Diatta geldi,şuanda sağlık kontrolünden geçiyor.
Diatta geldi,şuanda sağlık kontrolünden geçiyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
allahım sana geliyorum![]()
Tövbe ya
Deivid'i göndersinler o zaman inanırım![]()
Gel de sövme bu Fotomaç'aKabak tadı verdi artık.
hiçbiri gelmez...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Allah allah hocam taktın sende deivid'e Adriano'yu getirelim onu yollamak kolay
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hiçbir spekülasyon Adriano kadar uzamamıştı... adamlar boyuna yazıyor ilgilenmesek yazmazlar bu kadar![]()
Evet Diatta geldi hayırlı uğurlu olsun bakalım.Adamı hiç seğretmedim ama umarım takip edlilerek alınmıştır.Yoksa yine elimizde patlar.
FM Gazetesi
Avrupa’da büyük başarılar hedefleyen sarı lacivertli ekip Milan’nın yıldızı Ronaldo ile İnter’in golcüsü Adriano’nun peşindeydi.
Ancak bu iki transfer de en azından bu sene gerçekleşmeyecek. Adriano’nun menajeri Gilar Rinaldi konu ile ilgili DHA’ya açıklamalarda bulundu.
Brezilya’da bulunan Rinaldi, İnter’in Adriano’yu satmak gibi bir düşüncesi bulunmadığını ifade etti. Adriano’nun menajeri Gilmar telefon ile DHA’ya yaptığı açıklamada "İnter Adriano’yu kesinlikle satmayacak. Bunu bize ifade ettiler. Bir çok büyük kulüp Adriano’yu takip ediyor. Ancak İnter, bize Adriano’yu satmayacağını söyledi. Zaten Adriano da İnter’de kalmak istiyor" dedi.
Fenerbahçe yönetimi Adriano’nun menajeri Rinaldi ile temasa Fenerbahçe takım kaptanı Alex ve defans oyuncusu Lugano’nun menajerliğini yapan Juan Figger aracılığı ile temasa geçti.
Ayrıca İş adamı Celalettin Bilgiç’te İnter Sportif Direktörü Marco Branca’yı geçtiğimiz günlerde telefon ile aradı ve Adriano’nun Fenerbahçe’ye transferini sordu. Branca ise Bilgiç’e kesinlikle Brezilyalı yıldızı satmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.
Adriano defterini kapatan Fenerbahçe ise Racing Santander’in golcüsü Zigiç ile Şili milli takımı’ndan Humberto Suazo’ya yönelmiş durumda. Sarı lacivertlilerin öncelikli tercihi Zigiç olacak.
Öte yandan Fenerbahçe yönetimi yeni forveti Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme maçı öncesi kadroya dahil etmeyi planlıyor. Sarı lacivertliler bu yüzden 9 Ağustos’a kadar UEFA’ya Fenerbahçe’nin 3. ön elem maçında mücadele edecek futbolcuların ismini bildirecek.
Yönetim yeni golcü bu yüzden 9 Ağustos’a kadar kadroya dahil etmeyi planlıyor. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’ne kalması durumunda ise 1 Eylül tarihine kadar verdiği oyuncu listesinde değişiklik yapma hakkı bulunuyor.
Fenerbahçemize 50 günde 40 transfer yaptılar
fenerbahce.org
Türkiye profesyonel futbol liglerinde 2007-2008 sezonunun birinci transfer ve tescil dönemi 11 Haziran 2007 Pazartesi günü başladı ve 3 Eylül 2007 Pazartesi günü sona erecek. Transfer döneminin üzerinden geçen 50 günün ardından Türk basınının transfer haberciliğinde kötü bir dönem geçirdiği gözleniyor. Bir internet sitesinin araştırmasına göre medya, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi açıklamalarını hiçe sayıp, mevcut oyuncularını ve sözleşmelerini dikkate almadan; 11 Haziran-31 Temmuz tarihleri arasındaki süreçte 40'ın üzerinde futbolcunun ismini Fenerbahçe ile birlikte andı ve neredeyse 4 takım kurdu.
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün zaman, zaman yalanladığı, bazen yalanlamaya bile gerek görmediği isimler arasında Riquelme, Baptista, Chevanton, Trezeguet, Juninho, Ze Roberto, Makaay, Maniche, Poulsen, Sissoko, Deco, Kanoute, Adriano, Henry, Ronaldo, Vieri ve Shevchenko da yer aldı. Basın-yayın organları, transfer konusundaki sınır tanımazlıklarının en güzel örneğini Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın İznik’te yaptığı açıklamada sergilediler. Başkan Aziz Yıldırım, “Bir oyuncuyu daha transfer edeceğiz” açıklamasını yapıyordu. Ancak medyada bu açıklama, “Bir yıldız oyuncuyu daha transfer edeceğiz” şeklinde yer alıyor, milyonlarca insanın televizyonlardan izlediği ve duyduğu bu söz, medyada “Yıldız oyuncu transfer edeceğiz” şeklinde yansıtılıyordu. Bu ibare; Fenerbahçe Spor Kulübü’nün bu konuyla ilgili açıklamasına rağmen de, ‘Yıldız oyuncu’ ifadeleriyle yer almaya devam ediyordu. Araştırmayı yapan tnn.net sitesi de yaptığı yorumda Türk medyasının transfer dönemindeki karnesinin kırıklarla dolu olduğunu vurguladı. Sitedeki hesaplamaya göre; yaklaşık 20 gün önce Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray’a 40 günde toplam 67 transfer dedikodusu yazan ve bunlardan sadece 1 tanesini tutturan spor basını, devamındaki 20 gün içerisinde en az 30 isimle daha bağlantıya geçti, imzaları attırdı, havaalanına indirdi ve antrenmana çıkardı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
10 10 10 10 10 10 10 10 10 10
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Alex 20 giyecek,10 değil.
10 numara Adriano![]()
Yukarda ne yazıyor arkadaşım okumadın mı bu adam Türkiye'ye gelmezBenim dilimde tüy bitti sen hala yorulmadın Adriano yazmaktan
Fenerbahçe alabileceği oyunculara yönelmeli Baptista,Kuranyi,Carew,Cassano,Luis Fabiano gibi
Ben bir yıldız alacaklarına da pek ihtimal vermiyorum gerçi.Deivid takımda kalıcak gibi gözüküyor
![]()
Ben ümidimi kestim olası bir forvet transferindenSiz de kesin
![]()
Arkadaşım çok umutlusun demişsinneden bu kadar umutlu olduğumu anlatayım
-Adriano dünya kupasından beri formsuz,Inter için yeterli seviyede oynayamadı mancini'nin gözünden düştü...(hatta bir ara evine tatile bile gönderildi)
-Inter'in forvet hattı baya geniş bu yüzden hep Crespo ve Ibrahimoviç'in gölgesinde kaldı
-Takımda Brezilyalı sayısı fazla olduğu için uyum sorunu çekmez
-Inter'de şans bulamıyor kendini tekrar göstermek için Fener'e gelebilir
-Adriano Zico'nun hayranı Carlos'un ise yakın arkadaşı bunlar gelmesinde büyük etken olabilir
-Maddi olarakta Adriano'ya yeteriz... Belki şimdi sende bir parça umutlanmışsındır![]()
walla ben de umutluyum bu transferden isteyen istediini desin eğer gerçekten ilgileniliorsa aziz başkan bu işi bitirir eğer yalansa bilemem ama adrianoyu çok istiorum
SAKIN BU TUZAKLARA DÜŞMEYİN !!!
Sonra Morientes olayındaki galata taraftarının durumuna düşeriz
Adamlar gs formalı Morientesi heryere koymuştu ancak sonuç onlar için çok utanç verici olmuştu
Galata değil, Galatasaray.. Ayrıca o işte kesin bir sonuç yok ki daha.. Utanılacak birşey hiç yok, sevdiğin bir oyuncuya takımının formasını giydirmek utanç sebebi değil ki..
adriano mümkün değil
Uyarı almak istemediğin için mi cevap yazmıyorsun, yoksa başka sebeplerden mi bilemiyorum artık.. Sevdiği bir oyuncunun takımına geleceğini düşündüğü, buna inandığı için forma giydirdiği için utanmasına gerek yok..
Ayrıca siz kendiniz Fener diye kısaltmışsınız, kendiniz kullanıyorsunuz.. Bizde Galata diye kısaltma yok..
Açıkçası bir parça olsa bile hiç umutlanmadımAdriano kendini göstermeye Fenerbahçe'ye niye gelsin.Hem o göz önünde olamaz hem de kendini göstermek için daha iyi kulüpler ister.Sırf brezilyalı sayısı fazla veya Zico'yu Carlos'u çok seviyor diye kariyerinin bir yılını biz de geçireceğini zanettmem.Dünya kupasında Brezilya'da hangi oyuncunun formu iyiydi?Maddi olarak yetmekte Adriano'yu almaya yetmez.Neyse uazamasın fazla
...
mista gelebilir.bir kere o adamın bonservisi 6.5 falan değil.madrid bile 4e almış.zaten orda yedekti.bize 3 e gelebilir.o kadroya girmesi artık iyice zor.
ahanda cevap...
bize böyle olsa (morientese forma giydirip sonra ...) siz ne yapadınız onu bir düşünn ama biz çok utanırdık
fener kısaltması eskiden geliyor galatada öyle
birileri feneri yaşattı galatayıda ben yaşatıyorum
arklarımdanda morientes olayındanda utanan çok gördüm ayrıca
Zigiç olmazsa Humberto Suazo!
F.Bahçe'nin Şili Milli Takım formasını giyen forvet oyuncusu Humberto Suazo ile ilgilendiği öğrenildi.
Galatasaray'ın da gündemine gelen 26 yaşındaki golcünün Meksika'nın Monterrey kulübünde forma giydiği ve özellikle Copa Amerika'da ortaya koyduğu başarılı futbol sonrası birçok kulübün iştahını kabarttığı kaydedildi. Yüksek teknik kapasitesi ve sürati ile dikkat çeken Suazo için kulübü ile temasa geçen Fenerbahçe Yönetimi'nin yüksek bonservis ücretinde indirim yapmaya çalıştığı da kaydedildi.
Sarı-lacivertli ekibin Zigic konusunda problem yaşaması halinde rotayı Şilili oyuncuya çevireceği ve transfere nokta koymaya çalışacağı bildirildi.
02.08.2007
Kaynak : Milliyet
![]()