Ilhan Abi haketmistin zaten buralari tebrik ediyorum seni fakat anlamadigimi birsey var bende bu kadar kisi Avrupa Kupasi'na katilmamisti sende neden boyle oldu?
Bu arada sampiyonluk yetmez kacamazsin bizden Cl'yi de istiyoz![]()
Ilhan Abi haketmistin zaten buralari tebrik ediyorum seni fakat anlamadigimi birsey var bende bu kadar kisi Avrupa Kupasi'na katilmamisti sende neden boyle oldu?
Bu arada sampiyonluk yetmez kacamazsin bizden Cl'yi de istiyoz![]()
Tebrikler İlhan abi.. Önümüzdeki sezon da bekliyoruz.
Şampiyonluk gelmiş.
Şimdi CL zamanı sonrada bir transfer istiyoruz ama bir sezon daha Villalıymışız.![]()
Mühtesemsin Ilhan abi. Daha Gitme bu takimdan. CL sampiyonlugu bekliyoruuz.
ABI BENCE BIRAK GITMELISIN SAMPIYON OLARAK AYRILIRSAN DAHA JAN JAN LI OLUR SAMPIYON VILLANS
Arkadaşlar akşam araştırma işiyle ilgileneceğim. İlerleyen saatlerde ŞL finalini veririm. Yorumlarınız için çok sağolun. Bizden ayrılmayın![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Arastirma derken futbolcu arastirmasi mi?
Cl finalini merakla bekliyorum... Bakalim duble zafer kazanabilecek misin?
Tebrikler İlhan Abi... Kazanımışsıın ligi...
Bekliyoooruum
tebrikler abi....
Tebrikler ligdeki başarıyı ŞL'de de bekliyoruz.
ABİ YILIN TRANSFER BOMBASINI BEKLIYORUZ
C.Ronaldo'yu istiyoruz abi.
Rooney gelsın abı
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Messi Gelsin Abi![]()
Yılın bombası patladı: Anderson Aston Villa'da
Geleceğin Ronaldinho'su olarak gösterilen Anderson Aston Villa'da forma giyecek. Celal Kolot'un Aydoğan adına Porto ile görüşüp 16.25 milyon avro karşılığında anlaştığı bildirildi.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Abi Anderson'un profilini paylaşırsan çok sevinirim..
Abi Anderson muhtesem tebrikler
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
CeLaL koLotun neden başarısız oLduğu ortaya çıktıBaşka transferLeri takipten bizim takımLa iLgiLenemiyormuş demek adam.Bide o İngiLterede Avrupa kupaLarına giden takım sayısı ne öyLe ya hey maşaLLah
![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Anderson'un profilini Ilhan abinin yerine koyuyorum!
Ben incelemistim zaten cok guzel bir oyuncu yilin transferi denebilir potansiyele bakinca da tam bir Ronaldinho
EE,ABİ YA MADEM TAKIMDAN GITCEN NIYE TRANSFER YAPIYON KIIIII CEVABINI YAZARSAN SEVINIRIM
hımm profile bakılırsa süper oyuncu özellikle gelişince harika olcak..
7.0.2 versiyonunda dahada iyise izlemek zevk olucak Anderson'u bu sezon![]()
Hadi abi CL Finalini Bekliyoruz
Gelecek, ya bu gece, ya da yarın sabah![]()
Bekliyoruz İlhan abi)
Beklemedeyiz![]()