Sayfa 2 / 191 İlkİlk 12341252102 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

1. Default

Onune 6 takim gecer demedim. Veya 7. olur falan. Ilk 7 icin savasir, yani Avrupa icin. Juventus yoneticilerinin de gidip zaten sampiyonlugu hedef koydugunu sanmiyorum. Onlar da Avrupa'yi hedefliyorlardir. Ha, bana gore, Juve'den daha guclu ve OTURMUS takimlar :

Inter.
    Milan.
    Roma.
    Lazio.

Juve ile denk kadroda, ama OTURMUS takimlar :

Fiorentina.
    Palermo.

Ilk 7 icin savasir Juve, girer de, bir punduna getirip CL'ye gitmeye bakar. Zor ama.

Abi gerek varmı ki onlara... 1.belli 2.kim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Onune 6 takim gecer demedim. Veya 7. olur falan. Ilk 7 icin savasir, yani Avrupa icin. Juventus yoneticilerinin de gidip zaten sampiyonlugu hedef koydugunu sanmiyorum. Onlar da Avrupa'yi hedefliyorlardir. Ha, bana gore, Juve'den daha guclu ve OTURMUS takimlar :

Inter.
    Milan.
    Roma.
    Lazio.

Fiorentina.
    Palermo.

Ilk 7 icin savasir Juve, girer de, bir punduna getirip CL'ye gitmeye bakar. Zor ama.

Benim S.S Lazio yu Juventus dan daha güclü kadrosu var diyen biriyle konuşucak bişeyim yok...

3. Default

Ahah, peki.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Inter.
    Milan.
    Roma.
    Lazio.

Fiorentina.
    Palermo.

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Abi gerek varmı ki onlara... 1.belli 2.kim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Benim S.S Lazio yu Juventus dan daha güclü kadrosu var diyen biriyle konuşucak bişeyim yok...
    juventus u zorlayacak takımlar belli

milan ve inter

önceden sadece milan zorluyodu,şimdi inter de çıktı..tabiki bu juve nin güç kaybetmesinden kaynaklı...diğer takımlar hava civa

5. Default

Belli bir sistemi olan, oturmus Roma, Lazio, Palermo gibi takimlari es geciyorsunuz.
    Juventus'un bastan bir takim kurdu, hemen uyum saglayip, bunlari gecmesini bekliyorsunuz.
    Fanatizm dedikleri bu olsa gerek. Kotu etkileyeninden.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Belli bir sistemi olan, oturmus Roma, Lazio, Palermo gibi takimlari es geciyorsunuz.
    Juventus'un bastan bir takim kurdu, hemen uyum saglayip, bunlari gecmesini bekliyorsunuz.
    Fanatizm dedikleri bu olsa gerek. Kotu etkileyeninden.
    bunun fanatizmle alakası yokki
    hayatta değişmeyen bazı gerçekler vardır..bunların arasında da senin söylediğin lazio,roma,fiorentina gibi takımların juventus u geçemeyecekleri gerçeği de var.bu takımlar orturmusda olsa,ağızlarıyla kuş da tutsalar juve yi geçemezler...bknz internazionale...ne yaparsa yapsın,kimi alırsa alsın..juventus ve milan ı geçemez,geçemedide.

7. Default

Zaman gosterecek. 4-5 ay sonrayi bekleyelim. O zaman gorecegiz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Juventus'u bu sezon çok takım zorlayacak..

Del Piero_10 Misafir

Claudio Marchisio Empoli'ye kiralandı.Giovinco ile beraber oynayacaklar.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Empoli ilk 5 e oynar..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

ilk 5 zor ama ilk 8 olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Geçen sezon, yanılmıyorsam 6. bitirmişti ligi.Bu sezon işleri daha zor olabilir..(:
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Empoli ilk 5e oynaması beim Real Madrid de11de oyanmam gibi bişey... Yani imkansız....

Marchisio ile birlikte Piccolo da yanılmıyorsam empoli ye gitti...

Zaman gosterecek. 4-5 ay sonrayi bekleyelim. O zaman gorecegiz.
    sen bizim bilmediğimiz bişeler biliyosun galiba ki bu kadar eminsin yerinde olsam karşındaki takım Juventus iken bu kadar emin olmazdım...palermo Juventus ile denk öyle mi ?buna kargalar bile güler be...bana palermoda bi Del Piero,bi Nedved,bi Trezeguet,bi Buffon,bi Camoranesi,bi Tiago ayarında bir futbolcu göster bakalım ??hangi kadroyla bizi zorlayacak bu takımlar oturmuş oturmuş diyosun iyi güzel de o iş oturmakla olsaydı trazbonspor her sene şampiyon olurdu

Del Piero_10 Misafir

Şu günlerde defans için ismi geçen 2 futbolcu var.Tecrübeli futbolcu beklentisinin aksine 20 yaşındaki Udinese'li Zapata ve 22 yaşındaki Arsenal'li Senderos.

Senderos'un 3 milyon pound,Zapata'nın ise 8 milyon euro olduğu konuşuluyor.

Chiellini ve Blasi'ye Manchester City talip oldu.Juventus başkanı Chiellini'nin satılmayacağını söyledi.Blasi büyük ihtimalle İngiltere'ye gidiyor.

Legrottaglie'nin Beşiktaş transferi mümkün görünüyor.

Bir diğer iddia ise Juventus'un 1 Ağustosta Almanya'da oynayacağı Hamburg karşılaşmasının Van der Vaart transferinin bir gereği olduğu.Şu an için sadece bir iddia.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Senderos olursa bence Juve coşar...

Del Piero_10 Misafir

Sky Sports muhtemel 11 ler

4-4-2 formasyon

Buffon

Zebina-J.Andrade-Chiellini-Criscito
    (Birindelli)-(Grygera)-(Boumsong)-(Molinaro)

Camoranesi-Almiron-Tiago-Nedved
    (Salihamidzic)-(Zanetti)-(Nocerino)-(Marchionni)

Trezeguet-Del Piero
    (Ia quinta)-(Palladino)

4-3-3 formasyon

Buffon

Zebina-J.Andrade-Chiellini-Criscito
    (Birindelli)-(Grygera)-(Boumsong)-(Molinaro)

Camoranesi-Almiron-Tiago
    (Marchionni)-(Zanetti)-(Nocerino)

Ia quinta-Trezeguet-Del Piero
    (Palladino)_______(Nedved)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yok 4-4-2 daha iyi gibi sanki.Bu arada stopere takviye yapılacakmı yapılması gerekir Chellini'yi sol beke çekmek daha iyi olur bence gerçi Grygera oynayabilir Chellini sola çekilebilir Criscito nerden altyapıdan mı çıkarıldı? Paro'du galiba ne oldu ona?

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Yok 4-4-2 daha iyi gibi sanki.Bu arada stopere takviye yapılacakmı yapılması gerekir Chellini'yi sol beke çekmek daha iyi olur bence gerçi Grygera oynayabilir Chellini sola çekilebilir Criscito nerden altyapıdan mı çıkarıldı? Paro'du galiba ne oldu ona?
    Criscito alt yapıdan.Genoa'da 1 sezon oynayıp geldi.Paro'nun %50 si Genoa'ya satıldı.

Buffon
    Zebina(Gygera)
    Chiellini
    J.Andrade
    Boumsong(Transfer şart)
    Camoranesi
    Salihamidzic
    Nedved
    C.Zanetti
    Del Piero
    Trezegeut

Bence böyle daha iyi olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

en az 2 transfer şart..hatta 3..2tane defansa 1tane ortasaha..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ya özgür abi transfer bütçesi 108 milyon olarak belirlenmemişydi.ya da bu paraya yakın bir rakamdı.neden hale transferde o kadar aktif değiller.ne kadar erken transfer yapılırsa o kadar iyi olur bence.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by lucho View Post
    ya özgür abi transfer bütçesi 108 milyon olarak belirlenmemişydi.ya da bu paraya yakın bir rakamdı.neden hale transferde o kadar aktif değiller.ne kadar erken transfer yapılırsa o kadar iyi olur bence.
    108 milyon euro toplam bütçe,hepsi transfer parası değil.Takımın %99'u tamamlandı denildi.Yani 1 oyuncu daha gelecek.Ama Juventus geçmiş yıllarda transferin son dakikasında 2 adam aldığı sezonlar var.Belli olmaz.

Tesadüfen,geçen yıldan itibaren Şampiyonlar liginde maç kazandığında aldığın para 2 katına çıkarıldı.Juventus'un 2 sezon Şampiyonlar liginde oynamadığını düşünürsek maddi açıdan arada farklar olabilir.

Bu arada Juventus Frings ile anlaşmıştı.Karısı Almanya'dan ayrılmak istemeyince kulüpte kaldı.6 ay sakatlanmış,kadınların sözünü dinlememek lazım.Geçmiş olsun,gelseydi belki kendisi için iyi olurdu.

ivan Misafir

Quote Originally Posted by lucho View Post
    ivan abicim heralde sende almiron'u yakından tanımıyorsun.almiron bu sezon tiago dan daha iyi performans gösterirse hiç şaşırmam

Arkadaşlar mesajımı eksik yazdm Almiron 11demi oynadı yazacaktm Almironu beğeniorm tabiki geçen sene çok iyi oynadı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Bu arada Juventus Frings ile anlaşmıştı.Karısı Almanya'dan ayrılmak istemeyince kulüpte kaldı.6 ay sakatlanmış,kadınların sözünü dinlememek lazım.Geçmiş olsun,gelseydi belki kendisi için iyi olurdu.

Katılıorm Del Piero frings gelse ortasaha toparlanırdı hem alternatifli kadro olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    -

Chiellini ortadamı oynayacak ?

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Newcastle'daki ilk antreman;

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ya juve newcastle'a 2-0 yenilmiş.gene de bir hazırlık maçı.fazla bir şey ifade etmiyor.inşallah sakatlık falan olmamıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

kadro yeteli değil..herzaman bunu söylemekten bıktım!!!

Stopere takviye şart....

Del Piero_10 Misafir

Newcastle hazır bir takım,ingiltere ligi 10 gün sonra başıyor.İlk gol yalan bir penaltıdan ikinci golde dönen topu tamamlayarak geldi.Almiron maçın en iyisiydi.Tiago henüz formda değil.Ia quinta-Trezeguet ikilisi aynı tip oyuncular olduğundan çok etkili olmadı.Jorge Andrade-Grygera hiç beraber oynamadıkları için ofsayt tuzağını kullanamadılar.

Juventus 1 Ağustosta Hamburg ile oynayacak.

Sayfa 2 / 191 İlkİlk 12341252102 ... SonSon

Mesaj Yetkileri