Defansın soluna Carlinhos'u öneririm.Genç yaşına rağmen o bölgenin yükünü kaldırır.
Forvete gelirsek alternatif bir forvet arıyorsan genç isimlere yönel![]()
carlinhosu bosver yusuf gareth baleyi al 2 3 sene sonra 30 35 e sat ben lk sezonda aldim sov yapiyor
Bale iyi gerçekten. Başarılarr
yine yenip durmussun aliskanlik oldudu takimda yenilmemek![]()
Harıka bayıldım![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Eddie Johnson süper iyi değerlendiriyorsun.
Newcastle Dagitti
Fellaini mactan sonra
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lig Kupasin'da Kritik Mac!
Newcastle Chelsea ile Oynayacak.!!!!
Newcastle Martins'den yoksul maca cikacak.
Hadi bakalim Chelsea maci nolucak?
hadi chelsea yi gondersen yaa
Chelsea macindan önceki maclar
Everton vs Newcastle United
Watford vs Newcastle United
Newcastle United vs Tottenham
Uefa'da Kuralar cekildi
Shaktar kolay rakip degil, ama yinede turu gece biliris
![]()
Bekliyorum Shaktar maçlarını.
Chelsa maçını bekliyorum.
Newcastle'den Chelsea'ye FUTBOL dersi.
24.dakika'da Robben topla ilerliyor ama Taylor topu kabiyor ve uzun pasla Eddie Johnson'u kaciriyor. kaleciyle karsi karsi'ya kalan Eddie topu nefis sutla aglarla bulusturuyor. ve Mac 1-0
25.dakika'da Newcastle Atagi. Shay Given topu Alvarez'e atiyor. Alvarez topu milner veriyor, Milner'de Parker'e güzel bir pas atiyor. Parker Todorov hareketlendigini görüyor ve nefis pasla Todorov Cech karsi karsiya. todorov sol köse'ye güzel vurusla maci 2-0 yapiyor
47.dakika'da Newcastle Atagi. Newcastle 3. gölü ariyor. Sagdan Soldan gelen atakler etkili olmuyor, ama birden Sahne'ye Scott Parker cikiyor. Emre'ye yapilan hareket'den Terry'ye sari kart cikiyor ve hakem serbest vurusu gösteriyor. Scott Parker ile Emre topun arkasinda. Emre yavasca cekiliyor....
Parker topa vurmaya hazirlaniyor ve hakemin düdügünü caldiginda o an geliyor. Parker ilerliyor ve vuruyor. Top sag tarafa dogru yöneliyor. Herkesin kalpi durdu ama birdeen. GOOOOL sesleri geliyor!!! Parker müthis bir gol atiyor. Mac 3-0
79.dakika'da Newcastle atagi. Serbest vurus. James milner topun arkasinda. Milner güzel bir falsolu orta yapiyor. Eddie Johnson Herkesten en Yüksege cikiyor ve GOOOOOL. Eddie Johnson harika bir kafa gölu atiyor. MAC 4-0!!!
NEWCASTLE UNITED icin süper sonuc. Macin favorisi olan Chelsea'ye Newcastle'den Agir bir Darbe.
Bu Arada Bu Kariyer Devam etsinmi?
Evet harika bir skor tebrikler devam etsin
Helal,Chelsea'yi kendi sahasında rezil etmişsin![]()
Eddie Johnson Rulezzz....Ya Amerikalilari sevmem ama bu adami cok sevdim hem Zenci hem gol atiyor
Bende ne bicim irkciyim
Normal irkcilar Zencileri sevmiyo ben beyazlari sevmiyom
Bu arada saka bir yana Chelsea maci super
4-0 ne demek yaw hem de Londra'da kendi evinde Chelsea'nin vlla buyuk is basarmissin
Bakalim benim Eddie Johnson napacak?
Ilk önce yorum icin tesekkürler. Bende amerikalilari sevmem de bu eddie johnson'u sevdim.
Senin Eddie Johnson Ucaaaaar.
Fulham vs Newcastle United
(Bu mac baya kolay gecti. Martins yesil sahalara 1-2 hafta sonra dönüyor)
Lig Puan Durumu(Ligin ortasi'na geldik böyle giderse cok puan topluyacam)
Buda Oyuncularimin Istatikleri
![]()
Cok ii gidiyorsun... Sampiyonluk zor degil ama puan kaybetmemen lazim basit maclarda![]()
Evet inşallah şampiyon olursun
Chelsea yı gzl yenmişsin...Eddie Johnson oldukça iyi oynuyor...
Yusuf kesinlikle devam et süper bi kariyer oluyor..başarılarının devamını dilerim
Her maci yenmeye calisiyorum
Insallah
Eddie Johnson takimi yaklasik tek basina götüyor
Sagol.
Man City vs Newcastle United
Newcastle United vs West Ham
Hakem ilk olarak West Ham'a penalti verdi. bu posizyon kesinlikle penalti degildi. Shay Given Penalti atisini kurtardi.
Eddie Johnson Balli ADAM.
Veee Ayin T.D. Newcastle United T.D. Yusuf Tekgül.
Yusuf Tekgül Gelecegin Yildizini transfer etti.
19 yasindaki futbolcu 1.3m karsiliginda Newcastle'ye transfer oldu. Adrianon'un pesinde dünyaca ünlü külüpler vardi. Porto,Braga,Fiorentina,Udinese ve Benfica takimlarinin arasindan Newcastle'yi secdi.
Luiz Adriano böyle bir takima geldiginden mutlu oldugunu söyledi ve Newcastle'ye gelme sebebi Newcastle'yi Calistiran Yusuf Tekgül'ün genclere daha fazla forma sansi vermesi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Newcastle Yönetimi Tekgül'e Ek Bütce Verdi!
Bu gelen parayla gelecegin yildizlarini alacagiz. Sol beke isim arayan Yusuf Tekgül. Diger T.D. öneriler bekliyor. Suan Sol bek gündemde Bale,carlinhos ve Potogetz var.
![]()
Haha West Hami yenememissinSaka saka keske yenseydin
Bu arada ek butce cok guzel olmus... Eddie Johnson'a da artik bisi demiom 1 numara zaten
Sampiyon olursun merak etme Adriano transferi de guzel
Bu arada baska hangi mevkiilere transfer yapacaksin? Yada yapicak misin? Solersen bende birkac tavsiye de bulunabilirim... Degerlendirirsin onlari...
![]()
DM Aythami var Medo var bunlari benim takimdan biliyorsun zaten... Ayrica kendi takimimdan Konchesky ve McCartney'i de tavsiye edebilirim... AYrica mr,ml,mc oynayan Brocchi var ama o cok iyi degil... Bunlar benim takimimdan olan oneriler disardan Gareth Bale var dl icin crossing 17 corners 19 Free Kicks 19 ama fiyati biraz pahali. DM icin Ambrosini var ama onu istemeyebilirsin. Ayrica mr,ml,mc icin Ji Sung Park olabilir oyunda solda oynamiyo ama oynatsan da olur onun teknik ozellikleri biraz kotu ama zihinsel ve fiziksel ozellikleri cok guzel. Ayrica o bolge icin Maric Milos var da ozellikleri kotu braz... Bir de o bolge icin Josip Skoko guzel olabilir. Ayrica DL icin Gareth Barry ve Fabio Aurelio da guzel secimler olur... DM icinde en son Papa Bouba Diop'a bak ama cok iyi bir oyuncu degil gibi ozellikleri fena degil ama...![]()