Kime 5 atıyorsunuz siz anlamadım.Ne ile atacaksınız?
İstanbul'da işi bitirmesi gerek Beşiktaş'tı.Şimdi turu deplasmana bıraktı..
Korkum şu ki, bir Tromso faciası daha..
Kime 5 atıyorsunuz siz anlamadım.Ne ile atacaksınız?
İstanbul'da işi bitirmesi gerek Beşiktaş'tı.Şimdi turu deplasmana bıraktı..
Korkum şu ki, bir Tromso faciası daha..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Biz bişeyLer anLatıyoruz ama anLayana işte.5 atarız derken ki kastımız skor anLamında da 5 atacağız değiLdi.Burda futboL anLamında ezdiğimiz gibi orda da ezeriz.11 kişi artı utanmasaLAr hocaLarınıda kLübeden aLıp savunmaya koyacak bir takıma ReaLi getirsen onLarda 5 atamaz.Ezmek ayrı Ezmek ayır.BiLmem anLadın mı şimdi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Tabiki ezersiniz
Ama büyük konusma avrupa maclarında sahasında en son 2005 yılında yenılmısler hemde 6 gol yemısler..........İşiniz zor benim tereddütlerim var.........1-1 de kalabilirsiniz.............İlk golü besıktas atarsa tur atlar onlar atarsa onlar tur atlarTromso,Galetti,Famagusta Bunları unutmayın.......
Sen de çok abartın ama bu takımı.Görmedin mi adamlar kalenin önüne duvar ördüler.Bazıları da Beşiktaş elenebilir demiş o yorumlara zaten gülüp geçiyorum.Ben takımımı çok beğendim.Kimse karalamasın ya da kötülemesin.Ben orda daha farklı bir skor bekliyorumGençler de çok iyiydi dün.Özellikle Serdar Özkan takımın en iyi oyuncusuydu bence.
Bi de Emurafu ben demiştim ben etmiştim gibi yorumlarını bıkrasan iyi olur bence.Tamam sen herşeyi biliyorsun.Morientes %99,9 Galatasaray'da diyen de sendin![]()