Belli olmaz.Ama turu geçer BJK tahminimce..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Süper kupa'da rahatça oynayabilmemiz için avantajlı bir skor elde etmemiz lazım.
So what?
Saike
bjk inönüde işi bitirir...
İnönü'de iş biter..
Müthiş Taraftarımızla çok rahat kazanırız bu maçı...
Umarım Beşiktaş ilk maçta sağlama alır herşeyi![]()
Fazla rahat kazanabileceğimizi sanmıyorum çünkü beşiktaş uzun zamandır şamp. liginde oynamıyor.Bunun hassaslığıyla oynaycaktır muttemelen.Kadro da yeni.Ama yine de yeneceğimize inanıyorum.
FM Gazetesi
5 ve ya 6 atar bjk şampiyonlar ligine elele gideriz
Hangi kanaL vericek bu maçı ? D-smart mı
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bilet fiyatları şöyle;
VIP A & F ÜST 350,00 YTL
VIP A&F ALT 250,00 YTL
VIP B&E ALT 300,00 YTL
VIP C&D ALT 350,00 YTL
NUMARALI ORTA 200,00 YTL
NUMARALI KENAR 175,00 YTL
KAPALI ÜST 150,00 YTL
KAPALI ALT 100,00 YTL
YENİ AÇIK 45,00 YTL
ESKİ AÇIK 45,00 YTL
RAKİP TAKIM (ESKİ AÇIK) 45,00 YTL
trabzon-gaLati macınada raat mac dıoduk
buda beLLı oLmaz ama tabıkı bjk kesın favorı
Maçı seyredemeyecğiz.Bu canımı çok sıkıyor.
So what?
Saike
Ya D smart mı veriyor ? dedim ama
Gidicem en sonunda ben satın aLıcam bizim takımın maçLarını ben yayınLayacağım.Nedir bu daha sezon başLamadan çektiğimiz ya.Neyse maç için ise herkeste soru işareti var ama ben rahat aLırız diyorum.
Rahat bir galibiyet alır Beşiktaş..
bir fenerbahce li olarak insallah kazanmanizi diliyorum maglum ulke puani 15.siranin altina dusersek sampiyonlar ligine tek takim yolluycaz va su an 15.yiz
BJK alir...
İnşAllah alırızTaraftarlı stada,takımımızı desteklemeye davet ediyorum.Her zaman olduğu gibi
![]()
Hehe benim takımyenecez sizi
![]()
İnşallah Beşiktaş ilk maçtan işi garantiler.
aslinda besiktas ilk mactan isi garantilerse super kupa maci cok zor olur ama ilk mactan isi bitiremesse akli 2.macta kalirsa super kupayi rahat aliriz
Beşiktaş rahat alır![]()
Ertuğrul Hoca bilir işini.3-0 gibi biter tahminimce...
Sheriff kafilesi İstanbul'a geldi
Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında yarın Beşiktaş ile karşılaşacak Moldova temsilcisi Sheriff, İstanbul'a geldi.
Öğle saatlerinde uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen Sheriff kafilesi, daha sonra dinlenmek üzere konaklayacağı Sheraton Oteli'ne hareket etti.
Havalimanında basın mensuplarına açıklama yapan futbolculardan Kennedy Chinwo, genç bir takım olduklarını ve Beşiktaş'ın önemli oyuncuları olduğunu bildiklerini ifade ederek, ''Bu bir savaş değil, sadece oyun. Turu geçmek için elimizden geleni yapacağız dedi.
Oyunculardan Sergei Paschin de tur şanslarının sorulması üzerine, Beşiktaş'ı yüzde 60 oranında turu geçmeye yakın gördüğünü söyledi. Paschin, ''Beşiktaş'ın bütün oyuncularını tanıyorum. İstanbul'da alınacak beraberlik bizim için iyi bir sonuç olur'' diye konuştu.
Sheriff Teknik Direktörü Leonid Koutchouk, bu akşam, kamp yaptıkları otelde maçla ilgili basın toplantısı düzenleyecek. Moldova temsilcisi de hazırlıklarını BJK İnönü Stadı'nda akşam yapacağı idmanla tamamlayacak.
Trabzon gibi olmasında sonu.Dikkat etmek lazım bu tip Takımlara artık Avrupada Büyük takım küçük takım farkı kalmadı iyi oynayan turu geçicek.