Hay yaşa be.Doğru diyorsun senegaldi.Peki takımın akıbeti ne oldu onla ilgili bir bilgin varmı?
Hay yaşa be.Doğru diyorsun senegaldi.Peki takımın akıbeti ne oldu onla ilgili bir bilgin varmı?
29.03.2003
Galatasaray başkanı Özhan Canaydın yönetim olarak göreve gelişlerinin 1. yıldönümü nedeniyle verilen yemekte dün yaptığı açıklamada hedeflerinin Galatasaray'ı Avrupa'da her yıl ilk 8'e sokmak olduğunu ifade etti.
Galatasaray'ı bir dünya kulübü yapmak için çalıştıklarını ifade eden Canaydın, önce takımı Fatih Terim'e emanet ederek önemli bir adım attıklarını belirtti ve idari olarak da profesyonelleşmekte olduklarını söyledi.
Canaydın ayrıca Üçüncü Futbol Ligi 5. Grup'ta mücadele eden Beylerbeyi Kulübü'nün yüzde 100'ünü aldıklarını ve Senegal'de bir takımı alma çalışmalarının da sürdüğünü belirtti ve A takımda oynayamayan oyuncularının bu takımlarda forma giyeceğini ve altyapılarının güçleneceğini belirtirken, "Böylece Ajax modeline doğru gidiyoruz." dedi.....bu haberden sonra klup alındı ama gerisi gelmedi..
hatta haber derginin bu sayısındaydı..
derginin o sayısından sonra senegal aslanları yla ilgili hiçbir gelişme olmadı..olduysa da ben görmedim..çünkü takımda bir tane siyahi oyuncumuz var..o da song..