1 ile 30 arası toplam 119 sonuç

Konu: Sonunda FOOTBALL MANAGER 2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

arkadaslar oyunculara prim verme olayı gelmiş super olmus ayrıca klubun bizden istekleri muthiş ayrıntılı olmus
    yaptıgımız transferler,oynadıgımız maclar,kupadaki istekleri,ligdeki istekleri,avrupa istekleri,uzun vadede planlar muthiş.ayrıca maçta macın kilit oyuncuları oyun hakkında tahmin ve milestones war.yani atıyorum bu mac hakan sukurun 350 macı gs için,alex 3 gol daha atarsa 50.golu olacak gibi.milli takım olayı tamamen yeni süper bi oyun bizleri bekliyo.bi tek su taraftar gununu anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    arkadaslar oyunculara prim verme olayı gelmiş super olmus ayrıca klubun bizden istekleri muthiş ayrıntılı olmus
    yaptıgımız transferler,oynadıgımız maclar,kupadaki istekleri,ligdeki istekleri,avrupa istekleri,uzun vadede planlar muthiş.ayrıca maçta macın kilit oyuncuları oyun hakkında tahmin ve milestones war.yani atıyorum bu mac hakan sukurun 350 macı gs için,alex 3 gol daha atarsa 50.golu olacak gibi.milli takım olayı tamamen yeni süper bi oyun bizleri bekliyo.bi tek su taraftar gununu anlamadım
    Milestones zaten vardı oyunda
    Taraftar gününde, sanırım sponsor bir maç düzenliyor ve bedava bilet dağıtyor. Sonra başarılı oldu ya da olmadı diye mesaj geliyor.(Bende SS lerde gördüm)

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Milestones zaten vardı oyunda
    Taraftar gününde, sanırım sponsor bir maç düzenliyor ve bedava bilet dağıtyor. Sonra başarılı oldu ya da olmadı diye mesaj geliyor.(Bende SS lerde gördüm)
    zaten vardı da mac analizi diye bir yer war orda yazıyo her macta

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    zaten vardı da mac analizi diye bir yer war orda yazıyo her macta
    Maç motoruna mini radar eklenmiş, orada artık beklemeden taktik değişikliği yapabilecekmişiz

Mesaj Yetkileri