Ömer Abi Sidibe'ye de bakabilirsin 300Bin Pound'a gelir.Bianchi yedeği olur.
Ömer Abi Sidibe'ye de bakabilirsin 300Bin Pound'a gelir.Bianchi yedeği olur.
Hemen bakıyorum oguz tsk.Allahtan transfer sezonu kapanmadı cok sakatım var ama bı ıyılesseler dahada ıyı olucaz ısallah
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premier League
______2.Hafta______
Chelsea-Portsmouth
Ligin flaş ekiplerinden portsmouth ilk hafta arsenali delgadonun golleriyle soka ugratmıstı,simdi ise karsılarında bır baska dev chelsea var Omercip Yardımcılarından aldıgı bilgilere göre bir ön liberoya ihtiyaç olacak.Ama Omercip ben Chelsea icin taktıgımı deistirmem onlar bize göre oynasın dedi.
Macta kilit rol oynayabılıcek oyuncular ıse Chelsea de Robben ve drogba dier tarafta ıse delgado ve ıversen cok ıyı bır uyum ıcerısındeler
Bakalım bu hafta neler olacak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mac ortada basladı ıkı tarafta temkınlıydı ama dk lar 28 ı gosterdıgınde ıversen ceza sahasının kosesınden aldıgı topu on dırege ortaladı ve cesar delgado cevıklıgını kullanarak topa ılk dokunan kısı oldu.
Chelsea soku atlattıktan sonra Essıen 48 de sahneye cıktı ve uzak mesafeden falsolu bır vurusla beraberlık geldı
Bu dk dan sonra mac ortada gecıyordu fakat 81 de hakem penaltı dıyene kadar lampard skoru 2-1 yaptı
Artık mactan kopan Portsmouth 90 da kornerden gelen topa terry nın kafasına engel olamadı ve macın skoru bellı oldu.
Mactan sonra konusan Omercıp ''Hıcte kotu oynamadık cok sakatımız onlarda bıze katılsınlar asıl bızı o zaman gorun'' dedı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Curling Cup ta Son Durum
Bu arada Cesar Delgado antrenmanda sakatlandı.Kulup fızyonomları 4 hafta topa dokunamaz dıyınce Omercıp ın Yuzu asıldı.