Devam et ya da Hamburga gıt
Devam et ya da Hamburga gıt
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Öneri yapabilirim.Hangi bölge. Ayrıca önerdiğiim adam nasıl memnun kaldın mı?
8. olman kötü olmus. HSV'e gidiyormusun?Oyuncu istatikleri'ni koyarmisin? Chievo'da güzel takim.artik sen bilirsin. gidecen'mi duracan'mi. Gelecek'de basarilar
Alma baskasini al: Marco Aurelio mesela onu alicam ben
Sonra bir de sizlere bisi daniscam Aythami'yi satim mi? Bu sene takimimdan Tono, Etherington, Lluis Marti'yi gondericem. Gabbidon'un sozlesmesi bitti o da gidecek. Bunlarin yerine kisiler istiyoru. Yani bana DC ve AML onerin he bir de Aythami'yi satayim mi?
Dc Pıque Serdar Taşçı
Bende Serdar Taşcı YOK. Database ne sizin ?![]()
Benim Large bunları alırsan pişman olmazsın ama sen bilirsin
AML freddy adu çok ii transfer olur yaşına bakma sen fırtına gibi eser o kanatta bide BEHRAMİ olabilir oda fırtına gibi hız hızlanma 20.
bu arada halmosi war o da çok ii bunlara bi bak istersen bunlar kesinlikle vasat oyuncular deil takımında banko oynucak adamlar. hepsinle daha önce birçok takımda oynadım.
ama özellikle ilk tercihin FREDDY ADU olmalı çünkü 3. senene gireceksin süper olur uçarsın rakip takım sağ beki maça çıkmamak için sakat ayağına yatar bilgin olsun![]()
Giovani dos Santos West Ham'da!!
Oyuncu 10M'ye West Ham'a transfer oldu. Ergiz Gizer'e bu kadar genc bir oyuncuyu bu kadar yuksek bir fiyata neden aldigi soruldugunda Gizer ona guvendigini soyledi!
Sidnei West Ham'da!!
West Ham defansini saglamlastirdi. Bu transfere klup 3m odedi. Gizer Sidnei'ye guvendigini ve onun bu sezon defansta gecit vermeyecegini soyledi!
Giovani dos Santos güzel bir seçim olmuş potansiyeli olan bir oyuncu...
Cok Güzel transfer yapmisin. Dos Santos Mükemmel
dos santos süperr
West Ham Bombalari Patlatiyor: Freddy Adu'da West Ham'a transfer oldu!
Ergiz Gizer onu Felipe'ye degismeli oynatacagini soyledi!
Freddy Adu'da West Ham'a geldigi icin mutlu oldugunu bu takimla buyuk basarilara imza atacagini soyledi!
Adu transferi gzl olmuş Hayırlı Olsun....
Bir tane siyah adam daha.
Bir bomba daha ..
Ruud Espen diye bir sag kanat transfer etmeyi dusunuyorum. Leyrielton'un alternatifi olarak... Pek bomba degil ama boylece takim derinlik kazancak. En son olarak da bir DC transfer edicem. Belki bi tane de forvet alirim ucuza ya da kiralarim. Sonra antrenor alicam iyi 1-2 tane... Ha bir de scout gerci genie scout var amaBir tane oyun ici gozlemciyi Sili'ye gondermem lazim ordan baya iyi yetenekler cikiyor. Bana bir tane Heading:20 Jumping:15 Ustu Marking:18 Tackling: 15 Ustu DC onerebilir misiniz? Tanidik varsa ise aliriz?
![]()
Espen Ruud biliyorum, baya iyi oyuncu. dc olarak ongewu yada matias lequi
abi bu freddy adu transferinde bnm de payım var mı acabayoksa da önemli deil merak ettim de ilk kes birisi önerimi kaale almış olcak
![]()
Evet var zaten alicak olmasam oneri istemezdim.Ben herkezin onerilerine bakiyorum fiyati ve ozellikleri bana uygunsa aliyorum bu kadar basit
Saol
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bakicam bu dclere Ruud Espen'i 1.3 veya 1.4m gibi cuzi bir fiyata alicam.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Matthew Etherington Rangers'ta!!
.
Ergiz Gizer Freddy Adu'nun alinmasiyla ona ihtiyaclari olmadigini ve bu yuzden onu yolladiklarini soyledi!
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Matias Lequi West Ham'da!!
Ergiz Gizer onun Istanbul gibi oldugunu ve onu gecebilecek tek forvetin Fatih Sultan Mehmet oldugunu soyledi! Ayrica Gizer onu uygun bir fiyata aldiklarini soyledi.
Lequi'yi ben getirdim!
Tamam sakinBen zaten alayim diye oneri istiyorum
Bu arada bir de AMR onerin bakalim Ruud Espen olmadi... Eger Amr alamazsam Leyrielton'un yedegi Yossi Benayoun olacak... Amr istiom...
Oneriler lutfen
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Vincent Enyeama Valencia'ya transfer oldu!!
Oyuncu bu kadar buyuk bir klube gittigi icin memnun oldugunu ve West Ham'a basarilar diledigini soyledi.
Ergiz Gizer ise onun yerine Ben Amos'u veya Vyacheslav Timofeev'i dusunduklerini soyledi.
cardenas, james milner,semioli,barnetta ve simao
Bakalim hangisi ucuz ve hangisi iyiBuyuk ihtimalle Cardenas olur hem bedava hem muthis
Cok tesekkur ederim tum oneri yapan arkadaslara bu transferle baska transfere gerek kalmicak... Bir tek yedek kaleci alcam bildiginiz potansiyeli cok fazla olan ama CA'si simdilik cok fazla olmayan bir kaleci varsa isterseniz onerin ama ben Ben Amos'u alicam galiba...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Iste hazirlik kampi:
Juve maci disinda bir tek Southend macindaki vasat performans beni korkuttu ama sonra duzeldik. Arkadaslar oyuncularimi teker teker hazirlik maclarindaki performanslarina gore degerlendirim mi? Yoksa yok urasma mi diyosunuz? ama eger yap derseniz yorumlamak da size dusuyo