Fenerbahçem'in kazanacağını umuyorum, maçı Show TV'nin vereceğinden emin misiniz?
Fenerbahçem'in kazanacağını umuyorum, maçı Show TV'nin vereceğinden emin misiniz?
(/s)
Allah'tan bunuda D-Smart vermiyor.
So what?
Saike
Turkcell Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile Fortis Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş'ı 5 Ağustos Pazar günü Köln'de karşı karşıya getirecek Süper Kupa finalinde dün akşam saatlerine kadar 12 bin 747 bilet satıldı.
Almanya'nın Köln kentinde 5 Ağustos Pazar günü yapılacak Süper Kupa Finali'nde iki takım, yeni transferlerini de sahaya sürecek. Roberto Carlos, Colin Kazım, Ali Bilgin, Gökhan Gönül, Gökçek Vederson, İlhan Parlak ve Gürhan Gürsoy'un katılımları sonucu güçlenen Zico yönetimindeki Fenerbahçe ile Edouard Cisse, Rüştü Reçber, Mehmet Yozgatlı, Rodrigo Tello ve Hakan Arıkan'ın transfer edilmesiyle takviye gören Beşiktaş, bu sezon ilk kez bir resmi müsabakada futbolseverlerin karşısına çıkacak.
Almanya başta olmak üzere Avrupa'daki vatandaşlarımıza kendi takımlarını yakından izleme olanağı tanıyan bu büyük final, maç öncesi yapılacak şovlarla tam bir şölen havasına bürünecek.
Daha şimdiden yoğun bir ilgi gören ve 29 Temmuz akşamı itibariyle Fenerbahçe tribününden 9 bin 252, Beşiktaş tribününden 3 bin 435 ve VIP tribününden 60 biletin satıldığı final maçında stadın tamamen dolması bekleniyor.
BİLETLER NASIL ALINACAK
RheinEnergie Stadı'nda yerel saatle 20.00'de başlayacak karşılaşmanın biletlerinin satışı KölnTicket'ın internet sitesi(koelnticket.de) ve satış noktalarından yapılıyor. Biletlerin fiyatları 25 ile 150 Euro arasında değişiyor. Karşılaşmanın kale arkası biletleri(Kategori 3) 25 Euro, Doğu ve Batı tribünlerinin üst bölümleri(Kategori 2) 35 Euro, alt bölümleri (Kategori 1) ise 50 Euro'dan satılıyor. Doğu tribünün Fenerbahçe, Batı tribünün ise Beşiktaş'a ayrıldığı statta VIP koltukları 150 Euro'ya satın alınabiliyor.
30.07.2007
Kaynak : DHA
Neden şu Final Almanya da oynanıyor anlamış değilim...
bence başlık maç konusu ile birleştirilmeli..
Türkiyede olduğu gibi Almanyadada daha çok fenerbahçe taraftarı olabilir o yüzden çok şaşırmamak gerek
Fenerbahçem alır![]()
Saha güzel atmosfer güzel hava güzel takımlar güzel....ee daha ne diyelim iyi olan kazansın.
FM Gazetesi
Taraftarın çok olması ile maç kazanılmıyor.Ona bakarsanız çok uzun süre Fb bizi Kadıköyde yenemedi.Yani tribünde yendik sahadada yeneriz diye saçma sapan laflar etmek bence futbol dışıdır.
So what?
Saike
gönlüm bjk dan yana ama fb kazanacak gibi
Her iki takımıda basarılar...................
Fırat abi bence bu kadar emin konuşmanın manası yok.Futbol biraz da şans işi.Şu kesin kazanır demek yanlış olur.Ama ben takımıma inanıyorum.Kazanacaklar.
So what?
Saike
Fenerimiz her türlü alacaktır bu macı..
kesinlikle besiktas.cisse macin adami olcak.skor da 2-0 olcak....
Bende Bu MaÇi Bjk'nin Almasini Dİlİyorum,skor Farketmez,maÇin Kİlİt Adamlari RÜŞtÜ Ve Oynarsa Delgado Olur Bence..
Beşiktaşım kazanacak inşallah.
Fenerbahçe kaleyi uzaktan bombalarsa çok rahat kazanır malum kalede rüştü var![]()
İnşallah Fenerbahçe kazanır zaten Fenerbahçe'yi kupaya yakın görüyorum
Delgado dan Çok şeyler Bekliyorum...Bu Maç Bizim...Kim Nederse Desin...9 Bin Bilet SAtılmış Diye Bizi Yenceklermiş....5 Senedir Görüyoruz....
50 Bin Olduğunuzdada Yendik.....150 Bin Olduğunuzdada Yeneriz....
Ohh ohh çok güzel, maçsız geçen zamanlarda sakinlik yaramadı sanırım tartışma çıkarmak için uğraşıyorsunuz. Şimdi başlasam konudaki mesajların yarısı silinir.
Konuyu kapatıyorum, yarın BJK maçı bittikten sonra açarız. Ama konuya daha önce atılmış mesajlar gibi mesajlar atılmaya devam ederse siz artık mesaj atamayacak konuma gelirsiniz bunu da hatırlatayım!!!
"YÜCE ATATÜRK"
Konuyu açıyorum, rakibi küçümseyen, rakip takım taraftarlarını kışkırtan, ortamı geren mesajlar silinip uyarı verilecektir.
Mesajı yazdıktan sonra göndere değil gelişmiş moda basın ve yazdıklarınızı tekrar okuyun.
Ayrıca rahatsız olduğunuz bir mesajı bizlere bildirin, ona cevap verirseniz ve savunmanız o başlattı şeklinde olsa bile o mesaja cevap veren üyeler de cezalandırılır.
Bize rapor edilen mesajlara dakika başı bakamıyoruz, bu biraz uzun sürebilir ama mutlaka bakıyoruz. O nedenle rahatsız edici mesajlara cevap vermeyin bize bildirin.
"YÜCE ATATÜRK"
ilklerin Takımı Beşiktaş , Zaten İlk Kupayı Aldı (= ...
2. Sinin bu açıdan 1.si kadar ilki kadar önemi olmayacaktır...
Dünkü Kadrodan İbrahim Kaş'ı çıkarıp iyileşirse Gökhan Zan'ı alması yeterli olacaktır...Tek Forvet Bobo'yla işi yine bitiririz...
Yeterki Temiz Maç Olsun , Hakem Hatası Olmasın öyle kazansın Fenerbahçe , o zaman biz alkışlamasını Biliriz zaten! ...
bu mac besıktasın abı %100
Zeka Yaşım Tutmadığı İçin Hesabımı Kapattılar
hayatta %100 dıye bısey yoktur hele futbolda fenerbahce kazanırsa bu lafını hatırlatırım sana kardes
İki takımında şansı eşit.Beşiktaş doğru düzgün transfer yapmasada Fenerbahçe'ye şansı tutuyor.