Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 208 sonuç

Konu: Beşiktaş - Sheriff | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu - 1. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sonuc tur için yeterli değil ama neyse Ülke puanı kazandık.

Herkes adına konuşmayayım ama coğumuz radyodan dinliyor...Muhtemelen herkes

Maç sona erdi Beşiktaş 1-0 Sheriff...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herkes büyük bir fark bekliyordu.Ama berabere kalmaktansa iyidir yine.Ordada kaybetmez heralde Beşiktaş.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AdamLarı resmen dağıttık.Çok rahat oynadık ve rahat kazandık.Bu kadar savunma yapan bir takım için normaL sonuç.Daha da farkı arttırabiLirdik ama oLsun biz bu adamLarı MoLdova da da yeneriz.TebrikLer Beşiktaşım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Bu sonuc tur için yeterli değil ama neyse Ülke puanı kazandık.
    senide bir türlü memnun edemiyoz bir tebrik et yahu her harikarda illa kötülicen Beşiktaş ı...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Radyo Klas'tan dinleyen var mıydı? : )))
    yorumcu müthişti ehehe

utanın be diye bağırmaya başladı önce, arada sözünü kesiyor spikerin.
    gol oldu mani yazdı İbrahim Toraman'a, Koray'ın şutunda "Çaaaaaakkkk" diye bağırdı : ))))))))))
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    AdamLarı resmen dağıttık.Çok rahat oynadık ve rahat kazandık.Bu kadar savunma yapan bir takım için normaL sonuç.Daha da farkı arttırabiLirdik ama oLsun biz bu adamLarı MoLdova da da yeneriz.TebrikLer Beşiktaşım.
    Bu takım o kadar kolay deil. Hele kuchuk diye bi herif var..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Açıkcası fark beklemiyordum.Çok iyi sonuç değil ama hiç yoktan iyidir.Deplasmanda işi sıkıya alırsak geçeriz bu turu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Tebrikler 1-0 Sheriff karşısında beklenilen sonuç olmasada Beşiktaş'ın turu geçeceğine inanıyorum Moldova'dada kazanır Beşiktaş hemde daha farklı
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

ya besiktasli arkadaslar a soyleyim kargasa yaratmak icin soylemiyorum ama bjk fener ve gs den bence bu yil avrupada hic bisey beklemeyin.....boyle oynanmaz ki yaaa elin serif takimina da inonude anca 1 tanecik atabiliyorsak vay halimize
    neyse insallah obur turu da geceriz insallah

Adamlar 11 kişi defans yapıyolar bizde ilk kez resmi bir maça çıkıyoruz... Hem karşıdaki takım yükselişte olan bir takım 6-7sayfa önce bir arkadaşımız bu takımla ilgili önemli bilgileri bizlerle paylaşmış...

Beşiktaş İnönü de daha farklı kazanmalıydı ama 1-0 de iyi bir skor...Hayır Olsun diyelim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forvet eksikliği cok belli oldu bu mac.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Ghonedre View Post
    ya besiktasli arkadaslar a soyleyim kargasa yaratmak icin soylemiyorum ama bjk fener ve gs den bence bu yil avrupada hic bisey beklemeyin.....boyle oynanmaz ki yaaa elin serif takimina da inonude anca 1 tanecik atabiliyorsak vay halimize
    neyse insallah obur turu da geceriz insallah
    Kapanan takımlara karşı gol atmak kolay iş değil.Ki bu takımın tecrübeside çok değil.Eğer normal oynasalar böyle olmazdı.Belki deplasmanda daha çok gol atarız.
    So what?
    Saike

15. Default

Hayirli olsun, ne diyeyim. Darisi fenerbahcenin basina.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Tebrikler.1-0 kötü skor demeyin Sheriff kötü takım değil tabi yine de Beşiktaş geçer turu.Beşiktaşa güveniyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Batugol her pozisyonda var. Hadi bakalım
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Maçı izleyemedim ama 1-0'da olsa kazanmak güzel.

Umarım turu geçeceğiz.

Beşiktaş geçen sene de kapanan takımlar karşısında zorlanıyordu...1-0 çok avantajlı bi skor değil belki fark bekleyenler için ama ne olursa olsun bu bir avantajdır...Beşiktaş turu geçecektir bence...

Ertuğrul Sağlam bu maçta genç oyunculara da şans tanıdı.1-0 çok ta garanti bir skor değil.Ancak Beşiktaş ikinci maçıda kazanıp turu geçer diye düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sheriff'in kesinlikle kötü bir takım olmadığına katılmıyorum.Çok kötü bir takım daha farklı yenmek gerekiyor.Ama bu tür takımlar futbolda bir tek defansı biliyor bu yüzden fark mümkün olmuyor.Futbol oynamıyor bu tür takımlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    [B]Arkadaslar sheriff hafife alınacak takım degil okumanızı tavsiye ediyorum..B]

1-33 resmi macta evinde yenılmemiş
    2-Cok az gol yiyen takım(Öyle 5 gol atılcak takım degil)
    3-Gecen sene sampiyonlar ligi elemesinde spartak moskova ile deplasmanda 0-0 kalmıs evinde ise 1-1 kalıp elenmiş..........
    4-Evinde en son2005 yılında partizana 1-0 yenılmş
    5-En etkili oyuncuları ukraynalı biri hemde frkikden cok gol atıyormus eger besıktas frikikden gol yerse beni dedi dersiniz.......duran toplara dikkat
    6-En iyi oyuncuları lokomtiv moskavay 2.5 satmıslar...
    7-Bu takım hafife alınırsa can yakar

Besilktas bence cok zorlanacak.......Hatta evinde kesin yenmesı lazım deplasmanda bana göre işi cok zor baya teknık oyuncuları var.........Ligi kötü diye aldırmamazlık yapmayın.....Avrupa kupalarında daha hic fark yememişler

Cok ilginc bir mac bekliyor bizleri hersey olabilir besıktas 5 gol zor atar bence tur atlasında 5 önemli degil........
    Ben dedim bu takımı kücümsediniz

Deplasmanda işiniz daha zor besıktas elenebilir

Cünkü evinde daha iyi oynayan bir takımDedigim gibi cıktı zar zor herkez bu takımın ligine ve adına aldandı

Deplasmandki mac işin basarılar.........

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

serdar özkan gerçekten harika bi yetenek bence bjk bu çocuktan daha fazla yararlanmalı hayran kaldım...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla arkadaslar deplasmanda iş cok zor elenebilirde besıktas ama bence 1-1 kalacaklar..............

Sheriff ikinci maçta erken bir gol bulup ilk maçtaki gibi yine kapanırsa Beşiktaş zorlanabilir bugünkü gibi.

Ancak benim gönlümden geçen Beşiktaş'ın rövanşta kazanmasıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

insallah yener besıktas!!!

Valla mert evinde 2005 yılından beri yenılmemiş.............İş zor berabere de bitebilir mac.........Rakibi hafife almayın........Rahat mac olmucak dedim...2005 yılında kurulmus bır takım sürekli avrupada yükselen bir takım olmus.....

Deplasmanda erkenden gol yiyecegini sanmıyorum.Macı izleyemedim ancak radyodan dinleyebildim.Forvet alınması geliyor gibi geliyo ikinci yarı Batuhan girdi direk pozisyonlar arttı.Beşiktaş kapanan takımları açamıyor bunu herkes biliyo deplasmanda gol atmak icin ugrascak bir Sheriff olcak karsımızda ve o zaman daha rahat oynayacagımızı düsünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Emrah yeter be abim...

Ben size dedim ,ben size dedim diye ortalıkta felaket tellalı olarak dolaşmanın kime ne faydası var allah aşkına.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Asıl büyük konusmak suc türk takımlarına her zaman böyle birtakım cıksa hemen lokum gibi takım derler!!!!!
    Bu anlayısları bırakıp her maca ciddi cıkmayız önümüze geleni rakip kim olursa olsun ezmemiz lazım.......

Galatasaray,Trabzon hep böyle oldu...............

Murat kardes Ayrıca ben düzgün ve seviyeli yorum yapıyorum dogruları söylüyorumki sonra aksi sonucta üzülmesin herkez
    uyarı gibi birsey yani.........

Ayrıca besıktasa basarılarda diledim.........

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yanlışları söyledin demiyorum zaten emrah.

Ancak ben ben söyledim diye de fazla ortalarda gezmenin anlamı olduğunu düşünmüyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri