Sayfa 53 / 439 İlkİlk ... 343515253545563103153 ... SonSon
1,561 ile 1,590 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by fenerlistinanc View Post
    bence de zigic fabiano gibi oyunculara yönelmeli özellille de zigice
    Kuranyi de olabilir

Bu saatten sonra transfer falan olmaz.Olursa da Yasin Çakmak transferi olur o kadar

Kerem'e katılıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yabancı transferi söz konusu olsa dünkü çıkan yıldız transferi konusu yalanlanmazdı anlaşılan transfer yok Yasin'i %90 aldık zaten

Türk medyası gerçekten sadece gazete satmış olsun diye önüne geldiklerini sallıyorlar!! 1000 tane adam sayıyorlar sonrada "bizim gazetemi bu transferi ilk olarak duyurdu" diye reklam yapıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sağlam işini bilir...

Yabancı almak için yabancı almamak taaftarıyım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

aziz yıldırım bi yıldız oyuncuyla daha görüşüyoruz dedi ama isim açıklamadı
    ben bi bomba daha bekliyorum bu sözlerden sonra

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yıldız dememiş arkadaşım.. Resmi siteniz açıkladı..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bugün tarihli bazı gazetelerde ve çeşitli internet sitelerinde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın 'bir yıldız oyuncu daha alacağız' şeklinde sözler sarf ettiği yer alıyor. Başkanımız, yaptığı konuşmada, sadece bir oyuncu daha alabileceğimizi belirtmiştir. Yıldız oyuncu sözü basının yakıştırmasıdır. Basını, yapılan konuşmaları çarpıtmamak adına daha dikkatli davranmaya çağırıyoruz.

katılmıyorum,3 kulvarda müzadele edilcek sonuçta,allah korusun bunun sakatlığı var,cezası var,özgürcan çok genç,hakanda çok yaşlı,serkandan çok umutluyum ama bir yabancı forvetle beraber m.yıldızın alınması çok olumlu olur bence..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sabah gazetesi de başkanın gerçekte "yıldız oyuncu" dediğini ama resmi sitenin bunu yalanladığını söylüyor . İyice karıştı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaslar mehmet yıldız transferi çok dogru olur çünkü bgn de izledigim kadarıyla özgürcan tecrübesizligini oyununa vuruyo eli ayagı titriyo çocugun..o yüzden bence mehmet yıldız iyi transfer olur

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadslar daha geçen gün resmi siteden açıklama koydum..Aziz başkan kendi açıkladı ben öyle bi laf etmedim diye..

bence transfer Yasin Çakmakla noktalanır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yıldız olmaz bu saatten sonra bence stoper alınacak heralde...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bakın forvet fazlalığından Hasan Kabze ve Necati Ateş gönderliyor.Mehmet Yıldızı alacağına kendi evladın olan Necati'yi takımda tut daha iyiBana göre Necati Mehmet Yıldız'dan daha kaliteli bir oyuncu zaten.Ümit Karan,Yeni gelecek yabancı forvet,Hakan Şükür,Serkan Çalık ve Özgürcan Özcan seneye yeterli olur bu takıma

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Bakın forvet fazlalığından Hasan Kabze ve Necati Ateş gönderliyor.Mehmet Yıldızı alacağına kendi evladın olan Necati'yi takımda tut daha iyiBana göre Necati Mehmet Yıldız'dan daha kaliteli bir oyuncu zaten.Ümit Karan,Yeni gelecek yabancı forvet,Hakan Şükür,Serkan Çalık ve Özgürcan Özcan seneye yeterli olur bu takıma

kardes necatiyle mehmet yıldız çok farklı oyuncular ama kalite açısından dedigine katılıyorum..bu yıl performansa ve taktige bakılırsa kalli serkan ın yanına bi forvet seçecek.. bu da şimdilik karan gibi görünüyor..ama özgürcan pek güven vermiyor açıkçası bgnkü maçta da Gs adına sahanın en kötüsüydü..bu çocuk süper bi forvet olacak ama şuan için yetersiz o yüzden bence mehmet yıldız dogru transfer olur..hakan ında sakatlık problemini göz önüne almalıyz..

senin görüşüne de saygım var

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Özgürcan oynamazsa nasıl tecrübe kazancak.. Mehmet Yıldız'ın tekniği çok zayıf, yedek kulübesi için adam almanın mantığı yok..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Özgürcan oynamazsa nasıl tecrübe kazancak.. Mehmet Yıldız'ın tekniği çok zayıf, yedek kulübesi için adam almanın mantığı yok..

eger mehmet yıldız gelirse özgürcanı kiraya verebiliriz..kalli tabikide böyle düşnmüyor..kalli özgürcana çok deger veriyor ve bu sene onu takımın bi parçası yapmayı hedefliyo...ama benim fikrm özgürcan kiraya verilmeli..

3 kulvarda mücadele eden bi takımımz var ümit karan çok formsz hakan şükür sakat yeni gelecek yabancının tarihi belli degil..

benim fikrim mehmet yıldız çok önemli bir oyuncu olabilr bizim sistemimizde

19. Default

En korktugum sey, panik transferleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu Özgürcan kaç sene daha kiraya verilecek, ya oynasın yada başka takıma satılsın.. Kiralanacak adam değil.. Mehmet Yıldızın fizik avantajı dışında fazla bir artısı yok..

necati tabiki m. yıldızdan daha kaliteli,hatta necati ümit hakan ve özgürcandan da çok daha iii olmasına rağmen gönderiliyo,önemli olan sahip olduğun yeteneklerini sahaya yansıtmaktır,necati 1,5 yıldır bunu yapamadı malesef,geçen senenin süpriz takımlarından olan sivasın servetle beraber en dikkat çekici oyuncusuydu m. yıldız,hatta milli takıma kadar yükseldi,geçen sezon çok formdaydı,bu sene başıda öyle,takımının en son 3-1 kazandığı maçta 2 gol atıp,1 asist yaptı,bnde gelir banko 11 oynar demiyorum ama ii bir alternatif olacağıda kesin...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu Özgürcan kaç sene daha kiraya verilecek, ya oynasın yada başka takıma satılsın.. Kiralanacak adam değil.. Mehmet Yıldızın fizik avantajı dışında fazla bir artısı yok..
    özgürcan sadece bir sene kiraya gitti diye biliyorum oda yanlş bilmyorsam yarım dönem kayseriye gitti..iyide kardeş çocugun eli ayagı titriyo hata yapacam diye..bi yerde düzenli olarak oynaması lazm bence..

neyse herkesin kendi fikri tabiki diycek bişey yok

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by esos07 View Post
    gelir banko 11 oynar demiyorum ama ii bir alternatif olacağıda kesin...

anlatmak istedigim buydu

O stoper'de Yasin olur abi

Alternatif olarak M.Yıldız iyi olur tabi.Ama Özgürcan'ı da kazanmak lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Serkan'ın Özgürcandan ne farkı vardı, boş kaleye gol kaçırdı.. Kolay değil ama alışacaklar elbet.. Mehmet Yıldız alınacaksa, Hasan Kabze veya Necati neden gönderildi.. Ben yönetimden böyle bir saçmalık beklemiyorum.. Umarım beni yanıltmazlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yasin gelirse çok iyi olur stoperde alternatifimiz yok malesef ama bu transferi yapacaksak bir an önce bitirelim,takıma ne kadar erken katılsa o kadar iyi... geçen senenin sıkıntısını bu sene yaşamayalım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Serkan'ın Özgürcandan ne farkı vardı, boş kaleye gol kaçırdı.. Kolay değil ama alışacaklar elbet.. Mehmet Yıldız alınacaksa, Hasan Kabze veya Necati neden gönderildi.. Ben yönetimden böyle bir saçmalık beklemiyorum.. Umarım beni yanıltmazlar..

kabze ve necati iyi oynamyodu..ayrıca formsuzlkları dşnda başka nedenlerde var gönderilme nedeni olarak..ayrıca özgürcanı kazanmak için bi anadolu klübüne kiraya vermeliyz..her ne kdr saçmalk desende bu benm fikrm..

ztn kalli özgürcana çok deger veriyo onu takımın bi parçası yapmya çalşyo ama benm fikrim farklı..herkesin fikrlerne saygı

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Alternatif olarak M.Yıldız iyi olur tabi.Ama Özgürcan'ı da kazanmak lazım

çok haklısın..bence özgürcanı bi takıma kiralayarak onu kazanabilirz..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ne var ki stoper alınsın ne güzel.
    Önder'in stoper performası çok düştü, gene de kötü değil ama daha çok sağ bekte düşünmek lazım onu.

Tüm sezonu yedek olarak Can ve Önder ile düşünmemek lazım..
    Sakatlık ve cezalar olduğunda Deniz'e kalmak çok kötü olur, artık Ümit de yok..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fikrine saygı duyuyorum yahu, ben yönetim ve Kalli açısından bakarak saçmalık dedim renkdaş..

Yeni forvet geldiği zaman, Ümit Karan'la oynayacak belki de Hakan Şükür'le.. Doğal olarak Özgürcan ve Serkan yedek kalacak.. Geçen sene Kayserisporda bile doğru düzgün oynayamadı Özgürcan, kaldı ki kendini kanıtlamasına gerek yok bence.. Çalışır, aslanlar gibi çıkar oynar.. Bugün olan heyecanları da çok doğaldı, zamanla atarlar üzerlerinden.. Mehmet Yıldız'ı almaktansa, kendi oyuncularımıza yeteri kadar şans vermeliyiz bence..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fikrine saygı duyuyorum yahu, ben yönetim ve Kalli açısından bakarak saçmalık dedim renkdaş..

Yeni forvet geldiği zaman, Ümit Karan'la oynayacak belki de Hakan Şükür'le.. Doğal olarak Özgürcan ve Serkan yedek kalacak.. Geçen sene Kayserisporda bile doğru düzgün oynayamadı Özgürcan, kaldı ki kendini kanıtlamasına gerek yok bence.. Çalışır, aslanlar gibi çıkar oynar.. Bugün olan heyecanları da çok doğaldı, zamanla atarlar üzerlerinden.. Mehmet Yıldız'ı almaktansa, kendi oyuncularımıza yeteri kadar şans vermeliyiz bence..
    kardesim o açıdan haklısın yani eger özgürcan bu ürkekligini üzerinden atabilrse tamam kalsın ama hep böyle ürkek oynayacaksa bi anadolu klübüne gönderebilrdk diye düşndm...zaten mehmet yıldız haberi fotomaç haberi çok bile tartıstık

kardes bgn gördügüm kadarıyla kalli tek santrafor onun yanında da serkanı oynattı..bence gelecek yabancı serkanla birlikte oynayacak..çünkü kalli serkanı baya tuttu

Mesaj Yetkileri