Sayfa 33 / 439 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
961 ile 990 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Bir forvet mutlaka lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Necati'nin gitmesi bana göre hata 2-1 lik maçtan sonra o da bayrak dikilmesin diye bekleyenler arasındaydı.Gerçek Galatasaray'lı yani.Hamburg,Stutgart,Leverkusen bence Leverkusen'i seçsin Voronin'e benzetirdim hep zaten onun yerini doldurur.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Kesinlikle,artık ülkemize puan gerekiyor çok düştük.Bu sene Avrupa Kupalarına katılan her takımımız başarılı olmalı,puanlar kazanmalıyız.Dileğim GS'nin UEFA Kupasın'da başarılı olması
    haklısın inşallah bu yıl Türk takımları gerekli başarıları kazanacaktr..bende Fenerbahçe nin ve katılan tüm takımların başarılı olmasnı dilerm
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Necati'nin gitmesi bana göre hata 2-1 lik maçtan sonra o da bayrak dikilmesin diye bekleyenler arasındaydı.Gerçek Galatasaray'lı yani.Hamburg,Stutgart,Leverkusen bence Leverkusen'i seçsin Voronin'e benzetirdim hep zaten onun yerini doldurur.
    gerçek Galatasaraylı olduguna şüphemiz yok ama gördük işte kalli takıma zarar veren kimsenin gözünün yaşına bakmyo..disiplinsiz + formsuz olnca necatinin gitmesi içten bile degildi ztn..ve sonuçta ayrıldı..

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Bir forvet mutlaka lazım...

Bence yönetim başka forvet almaz diye düşünüyorum . Transfere yeterince para harcadılar. En son transfer Legrottaglie transferiydi bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Burak necati kötü performasndan gönderilmemiş bazı yaptıgı harıketler varmıs işin aslını bilmenden konusma ilerde kokusu cıkar.........
    Okuyorum bende yazılanları, çıkıpta söylesinler o zaman işin aslını.. Ayrıca Kalli bugün açıklama yaptığında gidecekleri ben seçtim, yönetim karışamaz gibi şeyler söyledi.. Giden gitti, ama ben Kalli'ye olan inancımı kaybettim.. Çok emin değildim zaten, Necati'yi gönderince üzerine tuz biber oldu..

Ayrıca bu Necati için kaprisliydi, disiplinsizdi diyenler komik oluyor bence.. Adama kalkıp 10 numaralı forma veren yönetim, madem bu kadar sorunluydu neden böyle bir hareket yaptı.. Yıldız muamelesi yapılan herkez az da olsa şımarır.. Necati adam gibi adamdır ayrıca bu formanın hakkını da sonuna kadar verdi.. Aldığı paranın da..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Legrottaglie transferi UEFA listesine yetişti mi acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Legrottaglie transferi UEFA listesine yetişti mi acaba ?
    Yetişmese bile bi üst turda kayıtlar yenileniyodu sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Son Dakika

Legrottaglie Beşiktaş'ta

Beşiktaş'ın, Juventus'un tecrübeli futbolcusu Nicola Legrottaglie ile 3 yıllığına anlaştığı iddia edildi. Doğan Haber Ajansı'nın flaş gelişme olarak duyurduğu habere göre, siyah beyazlı kulüp, uzun süredir kadrosuna katmak istediği yabancı stoper oyuncuyu İtalya'da buldu. Juventus'ta geçen sezon forma giyen Nicola Legrottaglie, siyah beyazlı kulüp ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. 2 milyon Euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'a transfer olan tecrübeli futbolcu, Pazartesi günü İstanbul'a gelecek. Ayrıca Legrottaglie, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 2'nci tur ön eleme karşılaşmasında da oynayabilecek. Geçen sezon Juventus'ta 10 maçta forma giyen Nicola Legrottaglie'ye yıllık 1 milyon 250 bin Euro ödeneceği öğrenildi.

Kaynak: Dha

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Yetişmese bile bi üst turda kayıtlar yenileniyodu sanırım.
    Yeniliyorda Celal Kolot yeni transferi bu listeye yazmak istediklerini sölemişti ama en son gün salıydı galiba ...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Geç kaldın bu haber daha önce verildi Ayrıca 2. tur ön eleme maçlarında oynayacakmış Legrottaglie haberde yazıyo yeni fark ettim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Her konuda Adıl yorum istiyorum oyuncu kücümsemesi yapmayınız.......

Hayırlı olsun Besıktasa..........Umarım hemen uyum saglar zorlu maclar var çünkü

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Appiah'ın gideceğini nerden çıkardınız ? Appiah bu saatten sonra gitmez. Çünkü gayet net açıklamalar yapıldı

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Hayırlı olsun Beşiktaşıma.Bu arada bir forvet de alıncak.Bu forvetlerle yetersiz.Yönetim de bunu biliyor

Allah askina Necati 2 senedir ne yapmis? Ayaginda top tutamiyor geceleri alem yapmaktan.
    Butun israrlara ragmen bir kere bile GS liyim demeyen adamdan ne hayir bekliyorsunuz hala anlamadimki?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bence Batuhan'da sayılmalı forvetler arasında Avrupa'da 16 yaşında oynayan ve oynamaya başlamış bir çok oyuncu var

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by cococha View Post
    Allah askina Necati 2 senedir ne yapmis? Ayaginda top tutamiyor geceleri alem yapmaktan.
    Butun israrlara ragmen bir kere bile GS liyim demeyen adamdan ne hayir bekliyorsunuz hala anlamadimki?
    kardeş ztn bu dediklerinin sonucunda ceza olarak böyle büyük bi camiadan gönderildi..artık tartısma yapacak yormlara grek yok..giden gitti ztn

Legrotaglie yi almışız hayırlı olsun...demin alt yazı geçti...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bir kere Galatasaraylıyım demeyen adam derken Ümit Karan'ı kastettin galiba..

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bence Batuhan'da sayılmalı forvetler arasında Avrupa'da 16 yaşında oynayan ve oynamaya başlamış bir çok oyuncu var
    Oynamasına oynasında yetenek olarak ne kadar iyi . İlk 11 kapasitesindemi ki hemen oynatılsın.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Oynamasına oynasında yetenek olarak ne kadar iyi . İlk 11 kapasitesindemi ki hemen oynatılsın.
    Yok direkt ilk 11 başlayamaz.Ama önceleri sonradan girer daha sonra ise performansına göre 11 başlayabilir.Ayrıca belirli bir yeteneği varki a takıma çıktı.Man city,monaco,manu gibi kulüpler istedi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Appiah'ın gideceğini nerden çıkardınız ? Appiah bu saatten sonra gitmez. Çünkü gayet net açıklamalar yapıldı
    bgn müller schalke nin resmi internet sitesine açıklamar yaptı ve appiahın schalkeyi , schalkenin de appiahı istedigini ,appiahın schalkenin stadından çok etkilendigini ve asamoahla da görüştügünü falan söyledi..

bunlar resmi steden verilen haberler..yine aynı stede fb ile şuan anlaşamadıklarnı söylediler ama schalke bu tranferde baya ısrarcı bunu gösterdiler..

22. Default

E iyi madem, hos olmus yani. Bir de sagbek alsak super olacak. Serdar alistigi -ve basarili oldugu- onliberodan sagbeke donmekten hosnut degil.
    Forvet bence aslinda genc bir Turk oyuncuyla takviye edilse yeterli olur. Sonucta dedigim gibi, gidip forvete dunya stari biri alsak da cok degismeyecek bu takim. Belli bir standardi, potansiyeli var.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Juventus'ta geçen sezon forma giyen Nicola Legrottaglie, siyah beyazlı kulüp ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. 2 milyon Euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'a transfer olan tecrübeli futbolcu, Pazartesi günü İstanbul'a gelecek.

Ayrıca Legrottaglie, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 2'nci tur ön eleme karşılaşmasında da oynayabilecek.

Geçen sezon Juventus'ta 10 maçta forma giyen Nicola Legrottaglie'ye yıllık 1 milyon 250 bin Euro ödeneceği öğrenildi.

Keske cisse alinmayipta serdar on liberoda oynasaydi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    bgn müller schalke nin resmi internet sitesine açıklamar yaptı ve appiahın schalkeyi , schalkenin de appiahı istedigini ,appiahın schalkenin stadından çok etkilendigini ve asamoahla da görüştügünü falan söyledi..

bunlar resmi steden verilen haberler..yine aynı stede fb ile şuan anlaşamadıklarnı söylediler ama schalke bu tranferde baya ısrarcı bunu gösterdiler..
    Israrcı olmak yetmiyor ellerini ceplerine koymaları lazım Appiah gibi bir oyuncu zarar edilerek satılmaz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Daha önce çıkan haberler Schalke'nin Appiah'ın maliyetini karşılayamayacağı yönündeydi.Noldu define mi bulmuşlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar daha 4 kişi daha gidecek o yüzden hazır olun kalan sahalar bizimdir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Israrcı olmak yetmiyor ellerini ceplerine koymaları lazım Appiah gibi bir oyuncu zarar edilerek satılmaz
    ztn orası öyle diyecek bişey yok..ztn onlarda belirtti fb yönetimiyle anlaşmaya çabaladıklarını..yani bi orta yol bulacaklardır..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Daha önce çıkan haberler Schalke'nin Appiah'ın maliyetini karşılayamayacağı yönündeydi.Noldu define mi bulmuşlar.
    daha önce appiah defterini kapattıklarnı söylemişlerdi ama bgnkü haberler bunun tam tersi yönünde..demekki schalke transfer stratejisi olarak böyle yaptı..önce yalanladı sonra gizliden gizliden yürüttü işi..

ne diyelim hayırlısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ayhan, Okan, Mehmet Güven(Kiralık) ve Emre Aşık gitmeli bence..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

okan antremanlarda çok çalışkanmş ama maça yansımadan sonra bi anlam ifade etmyo..ayhan bence kalmalı rotasyon için..emre aşık da aynı nedenle kalmalı ama m.güven gidebilr.. bir sonraki gönderileceklerde carrusca , okan buruk oldugu söyleniyor ztn bakalm 4 talihli hangisi olacak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ayhan hariç diğer 3 isme katılıyorum ama ayhan bence çok yetenekli bi topçu sakatlıktan da kurtuldu lincolnden sora takımın 10 numarası olabilicek tek adam...

Mesaj Yetkileri