1 ile 30 arası toplam 558 sonuç

Konu: [E-GLocc] West Ham United

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by eglocc View Post
    Evet transferlere basladim... Eddie Johnson'u ettim sayilir. Carlton Cole'u gondericem Dean Ashton gidecek... Bir de Tevez gidecek Kendisi gitmek istiyor. Bu takimda yapabildiklerini yapmis Neyse bu sezon zaten kotu bi performans gostermisti... Zaten Tevez'i ettikten sonra onun parasiyla her yere transfer yapabilirim... 45m veren alir Tevez'i zaten degiri de 40m... Bu arada EC:EURO CUP
    Allah Allah!! Geliyormu Eddie Johnson? ama Tevez'le süper ikili olurlardi. ama Tevez'i satarsan süper oyuncular alirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Allah Allah!! Geliyormu Eddie Johnson? ama Tevez'le süper ikili olurlardi. ama Tevez'i satarsan süper oyuncular alirsin.
    Eddie Johnson geliyor Mujde! Bu arada Tevez'i satmak zorundayim yoksa bedava gidecek... Onun yerine muthis oyuncular alirim ama Tevez'i ayni ligden birine satmicam!

eglocc west ham la 7 senelik bi kariyerim vardi ya adindan midir suyundan midir havasindanmidir bilemiyorum kendimi basarisiz hissettigim tek takim 7 senede ancak 2 kere sampiyon olabildim avrupada biraz basari var iste ama oyunculari teker teker incelesen muthis kadrom vardi bilemiyorum west ham la yinede guzel bi basari tevez i ben 3. sezonda basladi ilk iki sezonda toplam 35 maca cikti ben hayatimda bu kadar sakatlanan bi fm oyuncusu daha gormedim iyi de para ediyor talibi cok ben sana sat derim jo veya asamoah bunlar isini gorur ashton cok iyi bi forvet ama sen bilirsin..Basarilar gelcek sezonda..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fudges123 View Post
    eglocc west ham la 7 senelik bi kariyerim vardi ya adindan midir suyundan midir havasindanmidir bilemiyorum kendimi basarisiz hissettigim tek takim 7 senede ancak 2 kere sampiyon olabildim avrupada biraz basari var iste ama oyunculari teker teker incelesen muthis kadrom vardi bilemiyorum west ham la yinede guzel bi basari tevez i ben 3. sezonda basladi ilk iki sezonda toplam 35 maca cikti ben hayatimda bu kadar sakatlanan bi fm oyuncusu daha gormedim iyi de para ediyor talibi cok ben sana sat derim jo veya asamoah bunlar isini gorur ashton cok iyi bi forvet ama sen bilirsin..Basarilar gelcek sezonda..
    Evet cok sakatlaniyor bu arada ashton bende cok formsuz onun yerine yeni super oyuncular alicam para 50m'ye yakin olacak

defansa hector moreno yu tavsiye ederim zihinsel fiziksel her turlu cok iyi bi oyuncu cok da ucuz belki biliyosundur zaten ileriyede kesinlikle asamoah veya pazzini ama asamoah pivot santrof olmasina ragmen cok iyi top la kosabilen bi oyuncu yinede sen bilirsin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Onerilerin icin tesekkurler bu arada ben oyuncuyu kluplere onerirken istedigim klupleri secemiorum nasil secilecegini bilen var mi?

oyle bi secenegin yok sen sadece oyuncunun satilik oldugunu menajerlere duyuruyosun teklif yapicak olan yine kendisi yapiyor

Mesaj Yetkileri