1 ile 30 arası toplam 1201 sonuç

Konu: Yıl 2015 [10. Sezon 5. Takım] Roma

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Çanakkale Dardanelspor 17 Gençlik taraftar derneğinin basın açıklaması;
    Sayın Serkan Özışık'ın takımdan ayrılmasının üzüntüsünü yaşıyoruz.Bize çok güzel günler yaşattı,birlikte iyi ve kötü günlerimiz oldu.Keşke takımı ligde tutup sezon sonunda görevi bıraksaydı.Yine de takıma verdikleri ve yaşattığı güzellikler için teşekküler,ilerleyen kariyerinde başarılar,çok iyi işler yapacağından biz 17 Gençlik olarak eminiz...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Bence Dardanelspor'u bu oyuncularla getirdiğin yer bir başarıdır. Ancak kalıp daha uzun süreli politikaları da düşünebilirdin. Yeni takımını merakla bekliyoruz Serkancığım
    İlhan ben 2 sezon aynı takımı çalıştırmayan biri olarak 3,5 sene çok uzun benim için. Anlık başarı şu anda gelmeyecek, uzun dönem planlama da dediğim gibi bana uymuyor.

Quote Originally Posted by GingkO View Post
    yurt dışından çalıştır abi....
    Büyük bir ihtimalle öyle olacak

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Fenerbahçe'ye Serkan Abi
    Zico farkı açtı gidiyor, kovulması imkansız.

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Çanakkale Dardanelspor 17 Gençlik taraftar derneğinin basın açıklaması;
    Sayın Serkan Özışık'ın takımdan ayrılmasının üzüntüsünü yaşıyoruz.Bize çok güzel günler yaşattı,birlikte iyi ve kötü günlerimiz oldu.Keşke takımı ligde tutup sezon sonunda görevi bıraksaydı.Yine de takıma verdikleri ve yaşattığı güzellikler için teşekküler,ilerleyen kariyerinde başarılar,çok iyi işler yapacağından biz 17 Gençlik olarak eminiz...
    Ben de taraftarlara çok teşekkür ederim. Onlarla birçok sevinci paylaştık. Yerime gelen Raşit Çetiner'e takım hakkında tüm bilgileri verdim. Şu anda da düşme potasından uzaklaşmış durumda takım. Yurt dışında çalışacak olsam da Dardanel'i hep takip edeceğim. Hayat bu belli olmaz, belki birgün yollarımız tekrar kesişir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri