Barclays Premier League
______29.Hafta______
Portsmouth-Arsenal
Portsmouth eğer bu maçtan galp ayrılırsa çok büyük bir avantaj sağlıcak.Arsenal ise ilk 4 e girebilmek için uğraşıyor..
Barclays Premier League
______29.Hafta______
Portsmouth-Arsenal
Portsmouth eğer bu maçtan galp ayrılırsa çok büyük bir avantaj sağlıcak.Arsenal ise ilk 4 e girebilmek için uğraşıyor..
yenersin bu maci
Kazanırsın maçı...
Şanssız bir maç.Lehmann ölmemiş ve maçın oyuncusu olabiliyor.Bir de penalti kurtarıyor..Portsmouth un yediği golde frikikten.Fazla yoruma gerek yok.Ancak Portmsouthun rakibi Chelsea'de deplasmanda Luton'a yenilince puan farkı hala duruyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premier League
______30.Hafta______
Liverpool-Portsmouth
Portsmouth bu maçı eğer puan lı bir şekilde atlatırsa yolu aydınlık görünüyor..
abi berabere bu mac
Kuyt cok manyak o dikkat et
Portsmouth çok iyi oynadığı maçta 1 puana razı oldu.Öne geçen ve öne geçtikten sonra da baskısını hissettiren Pompey'ler Gerard'ın golüne engel olamadı.Ayrıca 92 dk.da Arizmendi'nin golü ofsayt nedeniyle verilmedi ama Portsmouthlular golün ofsayt olmadığını söylüyor..
Chelsea yine kaybetti..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Riquelme 1 ay sakatlanınca arkadaşlar gördüğünüz gibi puan kayıplarımız başladı.Şimdi iyileşti fakat Liverpool maçındada Duff'ı 1 ay kaybettik..
Umarim daha cok puan kaybi yasamazsin.... Benden sana![]()
ben bildiydim berabere die.
Valla puan kaybı yaşıyoruz ama Chelsea de son 2 hafta da puan yüzü göremedi bu da bizim yüzümü güldürüyor.Yeni sözleşmeye imza attım yine 1 yıllık.Transfer bütçemiş 16.5 milyon pound.
ben berabere dediydimabi sıradaki maçı söle
![]()
Barclays Premier League
______31.Hafta______
Portsmouth-Watford
Portsmouth kendi evinde galibiyet arıcak.Watford ise 1 puan peşinde..
Bu maçı bende tahmin ederim
Bianchi pk kaçırmış yahu yazık olmuş...
Watford maçını alırsın...
Riquelme'yi ne kadara aldin? ve bu maci yenersin
abi 6. hissimle oynamasen de bilirsin ama skoru tahmin edemessin
bu maç 3-0 sen alırsın
Watford'u yeneersin![]()
abi bana inat olsun die berabere kaldın demi![]()
Kötü olmuş bu beraberlik...
abi nedir bu son dakika kabusları yaw![]()
cok kötü olmus
Barclays Premier League
______33.Hafta______
Aston Villa-Portsmouth
Artık maçtan önce kimse ne olacağını kestiremiyor.Bizde artık ne olucak merakla bekliyoruz..
Bu arada geleceğin dünya yıldızlarından birisiyle anlaştım şu anda bile dünya yıldızı diyebilirim.22 si bile dolmadı daha çok faydalı olucak.Şu anda pürüzleri gideriyoruz..
Son haftalar takılmalar var umarım düzeltirsin..
Valla öyle napıcam bilmiyorum.Bakalım bu maçı bende merak ediyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bunun sebebi Riquelme'nin 1 aylık sakatlığı gerçekten çok kötü oldu takım sanki boşlukta gibiydi oyun kuramıyorduk geçen haftada oynadı ama formda değildi bu hafta ona güveniyorum..
bu yenersin artik
abi şu son dk. zaman geçir yaw walla giden puanlara yazık oluo bu arada yıldızı bekliorum
Olsun abi,güzel gidiyorsun..
FA Cup Semi Final
Liverpool-Portsmouth
Portsmouth 2. kupayı istiyor.Liverpool ise alabilecekleri tek kupa olğu için sadece FA yı düşünüyor..
Arkadaşlar dediğim yıldızla her konuda anlaştık 1 Temmuza gününde imzayı basıcak.![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Portsmouth finalde bugün Pompeyler sahaya yüreklerini koymuşlar.İsim olarak sayıcaksak en başta;Cristian Zapata , Carlos İdriss Kameni ve tabiki de Rolando Bianchi bu üç isim bugün gerçek bir Pompey taraftarı gibi oynadı.
Bu isimleri gönülden kutluyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Everton iyi bir takım ancak bize çok da ters gelmiyor.En azından Bolton'dan iyidir.
Daha şanslı olduğumuzu düşünüyorum..
Sana rakip bile olamaz abi,alırsın kupayı