eglocc west ham la 7 senelik bi kariyerim vardi ya adindan midir suyundan midir havasindanmidir bilemiyorum kendimi basarisiz hissettigim tek takim 7 senede ancak 2 kere sampiyon olabildim avrupada biraz basari var iste ama oyunculari teker teker incelesen muthis kadrom vardi bilemiyorum west ham la yinede guzel bi basari tevez i ben 3. sezonda basladi ilk iki sezonda toplam 35 maca cikti ben hayatimda bu kadar sakatlanan bi fm oyuncusu daha gormedim iyi de para ediyor talibi cok ben sana sat derim jo veya asamoah bunlar isini gorur ashton cok iyi bi forvet ama sen bilirsin..Basarilar gelcek sezonda..
defansa hector moreno yu tavsiye ederim zihinsel fiziksel her turlu cok iyi bi oyuncu cok da ucuz belki biliyosundur zaten ileriyede kesinlikle asamoah veya pazzini ama asamoah pivot santrof olmasina ragmen cok iyi top la kosabilen bi oyuncu yinede sen bilirsin
Onerilerin icin tesekkurler bu arada ben oyuncuyu kluplere onerirken istedigim klupleri secemiorum nasil secilecegini bilen var mi?
oyle bi secenegin yok sen sadece oyuncunun satilik oldugunu menajerlere duyuruyosun teklif yapicak olan yine kendisi yapiyor![]()
Ergiz Gizer Yilin En Iyi 3. Menajeri Secildi!
Manchester United menajeri Alex Ferguson ve Arsenal'in teknik direktoru Arsene Wenger'in ardindan Ergiz Gizer Premier Lig'de yilin en iyi 3. menajeri secildi.
Odulu aldiktan sonra kameralara poz veren Gizermutlu oldugunu ve odulun kendini gururlandirdigini soyledi!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tevez'e Valencia'dan Teklif
Evet arkadaslar ne diyorsunuz? Kabul edim mi? buarada kabul edersem o 31m taksit benim transfer butceme aninda eklenir mi yoksa her ay artarak mi eklenir?