1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Kafam Karıştı!

Hybrid View

Quote Originally Posted by Bandidas View Post
    Yoo, 2. olduktan sonra aldım ve aldıktan sonrada şampiyon oldum. Eğer birşeylere inanmıyorsan, birilerine taş atmak istiyorsan önce araştır, sonra konuş.
    Ne diyorsun sen birader,Kayserispor'a başlarda bu iki oyuncu gelmez istediğin kontratı öner, bende başarı kazandınmıda geldi bunlar diye sordum.Bırak Kayseri'yi Fenerbahçe'yle şampiyonlar ligini kazansan bile pekçok oyuncu sana burun kıvırıyor sırf türk takımı olduğun için.Ama Hamit ve Carvalho gelebilir,gelemez diye birşey demedim.Herşeyi bana lafmı soktu diye algılamaktan vazgeç.Ne kadar laf alıp laf sokmaya meraklı milletiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

Quote Originally Posted by tolgacevdet View Post
    Ne diyorsun sen birader,Kayserispor'a başlarda bu iki oyuncu gelmez istediğin kontratı öner, bende başarı kazandınmıda geldi bunlar diye sordum.Bırak Kayseri'yi Fenerbahçe'yle şampiyonlar ligini kazansan bile pekçok oyuncu sana burun kıvırıyor sırf türk takımı olduğun için.Ama Hamit ve Carvalho gelebilir,gelemez diye birşey demedim.Herşeyi bana lafmı soktu diye algılamaktan vazgeç.Ne kadar laf alıp laf sokmaya meraklı milletiz.

Hamit'in geldiği sene 2008-2009 sezonunun başıdır.

Carvalho'nun geldiği sene 2008-2009 sezonunun başıdır.

Bu resimdede 2008-2009 sezonununda kazandığım başarıyı görebilirsiniz...

Mesaj Yetkileri