Sayfa 39 / 439 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon
1,141 ile 1,170 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçede 11de oynayabilenlerden türkçe konuşan biri kaldı mı

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Türkiye'deki yabanci oyuncular kameralara Türkce konusmaktan cekiniyor cünkü yanlis birsey söylemekten korkuyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence Kaptan illa Türkçe konuşmalı diye bir şey olmamalı

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Legro yalan mı olmuş. Zaten bu yönetimden de ancak bu beklenir...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Bence Kaptan illa Türkçe konuşmalı diye bir şey olmamalı
    Evet olmalı.Kaptan dediğin hakemle de konuşabilmeli.Hakemlerimizin çoğunun İng. bilmediğini düşünürsek bu şart olur.Ayrıca kaptan hem tüm takım tarafından sevilen hem de hırslı bir oyuncu olmalı.Alex de hırs yok.Türkçe zayıf.Bence yanlış karar.Tümer veya Önder olmalıydı

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Slyrian View Post
    bence semihe verilmeliydi
    Eee ozaman sahaya kim kaptan olarak çıkacak.
    Tamam Semih'e yedek kulübesinin kaptanlığını verirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Transfer haberleri konusu arkadaşlar, kaptanlıkla ilgili artık mesaj görmek istemiyorum bu konuda...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Saçmalık üstüne saçmalık. Rezalet tam kelime ile rezalet. Çulsuz 5 kuruşsuz yönetim!
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

cole ve legro işi yattı mı?????

iyi olsunda isi farketmez

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by UA dragon View Post
    legro yüksek maliyeti nedeniyle yatmış..gerçekten çok şaşırdm

cole işi gündemde diye bliyorum ama sanırsam öncelik stoperde olur..ertuğrul hoca stoper istiyo çünkü

çoğu yerde Humberto Suazo ile ilgilendiğimiz yazıyo eğer alabilirsek iyi olur ama ne kadar doğru orasını bilemeyiz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ister tanınan bir adam istersede 3.ligden bir adam. yeterki takımdan ayrılan forvetlerin yerini fazlasıyla doldursun yeter. yoksa...

değerli galatasaraylı kardeşlerim aranıza yeni katılan bir kişi olarak tüm samimiyetimle sizlerle bilgilerimi paylaşacağım.kesinlikle bunu yanlış anlamayın avrupa futbolu bilgim son derece müthiş.gün gün transferleri takip etmeye özen gösteririm.öncelikle aranıza katıldığım için son derece mutluyum.saygılarımla.

bursaspor da manchester united ın ilgilendiği biri varmış sercan mıydı neydi bizim için iyi olurdu.. alırsak sonradan iyi bi paraya satabiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mahmut HANEFİ Ve Yiğitcan ERDOĞAN ORDUSPORda..!

Orduspor dış transferde Fenerbahçespor Kulübünden Mahmut HANEFİ ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor' dan Yiğitcan ERDOĞAN ile 1'er yıllık sözleşme imzalanmıştır....

Kaynak:Orduspor resmi site

Görüşülenler.................

1. Ergün PENBE
    2. Mahmut HANEFİ
    3. Eser ALTIN
    4. Ali SAKAL
    5. Ümit TÜTÜNCİ
    6. Volkan KOÇALOĞLU
    7. Ferhat ODABAŞI
    8. İlhan ŞAHİN

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by serhat1616 View Post
    değerli galatasaraylı kardeşlerim aranıza yeni katılan bir kişi olarak tüm samimiyetimle sizlerle bilgilerimi paylaşacağım.kesinlikle bunu yanlış anlamayın avrupa futbolu bilgim son derece müthiş.gün gün transferleri takip etmeye özen gösteririm.öncelikle aranıza katıldığım için son derece mutluyum.saygılarımla.
    hoşgeldiin aramıza...

beyler ben humberto suazo işi türk basınının saçmalıgı

adam daha geçen aylarda monterreye transfer oldu..daha yeni ya bu kdr uydurma olmaz gerçekten bazen bu basından utanyorm

öncelikle şöyle gsmizin bu sezonki transfer hamlelerine bakarsak.en iyi transfer kesinlikle kallidir.lincoln-linderoth hamleleri cuk diye oturmuştur.servet-volkan-orkun süper ligde mevkiilerinde en kaliteli isimlerden.bouzidi ligler başlayınca değerlendirme yapacağım.serkan-barış çok önemli hamleler potansiyelleri mükemmel değerlendirise gsmiz tarihinde hiç olmadığı kadar bu transferlerden hem sportif başarı hemde maddi açıdan faydalanabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kerim büyükşehir belediyeye kiralanmış yönetim iyi karar verdi bence bu konuda

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    hoşgeldiin aramıza...

beyler ben humberto suazo işi türk basınının saçmalıgı

adam daha geçen aylarda monterreye transfer oldu..daha yeni ya bu kdr uydurma olmaz gerçekten bazen bu basından utanyorm
    Yanlız kıtalararası durumlarda bazen kolaylık sağlayabiliyorlar.Çünkü Güney Amerika'da liglerin başlagıç tarihleri farklı..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by serhat1616 View Post
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca arkadaşlar gezerken odemwingie ismini gördüm.nedir aslı bu futbolcuyu yakından tanıyorum nijeryalı ve lillede oynuyor.paylaşımınızı bekliyorum.
    serhat kardeş..odemwingie bi ara Gsnin gündemine gelmiş bir oyuncuydu..bunu basın bilmiyordu yazamadı..bunu Selman abimiz forumda açıkladı..ama odemwingie rusyaya transfer oldu..olay bu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Yanlız kıtalararası durumlarda bazen kolaylık sağlayabiliyorlar.Çünkü Güney Amerika'da liglerin başlagıç tarihleri farklı..
    ama yinede pek de mantıklı gelmiyor..hani o da gittigi takımda yeni bir ümit olarak yeni bir tranfer olarak gitti..yani aklım pek almıyor..ama bi mucize olurda gelirse bu yılın en bomba tranferlerinden biri olur orası kesin

Del Piero_10 Misafir

Del Bosque paraların üzerine yattı,transferlerde yattı.

aranızda kulübe yakın gsli kardeşlerim varmı?böylece paylaşımlar açısından daha sağlıklı faydalar sağlayabiliriz.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    serhat kardeş..odemwingie bi ara Gsnin gündemine gelmiş bir oyuncuydu..bunu basın bilmiyordu yazamadı..bunu Selman abimiz forumda açıkladı..ama odemwingie rusyaya transfer oldu..olay bu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

ama yinede pek de mantıklı gelmiyor..hani o da gittigi takımda yeni bir ümit olarak yeni bir tranfer olarak gitti..yani aklım pek almıyor..ama bi mucize olurda gelirse bu yılın en bomba tranferlerinden biri olur orası kesin
    Bende transfer olmasını isterim gerçekten yetenekli oyuncu istatistikler yalan söylemez.Ancak bende umutsuzum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

..................

2 gündür ağlıyorum
    Galatasaray beni çok arayacak" diyerek sözlerine başlayan Carrusca, Cimbom'dan ayrıldığı için 2 gündür ağladığını ve içinin buruk olduğunu ifade etti

Arjantinli, "Kader böyleymiş. Koca bir sezon geçti, bir maçta 90 dakika forma giydim, oda kupa maçı idi. Teknik direktör Erik Gerets beni kadroda hiçbir zaman düşünmek istemedi. Çünkü onun ülkesinden değildim. Kendisi ülkesinden biri olsaydım, şimdi G.Saray'dan ayrılmak zorunda kalmazdım" dedi. Sarı kırmızılı takımda Feldkamp döneminin başlamasından sonra Alman teknik adamla tanışmadığını sözlerine ekleyen genç oyuncu, "Ne yalan söyleyeyim, sakatlığım boyunca gerekli ilgiyi görmedim. Şimdi sakatlıktan kurtuldum. Önce River Plate beni çağırdı. Ancak Boca Juniors daha ağır bastı. Gelecekte bir sürpriz olacak, G.Saray beni tekrar almak isteyecek.

Çok üzüntülüyüm

Boca Juniors forması altında başarılı olacağım. Milan gibi takımlarda forma giyeceğim. O zaman beni görecekler. Ancak iş işten geçmiş olacak. Aslında burada çok iyi arkadaşlarım oldu, onlardan ayrılmam da ayrı bir üzüntü" diye konuştu. .......
    Gerets'in kendisini oynatmaması hakkında saçmalamış

kardeşlerim bir gsli olarak ben bu sene bjknın en iyi transferini ertuğrul hoca olarak değerlendiriyorum.ancakkkkkk bjk kötü yolda.yaptığı iki yabancı transferinin ne kadar kötü olduğunu ligler başlayınca görürüz inş.ayrıca cissenin bonservisi ile birlikte tüm maliyeti 3 senede 6.5 m avro ediyor.cisseden daha iyi bu paraya getirilecek fransada en az 6 ön libero sayabilirim.

carrusca'nın fiziği kötü diye gitti ikili mücadelelerde çok top kaybediyordu.bi de sakatlığından dolayı feldkamp onu izleyemeyince gitmesini istedi

gsmiz için ne haberler geçti ya şu medyada.saviola-kuranyi-santa cruz-morientes-baptista-lima-suazo-nilmar-gökhan ünal- sadece bazıları.ancak bunların içinde bana öyle geliyorki sanırım nilmar gelecek.

salgado-soldado-podolski-rohmendal-castillo bunları unutma
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Carrusca Ülker'i bekliyor

GALATASARAY'IN göndermek istediği Carrusca gün sayıyor. Şu anda iyileşmesine rağmen takımdan ayrı çalışan genç futbolcuya ülkesi Arjantin'den iki kulüp resmi teklif yaptı. Bu oyuncuyu çok isteyen Boca Juniors'un 2 milyon dolar önerdiği belirtilirken, Cimbom, Carrusca'nın 2.5 milyon dolarlık maliyetini karşılayan Ülker'in kararını bekliyor.

kaynak:fotomaç
    erdem bu arada emrah abi nerde biliyormusun???
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Lincoln ayakta alkışlandı!..

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, geçen sezondan kalan 5 maçlık seyircisiz oynama cezasına alışmaya çalışıyor. Sarı-kırmızılılar, bu akşamki antrenmanı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirirken, iki takım halinde çift kale maç yaptı.

Antrenman maçında Orkun, Sabri, Bouzid, Song, Volkan, Arda, Lincoln, Linderoth, Ayhan, Serkan ve Ümit'ten oluşan yeşil takım, Fırat, Servet, Emre, Tomas, Anıl, Mehmet Topal, Mehmet Güven, Hasan Şaş, Ferhat, Okan ve Özgürcan'dan oluşan kırmızı takımı 7-2 yendi.
    20'şer dakikalık 2 devre halinde yapılan maçta galip takımın gollerini Song, Lincoln , Serkan ve Ümit atarken, kırmızı takımın golleri ise Ferhat ve Özgürcan'dan geldi.
    Rüzgarlı bir havada yapılan antrenman maçında teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, oyunu sık sık durdurarak hata yapan oyuncularını uyarırken, Alman çalıştırıcı, özellikle futbolcularının ayaklarında fazla top tutmamalarını istedi.
    -LINCOLN ŞOV YAPTI-
    Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ve yönetim kurulu üyelerinin de izlediği antrenman maçında yeni transferlerden Lincoln, sergilediği oyunla adeta şov yaptı.
    Brezilyalı oyuncu, ara pasları, asistleri ve attığı 3 golle müsabakaya damgasını vurdu.
    Lincoln'un ilk golünü başkan Canaydın ve yönetim kurulu üyeleri ayakta alkışladı.
    -FELDKAMP'TAN AÇIKLAMA-
    Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, maç sonrası yaptığı açıklamada, mevcut kadrodan 3-4 oyuncunun daha gönderilebileceğini söyledi.
    Alman çalıştırıcı, transferlerle ilgili yorum yapmak istemediğini vurgulayarak, şunları kaydetti:
    ''Şu an zaten 6 yabancı oyuncumuz var. Eğer alacaksak bu yerli bir futbolcu olmalı. İyi düşünmemiz gerekiyor. Yoktan varedemeyiz. Önümüzdeki dönemde 3-4 arkadaşla daha yolları ayırabiliriz. Şu an herhangi bir gelişme yok.''
    Bir soru üzerine, yeni bir yabancı oyuncu alabilmeleri için Carrusca ya da başka bir yabancı oyuncunun sözleşmesinin sonlandırılması gerektiğini ifade eden Feldkamp, ''Ama şu an öyle bir durum söz konusu değil. Carrusca şu an zaten sakat ve kendisinden pek faydalanamıyoruz'' dedi.
    Antrenman maçında iyi bir performans gösteren Lincoln hakkında yorum yapmak istemediğini, ancak Hasan Şaş ve Serkan'ı çok beğendiğini kaydeden Feldkamp, ''Yeşil ya da kırmızı takımlar, benim kafamda biçimlendirdiğim takımlar değildi. Her iki takımda da iyi oyuncular vardı. Öte yandan takımda sakatlıkları bulunan futbolcular da var. Özellikle Hakan, Uğur ve Aydın bize güç katacaklardır'' diye konuştu.
    Bir gazetecinin, ''UEFA Kupası maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağınıza dair söylentiler var. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?'' biçimindeki sorusu üzerine de Feldkamp, ''UEFA Kupası maçlarını burada oynamak için biraz daha beklemeliyiz. Tercih hakkım olursa kendi stadımızda olmasını isterim. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamaktansa FB Şükrü Saracoğlu veya BJK İnönü statlarını tercih edebiliriz'' diye konuştu.

Kaynak: AA

en iyisini yapmışlar futbolcunun gelişmesi için kiralanması gerekliydi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ateş'i biz kapalım
    Sarı-lacivertliler, G.Saray ile yolları ayrılan golcü için "F.Bahçe'de eski formunu yakalar ve takıma güç katar" görüşünde.

G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp'ın takımdan gönderdiği Necati Ateş ile Fenerbahçe arasındaki flört devam ederken, sarı-lacivertli taraftarlar golcü futbolcunun transfer edilmesinden yana. F.Bahçeli taraftarlar "Necati eski havasını kaybetti ama eğer F.Bahçe'ye gelirse yeniden parlak günlerine döner ve takıma büyük katkı sağlar. Necati hırslı oyunuyla da takımın ateşleyicisi olur" dediler.

M'GLADBACH'I REDDETTİ
    F.Bahçeli yöneticilere "Futbolumun en verimli çağındayım. Beni alırsanız bir sezonda 20 gol atarım" diyen Necati, şimdi Zico'nun kararını bekliyor. Zico'nun istemesi halinde F.Bahçe, Necati için G.Saray'ın kapısını çalacak. Tecrübeli golcünün G.Saray ile 2010 yılına dek sözleşmesi var. Bu arada Necati, Borussia Mönchengladbach'ın 1 milyon euro'luk önerisini "2. ligde oynamam" diyerek kabul etmedi.

Mesaj Yetkileri