1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Önce "Ulan" !.. Sonra tekme !..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Önce "Ulan" !.. Sonra tekme !..

Beşiktaş'ın istifa eden Basın Sözcüsü Gülnaz Arsel'den olay yaratacak açıklamalar geldi !.. Fotomaç Gazetesi'nden Fatih Doğan'a konuşan Arsel, Celal Kolot ile yaşadıkları kavgayı en ince detaylarına kadar anlattı. Arsel, Kolot'un kendisine "Fazla konuşma lan" dediğini ardından da sandalyeyi tekmelediğini iddia etti. İşte Arsel'in şok açıklamaları:

Başlarda kimseyi tanımıyordum. Tüm işleyişi takip edebilmem, bilgi akışının üzerimden geçiyor olması nedeniyle sayın Yıldırım Demirören'e "En azından 6-7 ay direk size bağlı çalışayım'' dedim. Çalışmaya başladıktan sonra sorunlar yaşadım. Trabzon maçının ardından söylediğim, "Trabzon taraftarı kendi takımın iyi destekledi'' şeklindeki sözlerim için Celal Kolot garip bir şekilde, "Buranın futbol şube sorumlusu kim? dedi.

SAÇ BAŞ YOLDURDU
    'Sizsiniz' dedim. 'O zaman ben ayrı siz ayrı konuşursanız ne olacak' dedi. Ben de, "Yönetim olarak karar alıyoruz, sizin sözcülüğünüzü yapıyorum'' dedim. Bir ay önce de Bülent Deriş'in doğum günü için pasta siparişi verdim. O yüzden 15 dakika geç girdim. Kolot, 'Transferler için bir teşekkür etmediniz' dedi. 5 aydır kendisiyle zaten konuşmuyordum.

FAZLA KONUŞMA ULAN!
    "Ettim duymadın herhalde'' dedim. İlk defa senli söyledim. Çünkü Trabzon maçından sonraki yönetimde ısrarla "Senli benli'' konuşmuştu, sinirlenmiş uzatmamıştım. Bana "Senli benli konuşma' deyince "Sana mı soracağım'' dedim. Sonra, 'Fazla konuşma ulan, akıllı ol. Arkanı topluyorum' deyince, 'Kim kimin arkasını topladığını buradaki herkes biliyor!'' yanıtını verdim.

SİNİRLENİP TEKME ATTI
    Sinirlendi sandalyeyle tekme attı, kalemi fırlatıp toplantıyı terk etti. Başkan dahil hiç kimse bir şey demedi, müdahele etmedi. Başkanı arayıp, 'Orada müdale gerekiyordu' dedim. 'Gülnaz Hanım siz de cevap verdiniz. Merak etmeyin, hallederim' yanıtını verdi. Ben de 'Üstüme gelen kişilerle direk çalışmam gerekecek diyorsanız istifamı kabul edin. Burası tıkandı' dedim.

ÇOK SAYGISIZLIK YAPTI
    Başkandan masaya yumruğunu vurmasını beklerdim. Kolot 'Ya ben ya Gülnaz demişse yaşananları doğruluyor. Kendince bir nedenle istemedi beni. Tasvip edilmeyecek davranışları var. Çok saygısızlık yaptı. Ama en azından diğerleri gibi bu işi arkadan yapmıyor. Kim olduklarını biliyorsunuz. Ama polemik söz hakkı olmasını istemediğim için adını vermiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Oha felan oldum yani bir bayana "Ulan" diye hitab edilmesi hos bir davranis degil.. Bence Demirören Arsel'den önce Kolot'un istifasini istemeliydi... Cok gecimsiz birisi.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

bence demıroren dırek ceLaL koLot denıLen artıstı kovmaLıydı bi iş yaptıqıda yok ztn

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fotomaç Gazetesi'nden Fatih Doğan'a konuşması biraz kuşkulandırdı beni.

Ama eğer gerçekse zaten sevmediğim birisi çıksın gitsin artık.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

celal kolotu seven mi var
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kaynağı gördüm ve haberi okumadım bile.

Hayatta inanmayacağım bir kaynak... KOLPAMAÇ...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by EreN View Post
    celal kolotu seven mi var
    sanmıyorum,karışmadığı kimse kalmadı,birkere bi gsli olarak önce hakana sonra kalliye söylediği laflarla antipati uyandırdı,şimdide bu tür davranışlarıyla,bence kolot kadar demirörende suçlu,istifasını istemesi kişi o olmalıydı,

Del Piero_10 Misafir

Para verip yöneticiliği satın alan adamdan hayırmı gelir

Hem beceriksiz hem sorunlu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post

%100 katılıyorum.Zamanımızda profesyonel yöneticilerin takımları yönetmesi gerekirken sağolsun başkanımızın bizim başımıza 1 milyon dolar için sardığı bir bela.Bari bişiler yapabilse.Tigana bile bu adam yüzünden gitti.İnşallah bir an önce kurtuluruz kendisinden.Taraftarın %99'u bu adamı sevmiyor.
    So what?
    Saike

Ne gzl Kıvanç Oktay vardı Sinan Engin vardı... O adamlar çok başarılı yöneticilerdi... Celal Kolot tan malesef memnun değilim bir Beşiktaş Taraftarı olarak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Celal kolottan tigana da şikayetçiydi gitti.. Şimdi bu yönetici hanımefendiyle arası bozuldu o da gitti.. Yarın bir gün ertuğrula takarsa kafayı kimse şaşırmasın..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Çarşı forumlarında da bu konuşuluıo zaten.Kimse Celal Kolotu sevmio

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Beşiktaş'ın bu yönetimle başarılı olması maalesef yönetim başarısı değil tesadüf olur...
    Bu Celal Kolot hakkında başından beri tepkiliyim,nasıl kurtaracağız klübü bu adamlardan?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş çok kötü yönetiliyor demirören başkan olduğu sürece bjknin büyüme şansı yok yarın başa dert olacak yüksek borçlardan bahsetmek istemiyorum

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post

Kesinlikle katılıyorum.Celal Kolot çok sorunlu biri ve taraftarlar tarafındanda sevilmiyor.Tigana'yla da kavgalıydı zaten.Bence Yıldırım Demirören Gülnaz Arsel'in yerine Celalettin Kolot'un istifasını istemeliydi.

Nesil
    2003

Mesaj Yetkileri