Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Süper yetenek Benficada

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Default Süper yetenek Benficada

ABD'de umut vadeden futbolcular arasında gösterilen Gana asıllı Freddy Adu, Portekiz takımlarından Benfica'ya transfer oldu. Kanada'da düzenlenen Gençler Şampiyonası'nda ABD 20 yaş altı milli takımında gösterdiği performansla transfer piyasasının gözde isimleri arasında yer alan Adu'nun, Benfica ile imzalayacağı 5 yıllık sözleşmeden ne kadar alacağı henüz öğrenilemezken, yetenekli futbolcunun kulübü Real Salt Lake'in bu transferden 2 milyon Dolar gelir elde edeceği belirtildi.
    Gana doğumlu Amerikan vatandaşı olan Adu aynı 1 kez ABD Milli Takımı'nın formasını giydi ancak teknik direktörü ile yaşadığı sorunlar A takımdan uzak kalmasına sebep oldu. Amerikan 20 yaş altı Milli Takımı'nda da oynayan Adu 3 Haziran 1989'da Gana, Tema'da dünyaya geldi..
    1.72 boyunda, 69 killo ağırlığında olan Adu ABD Milli Takımı'nın formasını ilk kez 11 Temmuz 2006'da bir hazırlık maçında Kanada karşısında giydi.
    Adu'nun başta Nike olmak üzere bir çok büyük firmayla milyon dolarlık reklam anlaşmaları bulunuyor.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Del Piero_10 Misafir

Abartılmış bir adam.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Abartılmış bir adam.
    sana kesinlikle katılıyorum...gidebileceği en iyi klübe gitti..

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Oyundakı Adu'ya Bakıcak Olursak Fıyatı En Az 7-8 MıLyon $

Bence Sıradan Bi FutboLcu

FM deki gibi olmadığı kesin gerçekte....

Hayırlı olsun....

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Ortalama transfer.Benfica daha iyi birini alabilirdi..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Umut vaad bir oyuncu diye denklare edildi ama daha bir marifetini göremedik.Bakalım belki Benfica'da bir patlama yapar.
    So what?
    Saike

daha yasi genc bence benfica da oynayabilirse kendini gelistirirse daha iyi yerlere gelebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ben oyunda da bir faydasını görememiştim.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

İyide kestirip atmışsınız kötü oyuncu diye . Sanki her gün ADU izliyoruz.

Benim kesin bir yorumum yok zamanla görücez iyi mi kötü mü.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bir kere bantdan maçını izlemiştim sanırım, pek beğenmedim ama o kadar kulüp peşinde koştuğuna göre iyi adam.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ya bi kişi bişey dediği zaman herkes aynı şeyi söylüyorBana göre çok iyi ve gelecek vaadeden bir futbolcu.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Bir kere bantdan maçını izlemiştim sanırım, pek beğenmedim ama o kadar kulüp peşinde koştuğuna göre iyi adam.

madem o kadar peşinde takım vardı neden benficaya ve neden 2 milyon dolara transfer edildi.bende bu adamı canlı izledim pek bir ışık vermedi.3-4 sene önce america liginde maç oynadı diye çok abartılmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by lucho View Post
    madem o kadar peşinde takım vardı neden benficaya ve neden 2 milyon dolara transfer edildi.bende bu adamı canlı izledim pek bir ışık vermedi.3-4 sene önce america liginde maç oynadı diye çok abartılmıştı.
    Yanlış hatırlamıyorsam, ManU'da denemeye alınmıştı ve çok beğenilmişti ama ailesi izin vermedi diye hatırlıyorum ama kendisi de istememiş olabilir. Ayrıca Benfica'da ilkonbir şansı bulmak diğerlerinne nazaran daha kolay olsa gerek.
    Ya bi kişi bişey dediği zaman herkes aynı şeyi söylüyorBana göre çok iyi ve gelecek vaadeden bir futbolcu.
    Bu yoruma göre; sende muhalefet olmak için yazıyorsun

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Yanlış hatırlamıyorsam, ManU'da denemeye alınmıştı ve çok beğenilmişti ama ailesi izin vermedi diye hatırlıyorum ama kendisi de istememiş olabilir. Ayrıca Benfica'da ilkonbir şansı bulmak diğerlerinne nazaran daha kolay olsa gerek.
    bu haberde de beğenmediği yüzünden alınmamış diyor.

Ferguson beğenmedi, Benfica kaptı

Freddy Adu, Portekiz liginin köklü takımlarından Benfica ile anlaştı..

Geçtiğimiz sezon ortasında Manchester United ile antrenmanlara çıkan ancak Sir Alex Ferguson tarafından beğenilmeyen genç yıldız, yeni sezon öncesinde adı Parma, Porto gibi takımlarla anılmasına rağmen Benfica'nın teklifini kabul ederek Avrupa kıtasına adım attı..

Gana asıllı futbolcu henüz 18 yaşında ve ABD Milli takımının en önemli isimleri arasında gösteriliyor.. Yeteneğini kimse tartışmıyor ama şimdi herkesin merak ettiği konu Avrupa futboluna ayak uydurup uyduramayacağı.. Adu'nun bu transferi ile kulübü 2 milyon dolar kazanırken, kendisinin 5 yıllık imza karşılığında alacağı ücret ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı..
    Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oooo...Bu adamı hep izlemek istedim hiç bulamadım.Sadece bir FM idolümü yoksa gerçekten iyimi merak ediyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by lucho View Post
    bu haberde de beğenmediği yüzünden alınmamış diyor.

Ferguson beğenmedi, Benfica kaptı

Freddy Adu, Portekiz liginin köklü takımlarından Benfica ile anlaştı..

Geçtiğimiz sezon ortasında Manchester United ile antrenmanlara çıkan ancak Sir Alex Ferguson tarafından beğenilmeyen genç yıldız, yeni sezon öncesinde adı Parma, Porto gibi takımlarla anılmasına rağmen Benfica'nın teklifini kabul ederek Avrupa kıtasına adım attı..

Gana asıllı futbolcu henüz 18 yaşında ve ABD Milli takımının en önemli isimleri arasında gösteriliyor.. Yeteneğini kimse tartışmıyor ama şimdi herkesin merak ettiği konu Avrupa futboluna ayak uydurup uyduramayacağı.. Adu'nun bu transferi ile kulübü 2 milyon dolar kazanırken, kendisinin 5 yıllık imza karşılığında alacağı ücret ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı..
    Maraton
    Haklı olabilirsin, gördüğüm haberi arıyorum ama bulamadım, rüyamı gördüm yoksa?
    Ferguson, Adu'ya "o henüz 18 yaşında, birşey yapamaz" demiş.Belkide yaşından dolayı almadı.

Sporting'e gitti diye duydum tvde..
    Benfica mıymış

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yeni Pele diyorlar bakalım nasıl çıkacak

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Yeni Pele diyorlar bakalım nasıl çıkacak
    yalan demişler biç bir şeylerini benzetemiyorum.sadece 2 side siyahi.24 milyon euroluk robinho bile yeni pele olamıcak.bu 2 milyon dolarlık abd li mi olcak.çok abarttılar çok reklamı 14 yaşında yapılırsa olacağı buydu.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bence Amerikalı futbolcuların arasından sıyrılmak pek de zor olmadığından ve erken yaşta ilkonbir forması giydiğinden bu kadar önplana geldi.(

Nesil
    2007
    Yer
    34

BU adamı bi yotubeda bide Fm de izledim
    Hasan Şaş çalımları yapıp duruyor
    acaba o enerjisini 3-5 yıl sonra bulabilecek mi ?
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

bence akıllıca bir transfer yaptı benfica

kim yeni pele demiş adu ya adu ya pele demek peleye küfür etmek gibi birsey

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar bence abartıyrsunuz.Sonuçta bu adam o kadar da boş birisi değildir.Boş olsa bu kadar ünlü olmazdı.Bence biraz kötü oldu küçük yaşta ünlenmesi.Benfica'da kendisini kanıtlayıp daha büyük kulüplerde izlememiz dileğiyle..
    So what?
    Saike

adu yu canlı izledim çok yetenekli biri olmasa hızı,kondisyonu ve tekniğiyle iş yapar diye düşünüyorum ayrıca günümüz futbolunun tüm gereklerini karşıladığı için yaşını da katarsak ileride daha da iyiye gidebilir
    bu kadar erken patlama yapmasının amerikan liginde oynamasının büyük etkisi var fmden de bildiğimiz gibi jozy altidore,quavas kirk gibi çok genç oyuncular bu takımlarda ilk 11 çıkıyor ve hem oyun hem de istatistik olarak çok iyiler
    adu avrupa ya geldiği için biraz tökezleyebilir ama onda gelecek görüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

bu adamı çok merak ediyorsanız youtube da görüntüleri var ordan izleyin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adu dan ziyade Eddie Johnson'u beğeniyorum.. Fİziği çok iyi, hem de hızlı..

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Hiç izlemediğim için çok merak ettiğim bir oyuncu ama ne kadar iyi olursa olsun Pele gibi olacağını hiç sanmıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

yetenekli olduğunu duydum ama hiç izlemedim

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri