-
03.Ağustos.2006, 01:03
Tartışma çıkarmadan yorum yapmaya özen gösterin arkadaşlar...
İlk olarak Fenerbahçe ile başlamak istiyorum. Fenerbahçe'yi gerçekten çok zor rakipler bekliyordu. Örneğin Arsenal,Valencia,Sevilla,Bremen,Ajax...Bu muhtemel rakipler arasında gelebilecek en iyi takımlardan birisi Anderlecht'ti. Fenerbahçe Anderlecht'e göre bir adım önde olacaktır...
Anderlecht'in Fenerbahçe'ye tehlike yaratacağını düşündüğüm en önemli iki ismi Tchite ve Olivier Deschacht'tır.Özellikle Tchite sürati ile savunmamıza zor anlar yaşatabilir. Dikkat etmekte yarar var...
Öyle tahmin ediyorum ki takımlarımız arasında en zor kuralardan birini çeken Beşiktaş oldu. Zürich ekibinin kolay lokma olduğunu düşünmek Avrupa futbolunu takip etmemeyi gerektirir. Zürich son zamanlarda İsviçre'nin en fazla ivme kazanan kulüplerinden biri. Yıllardır Basel'in gölgesinde kalsalar da son dönemde bu gölgeyi kaldırmayı başardılar. Bu yıl iç transferde sorun yaşadılar ve önemli oyuncularını bonservis bedeli alamadan başka takımlara yollamak zorunda kaldılar (Santos, Gökhan İnler). Ancak aldıkları Brezilyalı oyuncuların kaliteli olduğu söyleniyor. Ben bu turda Beşiktaş'ın şansını %50 olarak görüyorum.
Galatasaray'ın rakibi olan Hırvat ekibi için fazla cümle sarfetmeye gerek yok. Hırvatistan'ın ikinci sınıf takımlarından biri. Yaptığımız kaliteli ve yerinde transferlerle bu takımı kolayca geçebileceğimize inanıyorum.
Kayseri Erciyes de torbadaki diğer takımları ele aldığımızda iyi bir kura çekti diyebiliriz. Eğer kaliteli birkaç transfer yapabilirlerse İsrail ekibini geçebilirler. Erciyes'in Lig A'da oynamasından dolayı yabancı oyuncu alamama sıkıntısını kaliteli yerli transferlerle gidermesini umuyorum.
Özet olarak genel anlamda iyi bir kura olduğunu söyleyebiliriz. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum...
Mesaj Yetkileri