UEFA'da geçen seneden daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum, lig için de şimdiden havaya girme, normal oynamaya devam et, şampiyon olmanı istiyoruz ama olamasan da en kötü 3 olursun.![]()
UEFA'da geçen seneden daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum, lig için de şimdiden havaya girme, normal oynamaya devam et, şampiyon olmanı istiyoruz ama olamasan da en kötü 3 olursun.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Lig icin bende sampiyonluk istiyorum ama puan kayiplari sakatliklardan dolayi yasanmaya devam ediyor... Bu arada UEFA'da da ilk turu atlama sansim yuksek ama 2. turda Liverpool'u elersem kupayi almak isterim Liverpool'u elemisim yani
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Harewood 1 ay yok!!
Ergiz Gizer forvetlerinin kalmadigini soyledi!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gianni Nanni sonunda West Ham'a geldi!!
Sakatliklar uzerine iyi bir doktora ihtiyaci olan West Ham Gianni Nanni'yi transfer etti!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
West Ham FA Cup 4. Turu'nda Sheffield United ile eslesti!!
Ergiz Gizer turu gececeklerini soyledi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premiership 20. Hafta
West Ham-0 Chelsea-1
10. dakikada Kalou takimina maci kazandiran golu atti.
Ergiz Gizer Digard ve Tono'nun da macta sakatlanmasiyla zor gunler yasadiklarini soyledi!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premiership 21. Hafta
West Ham-1 Fulham-1
25. dakikada kornerden seken topu Leyrielton tamamladi.
70. dakikada Jensen skoru esitledi!
Mactan sonra Gizer: 5 mactir galibiyet alamiyoruz sanirim sampiyonlugu unutmamiz lazim dedi
Barclays Premiership 22. Hafta
Kotu gidis suruyor: Manchester Utd-4 West Ham-0
29. dakikada Rooney karsi karsiya kaldigi Carroll'u avlamayi basardi.
45. dakikada Cristiano Ronaldo kafayla farki ikiye cikardi.
70 ve 73te Rooney iki gol daha buldu ve ManU 4-0 kazandi.
Mactan sonra Gizer sampiyonlugun cok zor oldugunu fakat ilk 3e girmek istediklerini soyledi. Sakatliklar onlara bu sezon sampiyonlukta en buyuk darbeyi vurdu!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zaten Nanni'yi ondan aldim yoksa bilgisayari parcalicam![]()