Bu sonuc tur için yeterli değil ama neyse Ülke puanı kazandık.
Bu sonuc tur için yeterli değil ama neyse Ülke puanı kazandık.
Herkes adına konuşmayayım ama coğumuz radyodan dinliyor...Muhtemelen herkes![]()
Maç sona erdi Beşiktaş 1-0 Sheriff...
Herkes büyük bir fark bekliyordu.Ama berabere kalmaktansa iyidir yine.Ordada kaybetmez heralde Beşiktaş.
AdamLarı resmen dağıttık.Çok rahat oynadık ve rahat kazandık.Bu kadar savunma yapan bir takım için normaL sonuç.Daha da farkı arttırabiLirdik ama oLsun biz bu adamLarı MoLdova da da yeneriz.TebrikLer Beşiktaşım.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Radyo Klas'tan dinleyen var mıydı? : )))
yorumcu müthişti ehehe
utanın be diye bağırmaya başladı önce, arada sözünü kesiyor spikerin.
gol oldu mani yazdı İbrahim Toraman'a, Koray'ın şutunda "Çaaaaaakkkk" diye bağırdı : ))))))))))
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Açıkcası fark beklemiyordum.Çok iyi sonuç değil ama hiç yoktan iyidir.Deplasmanda işi sıkıya alırsak geçeriz bu turu.
So what?
Saike
Tebrikler1-0 Sheriff karşısında beklenilen sonuç olmasada Beşiktaş'ın turu geçeceğine inanıyorum
Moldova'dada kazanır Beşiktaş hemde daha farklı
![]()
I'm back...
ya besiktasli arkadaslar a soyleyim kargasa yaratmak icin soylemiyorum ama bjk fener ve gs den bence bu yil avrupada hic bisey beklemeyin.....boyle oynanmaz ki yaaa elin serif takimina da inonude anca 1 tanecik atabiliyorsak vay halimize
neyse insallah obur turu da geceriz insallah
Adamlar 11 kişi defans yapıyolar bizde ilk kez resmi bir maça çıkıyoruz... Hem karşıdaki takım yükselişte olan bir takım 6-7sayfa önce bir arkadaşımız bu takımla ilgili önemli bilgileri bizlerle paylaşmış...
Beşiktaş İnönü de daha farklı kazanmalıydı ama 1-0 de iyi bir skor...Hayır Olsun diyelim...
Forvet eksikliği cok belli oldu bu mac.
Hayirli olsun, ne diyeyim. Darisi fenerbahcenin basina.
Tebrikler.1-0 kötü skor demeyin Sheriff kötü takım değil tabi yine de Beşiktaş geçer turu.Beşiktaşa güveniyoruz...
Batugol her pozisyonda var. Hadi bakalım![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Maçı izleyemedim ama 1-0'da olsa kazanmak güzel.
Umarım turu geçeceğiz.
Beşiktaş geçen sene de kapanan takımlar karşısında zorlanıyordu...1-0 çok avantajlı bi skor değil belki fark bekleyenler için ama ne olursa olsun bu bir avantajdır...Beşiktaş turu geçecektir bence...
Ertuğrul Sağlam bu maçta genç oyunculara da şans tanıdı.1-0 çok ta garanti bir skor değil.Ancak Beşiktaş ikinci maçıda kazanıp turu geçer diye düşünüyorum
Sheriff'in kesinlikle kötü bir takım olmadığına katılmıyorum.Çok kötü bir takım daha farklı yenmek gerekiyor.Ama bu tür takımlar futbolda bir tek defansı biliyor bu yüzden fark mümkün olmuyor.Futbol oynamıyor bu tür takımlar.
serdar özkan gerçekten harika bi yetenek bence bjk bu çocuktan daha fazla yararlanmalı hayran kaldım...
Valla arkadaslar deplasmanda iş cok zor elenebilirde besıktas ama bence 1-1 kalacaklar..............
Sheriff ikinci maçta erken bir gol bulup ilk maçtaki gibi yine kapanırsa Beşiktaş zorlanabilir bugünkü gibi.
Ancak benim gönlümden geçen Beşiktaş'ın rövanşta kazanmasıdır.
insallah yener besıktas!!!
Valla mert evinde 2005 yılından beri yenılmemiş.............İş zor berabere de bitebilir mac.........Rakibi hafife almayın........Rahat mac olmucak dedim...2005 yılında kurulmus bır takım sürekli avrupada yükselen bir takım olmus.....
Deplasmanda erkenden gol yiyecegini sanmıyorum.Macı izleyemedim ancak radyodan dinleyebildim.Forvet alınması geliyor gibi geliyo ikinci yarı Batuhan girdi direk pozisyonlar arttı.Beşiktaş kapanan takımları açamıyor bunu herkes biliyo deplasmanda gol atmak icin ugrascak bir Sheriff olcak karsımızda ve o zaman daha rahat oynayacagımızı düsünüyorum.
Emrah yeter be abim...
Ben size dedim ,ben size dedim diye ortalıkta felaket tellalı olarak dolaşmanın kime ne faydası var allah aşkına.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Asıl büyük konusmak suc türk takımlarına her zaman böyle birtakım cıksa hemen lokum gibi takım derler!!!!!
Bu anlayısları bırakıp her maca ciddi cıkmayız önümüze geleni rakip kim olursa olsun ezmemiz lazım.......
Galatasaray,Trabzon hep böyle oldu...............
Murat kardes Ayrıca ben düzgün ve seviyeli yorum yapıyorum dogruları söylüyorumki sonra aksi sonucta üzülmesin herkez
uyarı gibi birsey yani.........
Ayrıca besıktasa basarılarda diledim.........
Yanlışları söyledin demiyorum zaten emrah.
Ancak ben ben söyledim diye de fazla ortalarda gezmenin anlamı olduğunu düşünmüyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"