1 ile 30 arası toplam 728 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Cimbom

Hybrid View

tebrikler yunusgs.peki bi şey sorcam sen bu maçları kaydedip te yenildiğinde çıkıp tekrar mı oynuyosunyoksa her maçı sadece bi kere mi oynuyosun

Acikcasi bu benimde kafama takildi sonucta bu simulasyon ve ligte 17 de 17 eger 1 kere oynuosan maclari bilgisayar sana kesinlikle 1 yerde dur diyor ama sana 17 maca kadar hicbisiy dememis isalla dogrudur dogruysada hll olsun.yanlis anlasilma olmaz isalla.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Wink

Quote Originally Posted by akhilleus17 View Post
    tebrikler yunusgs.peki bi şey sorcam sen bu maçları kaydedip te yenildiğinde çıkıp tekrar mı oynuyosunyoksa her maçı sadece bi kere mi oynuyosun
    Hayır ben sadece maclardan once ve sonra elektrık kesıldıgınde ya da pc reset attıgında oyunum yarım kalmasın dıye yapıyorum asla boyle oynamıyorum tebrıgın ıcın tesekkurler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by realisation View Post
    Acikcasi bu benimde kafama takildi sonucta bu simulasyon ve ligte 17 de 17 eger 1 kere oynuosan maclari bilgisayar sana kesinlikle 1 yerde dur diyor ama sana 17 maca kadar hicbisiy dememis isalla dogrudur dogruysada hll olsun.yanlis anlasilma olmaz isalla.
    Valla kardes Inter bıle dur dıyemıyorsa bu kadroya hıcbır Turk takımı dur dıyemez ne yapayım gelın benı yenın mı dıyım lutfen maclara zaten cok sakın cıkıyorum ve yenılmedım hıc bır hılede yapmadım bu sekılde valla bılla.Daha ne soyleyeyım her turlu yemın edebılırım zaten hılelı oynayacaksam buraya koymazdım bu sadece kendımı kandırmak olurdu.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Mesaj Yetkileri