Dostum seni öncelikle tebrik edeyim.Çok basarılısın .Bende senin gibi atletico madridle oynuyorum.Su an 2011 yılındayım .Oyuna basladığımda transfer yapmadım .Lige oyle basladım hatta ilk macımda kendi evimde yenildim ama daha sonra 91 puanla sampiyon oldum.neyse 2. sezonda antreman ayarlarını değiştirdim(ilk sezon hiç oynamadım onlarla)6-7 futbolcu aldım birdeo sezon.O sezonu da 6. bitirdim.C.L Ceyrek finalde elendim.3 sezonda 9 oldum uefa kupası finalinde bayerne yenildim.( ama son 10 haftayı oylesine oynadım)4.sezonda yine sampiyon oldumUefa da yarı finalde elendim.su an 5 sezondayım .liderle aramda 7 puan fark var 30 .haftadayız C.league de de Q finalde Liverpoolla eşleştim.ben senin kadar basarılı olamadım.sizce ilk sezondan sonra takım neden oyle oldu ben hep 4-4-2 taktiğiyle oynadım.birde benim Genç oyuncu anteraman kategorisinde hiç oyuncu yok hepsi normal antemanda boyle oluncada anteremanlar cok agır oluyor .Birde sana bir tüyo vereyim eğer 25 oyuncu da sorun yasıyorsan diğerlerini atletico b veya c takımlarına kaydet sonra yine a takıma cıkar birde senin taktik ve antreman programın nedir?Birde guigliano die bir futbolcu var italyan onu sakın kacırma ben kacırdım simdi adama 100 milyon avrıo istiyorlar.Garayı kesinlikle al .