Sayfa 35 / 439 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
1,021 ile 1,050 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kalli nin kararı beyler saygılı olmalyz..ama gerçekten bende üzüldüm necatinin gidişine..

emrah abi pardon 1-2 gün girmedim 30 sayfayıda okuyamadım uzun diye özür dilerim ayrıca necati için değil tüm gidenler için açmak en iyisi olur bemce

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Herkezin yolu acik olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bence Legrottaglie çok iyi bir transfer oldu.Kafa toplarında oldukça etkili.Hayırlı olsun.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

legrotallie iyi bir transfer bence benim görüşüm bakiden çok daha iyi iş yapacağı hayırlı olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

evt artık konuşmanın bi anlamı yok..gerçekten onun bu sene olmayacagını düşünmek zor geliyor ama diyecek bişey yok transfere dönelimm..humberto suazo diyolar habire ne alaka yav ?? adam daha yeni transfer olmadmı

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Baki nerdee Legorotaglie nerde
    (/s)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Baki ile karşılaştırmak komik
    Fakat Toramaz ve Zan'dan farklı bir oyuncu sayılmaz, esasen istenilen isim değil.Sadece Tr için yapılmış bir transfer olarak kalır.
    Yerine Anadolu'dan biri alınsa çok daha iyi olurdu..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Suazo ya sözleşme yeniledi ya da transfer oldu.
    Öyle hatırlıyorum..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

monterreye transfer oldu diye biliyorm

buna ragmen suazo haberleri çkyor ne biçim basın bu ya

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Talking

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Suazo ya sözleşme yeniledi ya da transfer oldu.
    Öyle hatırlıyorum..
    Haklısın cengız abi bende dedim zaten
    suazo copa amerika öncesi meksikanın monterray takımına trnasfer oldu

Cimbom'da son aday Suazo

Necati ve Hasan gibi iki yıldız forvetini gözden çıkaran Galatasaray, golcü arayışlarında mutlu sona çok yaklaştı. Bu konuda ince eleyip sık dokuyan sarı-kırmızılı yönetim; Fernando Morientes, Kevin Kuranyi ve Santa Cruz'dan sonra dün de Humberto Suazo'yu listelerine aldılar. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, dün 26 yaşındaki Şilili golcünün takımı Monterry ile temasa geçti. Sezgin'in Meksika kulübünün yöneticilerine Suazo'nun fiyatını sorduğu belirtildi.

Kaç dolar!

Colo Colo'da tavan yapan Suazo'nun peşine düşen Cimbom, oyuncunun menajeriyle temasa geçip, fiyat sordu.

Avrupa'da Kuranyi, Morientes, Santa Cruz gibi golcülerle ilgilinen Galatasaray, Güney Amerika'yı da göz ardı etmiyor. Necati ve Hasan Kabze'nin gönderilmesinin ardından forvet arayışına hız veren sarı-kırmızılılar, Colo Colo'da harikalar yaratan ve 5 milyon dolara Monterrey'e transfer olan Humerto Suazo'nun peşine düştü.

TELLO'NUN ARKADAŞI

Adnan
    Sezgin'in 26 yaşındaki futbolcunun menajerine faks çektiği ve şartların ne olduğunu sorduğu öğrenildi. Şimdi gelecek yanıt beklenirken, kulüplerin anlaşması halinde Suazo'nun, Şili Milli Takımı'ndan yakın arkadaşı Tello'nun Beşiktaş'a gelmesinin de etkisiyle Galatasaray'a "Evet" diyebileceği belirtiliyor
    .
    Yaşar YALÇIN

Vaybe fotomac dun bunu aldi yaziyordu bugun bask yaziyor kac forvet aldik bu ne ya

Fotomac en azindan trnasfer oldugunu yazmis.........

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    ztn orası öyle diyecek bişey yok..ztn onlarda belirtti fb yönetimiyle anlaşmaya çabaladıklarını..yani bi orta yol bulacaklardır..
    satılan yok ki orta yol bulunsun

Appiah için çok yüksek paralar verirlerse alırlar, yoksa hayatta alamazlar.

Yönetim ile anlaşmadan oyuncu ile anlaşılmaz, Fenerbahçe FIFA'ya gidecek.
    Hayallerinde görürler Appiah'ı, Almanya'nın orta seviye takımlarından biri Schalke, Bayern haricinde hiçbir takıma oyuncu verilmez.Gidilecek takım değil, sadece kafasını karıştırmışlar belli.
    Konuşulur, anlaşılır.Sezona kafası rahat başlar.Büyük takım istese Fenerbahçe yüksek paralara göndermem demez zaten.
    Sözleşmesi var hiçbir yere gidemez zaten..

Rıdvan değil Engin İpekoğlu var orada.
    Tümer,Wederson,Uğur varken hayatta oynayamazdı Olcan ama Gürhan DMC.Orta sahada bol bol fırsatını bulacak bu sene.

2 senelik kiralık verildi, kiralık sözü vardı zaten Antalyaspor'a.
    İlk senede Süper Lig'e çıkarlar, ikinci sezon takımın yıldızı olur, bomba gibi döner takıma.
    Seneye Tümer giderse takıma geri dönebilir performansa bağlı olarak.
    Kesinlikle gözden çıkarılmış değil, pratik eksiği var geçen sezon az oynadı.Daha da güçlenmeli, potansiyel yüksek.Daha çok yıllar var önünde..

Engin yeterince üzerine düşer, böylesi daha iyi oldu

Olcan'ı tanımayanlar için video:
    http://www.youtube.com/watch?v=KhBpb43VOw0

3-5dklık görüntüler ile yorum yapmak sağlıklı değil ama nasıl bir yetenek olduğunu, nasıl bir tekniğe sahip olduğunu anlayabiliriz en azından..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Daha kötüsü bir takım bir transfer sezonunda 3 ayrı takımda yer alamaz.
    FIFA kuralı, Kaliteli Türk Basını

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Toraman-Zan-Lego-Üzülmez

Defans 4'lü müz belli oldu

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Olcan'ı 25 Ağustos'ta GİRESUNSPOR-KARŞIYAKASPOR maçında ilk olarak Canlı ben izleyeceğim galiba

Sizlere o zaman oyuncu hakkındaki görüşlerimi belirteceğim...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

F.Bahçe Baptista'nın peşinde

Galatasaray'ın uzun süre transfer etmek için girişimlerde bulunduğu Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Baptista için F.Bahçe de devreye girdi. Bitirici bir santrfor arayan sarı-lacivertlilerin, Real Madrid ile olan iyi ilişkilerini kullanarak Baptista'yı transfer etmeye çalışacakları öğrenildi.

Baptista atağı

Geçen yıl Arsenal'da kiralık oynayan Brezilyalıyı Zico da çok istiyor. Yabancı kontenjanı için ise formüller üretiliyor.

F.Bahçe, bir golcü alarak transferi bitirmek istiyor. Zico'nun son gözdesi ise geçen sezon Arsenal'da kiralık olarak forma giyen Baptista. Zico'nun çok istediği Brezilyalı yıldıza, bonservisini elinde bulunduran Real Madrid de izin veriyor. G.Saray'ın talip olup, alamadığı Baptista'nın ikna edilmesinde yakın arkadaşları
    Roberto Carlos, Alex ve Lugano da rol oynuyor.

DOKUZ MİLYON EURO
    Souza'yı göndererek yabancı sayısını 6+1'e indirecek (Edu, Lugano, Carlos, Kezman, Appiah, Alex ve Deivid) F.Bahçe, Baptista için formül arıyor. İlk formül, Appiah'ın satılması. Ganalının kalması halinde ise Deivid ile yollar ayrılacak. 26 yaşındaki oyuncunun maliyeti 9 milyon euro'yu bulacak.

------------------------------------------------------------------
    20 gol garantisi

Feldkamp'ın Galatasaray'dan gönderdiği süper golcü Necati Ateş, dün Fenerbahçeli yöneticilerle görüşerek, "Beni alın, pişman olmazsınız. Futbolumun en verimli çağındayım. Fenerbahçe'de oynamayı çok istiyorum. Size bir sezonda 20 gol garantisi veriyorum. Böyle bir müthiş kadroda görev alırsam sezonu gol kralı olarak tamamlarım" dedi. Fenerbahçe yönetimi,
    teknik direktör Zico'dan onay çıkması durumunda 2010'a kadar sözleşmesi olan Necati Ateş için Galatasaray'la pazarlık masasına oturacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kartal'dan Postiga bombası

Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş, şimdi de Porto'nun milli golcüsü Helder Postiga'nın peşine düştü. Yöneticilerin, Helder Postiga için menajeri Jorge Mendes ile görüştükleri belirtildi. Porto'nun, 2005-2006 sezonunda Saint Etienne'e kiralık verdiği Postiga için Beşiktaş'tan 4 milyon euro bonservis bedeli istediği ifade edildi. 25 yaşında 1.79 boyundaki yıldız, geçen sezon 24 maçta 10 gol attı. Postiga, Portekiz Milli Takımı'nda da 30 maçta 10 gol kaydetti.

Şimdi moda Postiga

Porto ve Portekiz Milli Takımı'nın genç golcüsü için harekete geçen Kartal, bonservis engeline takıldı.

Dört milyon euro
    Transferde önceliği savunmaya vermesine rağmen forvet arayışlarını da sürdüren Beşiktaş, aradığı golcüyü Portekiz'de buldu. Porto'nun genç santrforu Helder Postiga'nın peşine düşen yönetim, ilk olarak menajeri Jorge Mendes ile temasa geçti. Portekiz Milli Takımı'nda da forma giyen Postiga için nabız yoklamayı sürdüren Beşiktaş'ın
    önündeki en önemli engel ise 4 milyon euro'luk bonservisi.

24 maçta 10 gol attı
    2005-2006 sezonunda Fransa Ligi ekiplerinden Saint Etienne'de kiralık oynayan genç yıldıza aynı şekilde forma giydirmeyi de değerlendiren siyah- beyazlılar, kulübünün bu teklifi reddetmesi nedeniyle geri adım atmak zorunda kaldı. Geçen sezon Portekiz Ligi'nde 24 maçta 10 gol atan 25 yaşındaki Postiga, milli takımda ise forma giydiği 30 karşılaşmada 10 gole imza atmayı başardı.

Keşke Postiga gelse Beşiktaşa Cole'dan cok daha faydalı olur bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

postiga gercekten bomba da o kadar ismi parasi cok diye alamadik postagaya paramiz nasil yeticek

kalliye de guvenmıprum
    herkes nedense necatnin gonderılmesnı haklı bulmus
    beyler ciddi misiniz ya
    adam gecen sene formsurzdu
    ama adam top sureblıo orta sahadan gotrebılıo gol vurusları ii kafa vuruo
    ve top alıp giden tek forvetimizdi
    3-2 besiktas macı veya fenerbahce kupa macı
    baska hangı forvetımız goturblıo topu ole
    bunuun bıcok ornegı var
    bursa kupa macında yaptıgı ayak ıcı plase yı de
    yapcak adam yok Turkiyede
    bi forvet olarak
    her ozellıge sahip ii bir oyuncu necati
    kalli cok buyuk hata yaptı
    şimdi gider bu adamı ligdeki rakiplerımıze de verirsek ohh tam olur
    biz izleriz adam gollerı sıralarken
    zaten hem teknık olarak hem de eger yonetımını bu olayda parmagı varsa gonderılmesı gerek adam umit di
    uzun boylu bitirici forvbet alcaz diolar.o zaman onun yanında umit oynamaz.ikitane aynı tip adam olmaz.eee umit neden kadrıoda o zaman.boyle bı adanm alcaksan umıte ıhtıyacın olmaz.alcagın adamın yedegı ozgurcan olur.ayrıca fenerbahce olayını zaaten bılıoruz.
    yonetım ve teknık heyet yanblıs yapmıstır.
    gitmesı gereke oyuncu necati diildi.ümit karandı

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

necati'nin gıtmesıne karsısın ama ümit karanı gonderıosun anLamadım
    n oLursa oLsun ümit karanında kaLması doru kafasını karıstırdıLar bı sure ama doru kararı verdı baska forvetımız yoktu ztn bızı sırtLayacak.

nyse yenı transfer konusundada meraktan oLicem yaa yonetıcıLerde bı sey demıo hıc doru duzgun.
    postıga satıLıkmıs porto'da asLında ii adam onu aLsak bari.bjk ıLgıLenıo dıoLar ama n kdr doru

inşaLLah yurt dısına gıder turkıyede gaLatasary karıyerı oLarak dvm etsın hayatı

Nesil
    2005
    Yer

vaLLa postıga gercekten ii oyuncu bjk aLmak ıstese aLır bırazda ındırım yaptırtırLar oLur o zmn

Nesil
    2005
    Yer

inşaLLah fb'ye gıdıpte boLe 15-20 goL basarısı gostermez
    yoksa cok daa fazLa uzuLuruz

ama necatı cogu takımda basarıLı oLabıLecek bı oyuncu
    transfer eden takım için cok buyuk bı sıLah oLur

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    necati'nin gıtmesıne karsısın ama ümit karanı gonderıosun anLamadım
    n oLursa oLsun ümit karanında kaLması doru kafasını karıstırdıLar bı sure ama doru kararı verdı baska forvetımız yoktu ztn bızı sırtLayacak.

nyse yenı transfer konusundada meraktan oLicem yaa yonetıcıLerde bı sey demıo hıc doru duzgun.
    postıga satıLıkmıs porto'da asLında ii adam onu aLsak bari.bjk ıLgıLenıo dıoLar ama n kdr doru

inşaLLah yurt dısına gıder turkıyede gaLatasary karıyerı oLarak dvm etsın hayatı
    postiga yakısmaz bu sattten snra
    surpriz bir isim olabılır
    ama dunusuyorum
    hakan sukur tarzında genc bir oyuncu aklıma gelmıyor nedense
    berbatov olmasın:P
    manu ile cekısıomusuz berbatov için:P

Nesil
    2005
    Yer

yok yaa berbatov oLamaz ımkansız

heLe man utd. varken ımkansız bıLe deiL

en az 20 mıLyon € ısterLer ztn ona

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yaşasın Morientes!

Kalli'nin geleceğini duyduğumda fazla hoşnut olmamıştım. Saçları kırlaşmış, tatmadığı başarı kalmamış, uzun yıllar yazlığından dışarı adım atmamış Kalli'nin Galatasaray'a heyecan veremeyeceğini düşünüyordum. Ama tecrübesi ve yapılan transferlerin de etkisiyle birçok insan gibi "Dur bakalım belki de her şey iyi olur" diyerek ön yargılarımı bir kenara bırakmaya karar verdim. Hazırlıkları hep bu gözle izledim. Zaman gazetesine maç analizleri yazan, Galatasaray'ın ligdeki son maçlarını Erik Gerets'e rağmen stattan izlemekten bile çekinmeyen Kalli, ne hikmetse hazırlık maçlarında çok iyi tanıdığı eskileri oynatmayı tercih etti. 'Altından ne çıkacak' diye beklerken, bir garipliğin döndüğünü hissetmiş ama bu kadarını tahmin etmemiştim. Zaten takım istenilen sonuçları alamadığı için birçok oyuncu alınmadı mı! Ama Kalli sırf kötü olduklarını yüzümüze çarpmak ve istediği operasyonu yapabilmek için yenileri hazırlık maçında sahaya sürmedi. Ve nihayet önceki gün planının ikinci bölümüne geçti ve Galatasaray'ın en zorlu şampiyonluğunda büyük rol oynamış 4 futbolcuyu kapının önünü koydu. Orhan ve Cihan'ı bekliyorduk ama Necati ve Hasan Kabze tam bir şoktu. Gün içindeki kargaşadan olacak bu operasyonla ilgili bir şey hissetmedim. Ama ne zaman sevgili ağabeyimiz Osman Tamburacı'nın, "Galatasaray'ın yeniden yapılanmaya ihtiyacı vardı. Kalli'nin yaptıklarını onaylıyorum. Necati ve Hasan Kabze gidiyorsa, Morientes şarttır" sözlerini okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm.

Bağırmaya ne hakkı var?
    O anda Kalli'nin Almanya'daki idmanda Cihan'a bağırışı geldi aklıma. Ama tabii bu ülkenin ünlü bir yazarı bile çıkıp "Necati, Hasan gitsin Morientes gelsin" derse Allah'ın Alman'ı da gelir senin çocuğuna istediği gibi bağırır. Bu kadar basit mi, Osman abi!.. Galatasaray'a alındığında, o son dakika gollerini attığında, sen değil miydin Hasan'ı yere göğe sığdıramayan, sen değil miydin attığı gollerden sonra Necati'ye övgüler yağdıran... Daha düne kadar Necati'yi Fenerbahçe istemiyor muydu? O Orhan bu Orhan değil miydi, şampiyonluğa ulaşan takımda banko oynayan, milli takıma kadar yükselen... Şimdi ne oldu da işe yaramaz oldular. "Yeniden yapılanma mı!" Yapmayın Allah aşkına!.. Kalan herkes iyi, gidenler çok kötü öyle mi! Ama tabii Bülent, Suat, Arif, H. Ünsal gitti bu takımdan kimsenin umurunda olmadı. Ergün ortadan koyboldu kimse farkında değil. Çok mu Hasan, Orhan, Necati, Cihan da gitsin! Yaşasın Kalli, yaşasın Morientes!.. Biz kimiz ki zaten!.. Fırça da yeriz, kapının önüne de koyuluruz!.. Devam Kalli, Galatasaray kendi evlatlarını yemeye alışık nasıl olsa!..

Bülent Can..

Duygularıma tercüman olmuş..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

LegrotaggLie yi aLmışız.Birde Postiga transferinide bitirirsek Türkiye Ligi için çok iyi kadro Avrupa için ise iLeriLeri zorLayacak bir ekip kurmuş oLuruz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Devam Kalli, Galatasaray kendi evlatlarını yemeye alışık nasıl olsa!..
    Bu cümle gercktende cok şey ifade ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Necati aslında gönderilmeyip de yedek kalsa da iyi olurdu, çünkü biraz aklı başına gelirdi; ya da Karan gibi bir takıma kiralansa da iyi olabilirdi... Kalli'ye hak veriyordum ama biraz saçmalamış hakikaten..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by neondh View Post
    kalliye de guvenmıprum
    herkes nedense necatnin gonderılmesnı haklı bulmus
    beyler ciddi misiniz ya
    adam gecen sene formsurzdu
    ama adam top sureblıo orta sahadan gotrebılıo gol vurusları ii kafa vuruo
    ve top alıp giden tek forvetimizdi
    3-2 besiktas macı veya fenerbahce kupa macı
    baska hangı forvetımız goturblıo topu ole
    bunuun bıcok ornegı var
    bursa kupa macında yaptıgı ayak ıcı plase yı de
    yapcak adam yok Turkiyede
    bi forvet olarak
    her ozellıge sahip ii bir oyuncu necati
    kalli cok buyuk hata yaptı
    şimdi gider bu adamı ligdeki rakiplerımıze de verirsek ohh tam olur
    biz izleriz adam gollerı sıralarken
    zaten hem teknık olarak hem de eger yonetımını bu olayda parmagı varsa gonderılmesı gerek adam umit di
    uzun boylu bitirici forvbet alcaz diolar.o zaman onun yanında umit oynamaz.ikitane aynı tip adam olmaz.eee umit neden kadrıoda o zaman.boyle bı adanm alcaksan umıte ıhtıyacın olmaz.alcagın adamın yedegı ozgurcan olur.ayrıca fenerbahce olayını zaaten bılıoruz.
    yonetım ve teknık heyet yanblıs yapmıstır.
    gitmesı gereke oyuncu necati diildi.ümit karandı
    Tavsiye ederim, son 2-3 sezonda her macta Necati'nin kac defa pas vermesi gereken zamanda pas vermedigi icin veya tek top oynayacagi zamanda topu istop edip gereksizce dripling girisimi yaptigini bir sayin. Ondan sonra Necati'nin teknik ozelliklerine detayli bir sekilde bakariz. En cok gol attigi donemlerde bile Necati bunlari yapiyordu. Tek farki, Hakan Sukur sayesinde daha fazla pozisyona girebilmesi idi.

Necati'nin topu alip, kanata dogru dripling yapip sonra pozisyon yarattigini en son ne zaman gordunuz? Ya peki dripling ile en son kimi gecip tehlikeli bir sut atti?

Necati'nin yollanmasi ayrica diger oyunculara gozdagi verme acisindan da onemlidir. Calisir, ilerler kendini yenilersen takimim bir parcasi olarak devam eder, eger bunlari yapmazsan arkadan yerini alacak oyuncular gelir ve yerini kapar. Bugun Ozgurcan, yarin Cagri, ertsi gun Sercan sonra da Cem Sultan veya baska bir oyuncu. Ogrenme ve kendini gelistirme aski ile yasayan oyuncular buyuk takimlarda tutunabilir. Digerleri ise yok olmaya mahkumdur. Iyi bir alt yapiya sahip olmanin en onemli avantaji da budur.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Olcan'ı 25 Ağustos'ta GİRESUNSPOR-KARŞIYAKASPOR maçında ilk olarak Canlı ben izleyeceğim galiba

Sizlere o zaman oyuncu hakkındaki görüşlerimi belirteceğim...
    2.hafta Karşıyaka-Altay derbisindede ben izleyeceğim.Ben daha birçok maçını izleyeceğim gelişimi hakkında bilgiler verebilirim.

Mesaj Yetkileri