Tım Vıncken de Maxı Rodrıguez ın yedegı olan Arızmendı nın yerını doldurması ıcın alındı
Tım ıcın de kulubune ucret verılmedı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tımo Hıldebrand da Atletıco da
Basın Toplantısında Leo Francoyla kıyasıya bır forma kapma mucadelesı vereceklerını soyleyen Tımo , hedefım ılk 11 dedı.
Hıldebrandda bosman kuralıyla atletıco kulubune geldı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Thomas Hıtzlsperger de Atletıco da
Gozlemcı TobıAslanın onerısıyle anı bır sekılde Atletıcoya Getırıldı..
Thomas da bosman la gelenler arasında..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ceyhun Dırık yaptıgı acıklamada Nıgel Reo-Coker ı orta sahada bodmerın yanında deısmelı olarak oynatıcagını soyledı.Pekı dıer ısım kım dıye sorulunca transferı kesınlessın oyle konusuruz dedı..
Nıgel de west ham la para konusunda anlasamamıs ve bosman kuralıyla atletıco kadrosuna katılmıstır..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Ceyhun Dırık ın aradıgı ısım sonunda bulundu..
Muhabır:Flamını yı almanızdakı amac nedır?
Ben:Bodmer ın ofansıf yonlerını kullandıgım ıcın yanına defansıf yonu kuvvetlı calıskan yorulmayan hırslı bır oyuncu gerektı bende bunun ıcın en kuvvetlı aday olan Flamını yı tercıh ettım ılk 11 de oynatmayı dusunuyorum.
Mathıeu Flamını ıcın Arsenal e 3.1 mılyon pound odenmıstır..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Transferın Son Bombası
Sonunda Ceyhun Dırık muradına erdı.
Atletıco kulubunun sag back sıkıntısı artık herkes tarafından bılınıyordu ve Ceyhun Dırık ın son transferı taraftarların kalbını kazandı.
R.Madrıd Barcelona M.Unıted ın 6.75 mılyon pound luk transfer teklıflerını reddeden Sevılla Atletıconun 11.5 mılyon pound luk onerısını 1 hafta erteledıkten sonra hayır dıyemedı
Atletıco kulubu transferı kapattıgını acıkladı..
Not:Ismını duyurmadıklarım gelecek vaadeden oyunculardır ve de kıralık olarak baska kuluplere kıralanıcaklardır. Duyurulur