Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
gordunuz mu mustafa dogan 140 edu dracene 135 sacmalik

Mustafa Doğan'ı bir maç özellikle takip et.Gizli kahramanlardandır.Edu'yu ise beğenmem ama bu konuda bana çok fazla eleştiri geldi.Bunu değerlendireceğim.Ben herşeyi bilirim diye bir iddiam yok.Zaten bu konuyu fikir alış-verişi yapabilmek için açmıştım.Fakat "saçma" gibi sözler kullanıyorsunuz, bu yanlış.İnsanların emeğine biraz saygınız olsun!"Başarısız" ya da "beğenmedim" gibi ifadeler daha yerinde olabilir bence.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by yunusgs View Post
Ben zaten Gokhana bırsey demıyorum Gokhanı ıyı yaparsan Lıncolnu de yapmak zorundasın Gokhan ıyıyse Lıncoln de ıyı olmalı
Hiç bir zorunluluğum yok!Daha öncede dediğim gibi; işine bak.Lincoln'un PA sı çok girilmez.Adam 30 yaşında!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by mertoker View Post

BEN simdi farkettim ark katiliom mustafa dogani edudan ii yapmisin bu olmamis.bence ark fanatik BJKli bende fanatik fbliyim ama mustafa doganin edudan ii olmasi gercekten sacmalik

Yazıyı tam okumuyorsunuz heralde.Ben dört büyük takımında taraftarı değilim.Bunu özellikle belirttim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
Galatasaray'da;Hakan Şükür çok fazla,Lincoln'in az olmuş,Carrusca'nın Arda'dan yüksek olması saçmalık,Serkan Çalık'ın PA çok düşük.Servet'inki çok az Bouzid'inki çok fazla
Fenerbahçe'de Alex eksik olmuş.En azından Tümer'den yüksek olmalıydı.Lugano ve Edu biraz dah arttıralabilir.R.Carlo için ise normal bence bi arkadaş 190 demiş ki bana göre saçmalamış
Beşiktaş'da ise Mustafa Doğan fazla olmuş,İ.Toraman çok ama çok az bana göre Türkiye'nin en iyi defansı kendisidirSerdan Kurluşun CA biraz daha fazla olabilirdi.Delgado ve Hakan Arıkan da biraz yükseltilebilir.Ayrıca bana Göre Yozgatlı Ca ve Pa olarak A.Tandoğandan daha iyi
1.Hakan Şükür zaafım olan bir oyuncudur.O nedenle abartmış olabilirim.Kabul ediyorum.

2.Alex bana göre oyuncu değildir.Büyük oyuncu, büyük maçlarda oynar.Alex küçük maçların adamıdır.Ancak Rize'ye Anteb'e karşı oynar.Tümer ise büyük maçların adamıdır.Büyük ve prestijli maçlar isatistiklerine bakabilirsin.Ümit Karan'da aynı Tümer gibidir.Adamın büyük maçlarda mutlaka golü vardır.

3.İbrahim Toreman dediğin adam abartılmış oyuncular listesi tarihinde ilk 20 de olan bir oyuncudur.Adam hangi klüpte oynadıysa, o klüp başarısız oldu.İstatistiklerine bakabilirsiniz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
Kardeş bence vazgeç bu işten, Lincoln'ün PA'sı 150, Bouzid'in ki 160... Ayrıca Hayrettin abi, potential ability demek tam olarak ulaşabileceği kabiliyet demek, yani beyin gibi birşey, kapasite denilebilir yani hiç değişmez, fakat kullanılan kısmı değiştirilebilir. Yani Carlos'un 20 yaşındaki PA'sıyle şimdiki aynı olmalıdır..

Potencial Ability yorumun tamamen yanlış!
Git bir araştırma yap!
Yaşlı oyunculara çok fazla PA girilmez!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by Selim55 View Post
Özellikle Trabzonspor'lu futbolcularin degerlerini tekrar gözden gecir bence. Benim gözüme carpan Mustafa Keceli'nin degerleri. Direk ayagina gelen topu durdurmayi beceremeyen bir futbolcunun o kadar yüksek bir CA'si olmasi sacma. Umut'ta cok kötü olmus. PA'si en az 155 olmali. Ceyhun'un CA'si da 150 ve 160 arasinda olmasi lazim bence.

Bu sezon altyapidan gelen Yusuf Kurtulus'u unutmussun. Izledigin 3 macina göre yorum yapiyorum bence CA 120 PA 160 olmali. Selim Akbulut ise CA 125 PA 145 olmali.

Mustafa Keçeli'yi sezon içindeki performansına göre yeniden değerlendireceğim.Bana göre gelecek vaad eden bir oyuncu.Umut ve Ceyhun'u gözünde abartmışsın.Ceyhun neysede Umut futbolcu değil.Çok bile verdim.Yusuf Kurtuluş ve Selim Akbulut daha çok tecrübesizler.Dur hele bi forma yüzü görsünler.CA ları değilde PA larını yüksek girebilirim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by cekochan View Post
Ali Çamdalı Fenerde değilki Kayserispor'da

Düzeltme yapıldı.Yazarken bir hata olmuş.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by Mephsto View Post
arkadas Besiktasli sanirim.

PA lar ucmus Besiktas da.

Bunun cevabını verdim.Yukarıdaki mesajda.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by yunusgs View Post
Evet Bobonun Pası 170 olurken Lıncoln 150

Dünyada şuan; Bierhoff, Jancker, Hakan Şükür, vs. vs. gibi pivot santroforlar az yetişiyor.Bobo bu stile tam uymasada, biraz yakın.İleride çok iyi bir pivot santrofor olabilir.Yaşı çok genç ve en yüksek PA yı hak ediyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by elhadji View Post
Arkadaşım Sen Elhadji Maxi Update ' i indirip oynarmısın bir bak bakalım. Ca' lara, Pa' lara, oyuncu özelliklerine ve kulüp replerine. Öncelikle CA/PA değerlerin kriterlere uygun değil. Keyfi değerler olmuş. Gökdeniz CA 160 iken Lincoln nasıl 145 olur. Dediğim gibi daha derinlemesine yazmayacağım önce fahiş hataları düzeltmeli.

Gökdeniz Lincoln'den iki kat daha iyi oyuncudur.Bizim Türk halkında bir kanı var; kendi kendimizi beğenmiyoruz.Lincoln yabancı uyruklu diye size daha iyi geliyor.Normalde; Tümer-Gökdeniz-Yıldıray, bu üç oyuncuda Lincoln'den iyidir.Tek kusurları Türkiye'de doğmuş olmaları.