 5 yıllığına renklerine bağladıklarını söyledi.

Bu arada Kasımpaşa, kamp çalışması yapmak için Bolu'ya gitti.

Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, Bolu'da 8 günlük bir kamp yapacaklarını ifade ederek, ''Oradan da Mevlana Kupası maçları için Konya'ya gideceğiz. Mevlana Kupası'nda Ankaragücü, Konyaspor ve Sivasspor ile mücadele edeceğiz. Organizasyonda yeni oluşturduğumuz takımımızı göreceğiz'' diye konuştu.

-----------

Turkcell Süper Lig takımlarından Vestel Manisaspor, dış transferde Slovakya'nın MFK Ruzomberok takımında forma giyen defans futbolcusu Josef Dvornik ile anlaşmaya vardı.

Kulüp menajeri Mustafa Turgat, yaptığı açıklamada, Çek oyuncuyla 1 artı 2 yıl opsiyonlu anlaşma sağlandığını ve önümüzdeki günlerde kendisini Vestel Manisaspor renklerine bağlayan imzayı atacağını bildirdi.

Bu arada, dün öğlen saatlerinde Kocaeli'ne getirilen Çek futbolcu, Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen Çek futbolcunun, hazırlıklarını Kartepe Green Park Resort Otel'de sürdüren Vestel Manisaspor takımına katılacağı öğrenildi.

Kaynak: Maraton..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş, prensip anlaşmasına vardığı Ruben'in son anda fiyat yükseltip pürüz çıkarması üzerine bu transferden vazgeçti. Ruben için İspanya'da bulunan yönetici Mario Berk ve Menajer Ali Gültiken Ruben'in kaprisli tutumu üzerine çalışmalarını sona erdirdiler.
    Konuyla ilgili olarak Ligtv.com.tr'ye konuşan Menajer Ali Gültiken, Ruben'in bir anda daha önce anlaştıkları fiyattan %50 daha fazla istediğini belirterek bu transferden kesin olarak vazgeçtiklerini açıkladı.

ASIL NİYETİ PARA KOPARMAK
    Ruben'in ilk başta "İstanbul'a gelmek istemiyorum" diyerek zorluk çıkardığı, daha sonra ise daha fazla ücret talep ederek fiyat yükseltmeye çalıştığı öğrenildi.

YENİ ROTA LEGROTTAGLIE Mİ?
    Beşiktaş yönetimi Ruben'in transferinden vazgeçip yeniden savunma takviyesi arayışlarına yöneldi. Siyah beyazlı yönetiminin yeni hedefinin Juventuslu Nicola Legrottaglie olması bekleniyor. Tecrübeli savunma oyuncusu dün Lig TV İtalya temsilcisi Dündar Keşaplı'ya konuşmuş ve Beşiktaş ile anlaşmaya vardığını söylemişti.

Şimdi okudum Olcan bir senelik Karşıyaka'da kiralık oynayacakmış.Bence bu sene bittikten sonra Alex'in yerine Olcan'ın oynaması lazım takımda.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yasin gelecek vaad eden yetenekli bir oyuncudur.Birilerinin ismini duymamış olması bunu değiştirmez.

Quote Originally Posted by hsncnmtn View Post
    Eğer ii oynarsa edu vye lugano'dan birini de kesebilir.
    Bu Biraz zor bence Zico varken.
    So what?
    Saike

Geçen sene uzun maratonda bütün oyuncular şans buldu.Ben Yasin'inde şans bulacağını düşünüyorum.Zico sırf kulübede oturtmak için stoper istemez

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Türkiye kupasında ve eksikler olduğunda forma giyecektir.Aksi takdirde forma şansı bulması zor.
    So what?
    Saike

Geçen sene Deivid'e verilen şans İlhan Parlak,Gökhan Gönül,Gürhan,Yasin gibi gençlerimize verilsin o yeter,kendilerini ispatlarlar onlar

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

vay be morientes geLmicek demekki uzuLdum sımdı
    ya tutarsa die bekLıodum beLkı geLır hani dıoduk

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Appiah konuştu!
    Adı sürekli transfer ile anılan Ganalı oyuncu ilginç açıklamalar yaptı

Fenerbahçe'de son günlerin en çok konuşulan ismi Stephen Appiah, takımdan ayrılacağı yolundaki haberlerle ilgili bomba gibi açıklamalarda bulundu. Dedikodulara artık dayanamadığını söyleyen Ganalı yıldız, “Bu haberler nereden ve nasıl çıkıyor anlamıyorum. Ben kimseye bir açıklama yapmadım. Sonra Schalke ile anlaştığım yazılıyor. Zaten birebir hiçbir kulüple temasım olmadı. O işleri menacerim hallediyor. Üst düzey bir kulüpten, iyi bir teklif gelirse Fenerbahçe'den ayrılırım” diye konuştu.

Başkanla görüşecek...

Sözleşmesinin hâlâ devam ettiğini de vurgulayan başarılı orta saha oyuncusu, “Fenerbahçe ile 2009'a kadar sözleşmem olduğu unutuluyor. Bu nedenle ayrılmam için önce kulübümle görüşmeleri gerekecek. Ben de bu konuya açıklık getirmek için yarın başkanla bir araya geleceğim. Şu anda evdeyim ve dinleniyorum. Bu yöndeki spekülasyonlar kafamı çok karıştırdı. Konuyla ilgili de başka bir açıklama yapmayacağım. Kesin kararımı 2-3 gün içinde vereceğim ancak ben hâlâ Fenerbahçe'nin futbolcusuyum” ifadesini kullandı.

10 milyon Euro bonservis

Stephen Appiah'ın bu açıklamalarına karşın ortaya atılan bir iddia kafaları iyice karıştırdı. Ganalı oyuncunun Schalke ile 10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladığı öne sürüldü. Öte yandan Appiah ile ilgili görsel ve yazılı basında her gün değişik haberlerin çıkmasının, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı oldukça sinirlendirdiği öğrenildi. Yıldırım'ın, özellikle Ganalı orta saha oyuncusunun dış basına değişik, Türkiye'deki gazetecilere ise farklı konuşmasına kızdığı söyleniyor.

Kaynak: Fanatik

reglottaglie nin gökhan zan dan daha fazla katkı sağlayabileceğini düşünmüyorum almayalım daha iyi. devre arasında ondan iyisini alırız

Anelka'da aynı lafları etmişti geçen sene bu aylarda.Artık Appiah bu lafları söylediyse gidecek demekki.

Mesaj Yetkileri