Shaktar ve Kiev Fenerbahçe'den üstün takımlar bunu geçen sene de gösterdi D.Kiev takımıAnderlecht konusunda ise rahat falan olmaz ama bence de Fenerbahçe eler.Hatta önceki mesajlarımda Fenerbahçe'nin eleyebileceği takımlar arasında göstermiştim
Shaktar-Kiev-Metalurg bunlardan başka sayamam ama bir Ukraynalı kaç tane Türk takımı sayabilir 3 bilemedin 4Ayrıca Ukrayna takkımlarının avrupada puan sıralamasında Fenerbahçe'den üstün olduğunu da hatırlatırım.Lazio ne olrusa olsun büyük takımdır.Bu sene de çok iddalılar.Bi yanlışın daha var rakipleri değil de Lazip bu sene lige - puanla başladı
Buna rağmen 4. oldular
.
Şöyle bir düşünmemiz gerekir; Geçen sezon UEFA'da gruplara kaldığımızda kupanın favorileri sıralamasında 2. Fenerbahçe seçilmişti. Ama sonuç ne ? AZ Alkmaar'a (şanssız bir şekilde) elenmek. Burda bir problem var. Bu sene bu problemin üzerine gidildi mi ? Bana göre hayır. Bu takımın geçen seneden farkı nedir ? Zico aynı Zico,Deivid aynı Deivid. 2-3 genç oyuncu aldık + Carlos gibi bir dünya starı aldık fakat futbol tek kişiyle oynanan bir oyun değil. Ayrıca Avrupa'da en çok koşan,takımı ateşleyen oyuncumuzu kaybettik. Ben bu takımın geçen seneden üstün pek bir yanını göremiyorum. Ve problemlerin üstüne gidilmediğini düşünüyorum. Bana göre de şampiyonluk yeterli görülüyor. Avrupa bize inanırken biz kendi takımımıza inanamıyoruz maalesef. Bir de 2 sezon şampiyonluk yaşatmış, 3. sezon ise kıl payı şampiyonluğu kaçırmış (beğenmediğimiz) Daum gönderilirken, Zico hangi başarısından dolayı bu takımda tutuluyor ? Rakiplerimiz iyi bir sezon geçirse şampiyon da olamayabilirdik. Bir şampiyonluk herşeyin üstünü kapatmamalı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti