1 ile 30 arası toplam 1448 sonuç

Konu: Hedef aranan adam olmak.. [Aston Villa Kariyeri]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Kariyerini okudum ilhan gerçekten çok güzel başarılar , tebrik ediyorum.

Bianchi sezonun ortasına geldik ilk maçına çıktı yine sakatlandı ama sakatlanmadan da golünü atmıştı.

Sende 32 maç ta forma giymiş sakatlanmamış herhalde şans demek ki..

Dikkatimi çeken başka birşeyde özellikleri müyhiş artmış bitiriciliği mesela 3 sayı artmış sadece 2 sezonda gerçekten çok iyi sana da tekrar başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Omercip3208 View Post
    Kariyerini okudum ilhan gerçekten çok güzel başarılar , tebrik ediyorum.

Bianchi sezonun ortasına geldik ilk maçına çıktı yine sakatlandı ama sakatlanmadan da golünü atmıştı.

Sende 32 maç ta forma giymiş sakatlanmamış herhalde şans demek ki..

Dikkatimi çeken başka birşeyde özellikleri müyhiş artmış bitiriciliği mesela 3 sayı artmış sadece 2 sezonda gerçekten çok iyi sana da tekrar başarılar..
    Bitiriciliği 1 arttı. Ben 7.0.2 kullanıyorum. Acceleration, pace ve jumping gibi özelliklerinin artmasını sağladım.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Bitiriciliği 1 arttı. Ben 7.0.2 kullanıyorum. Acceleration, pace ve jumping gibi özelliklerinin artmasını sağladım.
    Bende de 7.0.2 var bende bitiricilik su an 12 sanırım uzun sakatlık dönemi geçirdiği için 2 sayı düştü özelliği zamanla toparlar işallah.

Mesaj Yetkileri