-
02.Ağustos.2006, 08:49
Şöyle bir düşünmemiz gerekir; Geçen sezon UEFA'da gruplara kaldığımızda kupanın favorileri sıralamasında 2. Fenerbahçe seçilmişti. Ama sonuç ne ? AZ Alkmaar'a (şanssız bir şekilde) elenmek. Burda bir problem var. Bu sene bu problemin üzerine gidildi mi ? Bana göre hayır. Bu takımın geçen seneden farkı nedir ? Zico aynı Zico,Deivid aynı Deivid. 2-3 genç oyuncu aldık + Carlos gibi bir dünya starı aldık fakat futbol tek kişiyle oynanan bir oyun değil. Ayrıca Avrupa'da en çok koşan,takımı ateşleyen oyuncumuzu kaybettik. Ben bu takımın geçen seneden üstün pek bir yanını göremiyorum. Ve problemlerin üstüne gidilmediğini düşünüyorum. Bana göre de şampiyonluk yeterli görülüyor. Avrupa bize inanırken biz kendi takımımıza inanamıyoruz maalesef. Bir de 2 sezon şampiyonluk yaşatmış, 3. sezon ise kıl payı şampiyonluğu kaçırmış (beğenmediğimiz) Daum gönderilirken, Zico hangi başarısından dolayı bu takımda tutuluyor ? Rakiplerimiz iyi bir sezon geçirse şampiyon da olamayabilirdik. Bir şampiyonluk herşeyin üstünü kapatmamalı.
Mesaj Yetkileri