blaceagle3992>>>R.Madrid
GeNç KaRTaL<<<<At.Madrid
fenerbahce_1907>>>>Valencia
Oghuse<<<<Barcelona
Tamamını takip edemedim kariyerin ama ne zaman baksam Valencia kazanıyor...
La Liga'da Büyük Maç
Valencia - Real MadridSizce kim kazanır...
La Liga 11. Hafta
Güzel bir galibiyet daha alıp lider Valencia'yı takibimizi sürdürdük
Valencia - R.Madrid Maçı Ertelendi
Valencia - Real Madrid maçı milli takıma giden oyuncular nedeniyle İspanya Futbol Federasyonu tarafından 29 Kasım tarihine ertelendi.
Valencia o maci alir
Dediğini denedim 1-2 maç ama tam verim alamadım.Sağ tarafta Beckham var çok formda ve onu da kesmek istemiyorum.Soldaki Reyes'i kesip Kaka'yı oraya koydum.Vaart şans verdim ama eskiski kadar verim alamadım takımdanVaart ilerleyen maçlarda daha da çok şans bulacak merak etme
![]()
Valencia'yı Dağıtırız
Valencia-Real Madrid maçı öncesinde Real Madrid İdari Menajeri Şemsi Şek'ten iddialı açıklamalar...
Şemsi Şek maç hakkındaki sorularımıza "Valencia çok şanslı bir takım.Biraz da basın tarafından şişiriliyor.Biz onlardan kat kat güçlüyüz.Bu maçta onları dağıtacağız" diyerek maç öncesi gerilimli havayı iyice gerdi.
Ayrıca Şemsi Şek açıklamalarına "Bu sene çok iyi bir kadro oluşturduk.Bütün kupları kazanacağız" diyerek son verdi.
Kaynak:Marca Gazetesi
So what?
Saike
Bir puan durumu koysanız arkadaşlar?
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Flaş Flaş Flaş
Valencia menajeri Mertcan Dönmez internet aracılığı ile Real Madrid İdari Menajeri Şemsi Şek'e hakaretler yağdırıp,tehdit etti.
GHA
So what?
Saike
favorim sevilla![]()
Belge sunarsam ban yiyebilirim.![]()
So what?
Saike
Daniel Carvalho Barcelona'da
Fc Barcelona CSKA Moscow'dan Daniel Carvalho'yu renklerine bağladı.İşte Carvalho:
Carvalho'nu devre arasında takıma katılacağı açıklandı.
Betis ve Bilbao ya takılmışsınız 3lü olarak![]()
Kariyeriniz iyi gitmekte Real Madrid favorim
Barcelona'nı gündemindeki 2 isim kim?
Barcelona'da yönetimden sızan haberlere göre Barcelona 2 isimle daha anlaşacak ancak bu isimlerin kim olduğu hala merak konusu.
Carvalho Yanlış Yerde!
Rakipleri Barcelona'nın Carvalho transferine Real Madrid İdari Menajeri Şemsi Şek'ten ilginç yorum..
Carvalho transferine "Carvalho hata yaptı" diyen Şemsi Şek sözünün gerekçesi olarak da Barca'nın gençlere şans veren bir kulüp olmamasını gösterdi.Geçmişte bir Saviola örneği olduğunu söyleyen Şemsi Şek "Carvalho, bence hata yaptı" dedi.
Bakalım bu açıklamalara Barca cephesinden ne cevap gelecek...
GHA
So what?
Saike
Barça'nın idari menajeri nerde yahu ?![]()
Gzl transfer d.carvalho faydalı olucaktır...
oğuz favorim d.carvolho çok iyi transfer faydalı olacaktır...başarılar herkese ... oğuz senin için yakından takip edeceğim bu kariyeri...
![]()
La Liga 12.Hafta
Originally Posted by blackeagle3992
![]()