oyunu alır almaz hiç kimseyi almadan 2 sezon oynıyacağım fenerbahçeyle
ama herkeş benim gibi davranmayabilir
transfer listeniz şimdiden aklınızda şekillenmiş olabilir
almayı düşündüğünüz oyuncular kimler acaba
oyunu alır almaz hiç kimseyi almadan 2 sezon oynıyacağım fenerbahçeyle
ama herkeş benim gibi davranmayabilir
transfer listeniz şimdiden aklınızda şekillenmiş olabilir
almayı düşündüğünüz oyuncular kimler acaba
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
ümit ozan kazmaz - serkan gedik olacak ilk alacagım oyuncular.inş potansiyelleri 2008 de düşmez.ama umit in düşecegini sanıyorum.cunku 32 yasında sanırsam.
o zaman onun yerine alternatif olarak kemal aslanı alırım
hazır bile
nuri şahin
javi garcia(ama ben 3 ön liberoyla ne yapacağımı hala bilmiyorum)
tim wiesse
luizao
e.rotinho
![]()
Humberto suazo yu alıcam ilk olarak çok çevik hızlı ve bitirici vuruşları süper.Sonra kaleye Oscar Ustari,arkdşlar barcelona ve chelsea nın kapıştığı bi brazilyalı vardı ismi aklıma gelmio onuda kesiin alıcam
Ustari Getafe'de. Chelsea'nin kapistigi genc yetenek pati'du ama onu milan kapti.
Ben ilk olarak Eddie Johnson'u alacam![]()
benım forvet lıstem jo,sobıs,carew.ortasahaay anderson,danıel carvalho.defansada kompany,dawson bunlara herzamn gıttıgım takıma alırım
Valla Ben ilk once takımı tanırım nasıl oynuo hangi taktik hangi futbol tarzı oldugunu cozmeye calısırım.eğer defansda ortasahada forvette bi sorun warsa oraya transfer yaparım galatasaraya kuranyi gibi veyada fenerden Carlos gibi ama Carlos yarı sezonda![]()
Bende fenerbahçe ile oynucam
hemen mehmet topuz ferdi elması alıcam daha sonra pivot bir st alıcam f.tekke olabilir
cok erkencisiniz![]()
ben transfer listemi hazirladim bile
fifa 08
fifa manager 08
football manager 2008
pes 7
nba 08
bu besli benim her yeni sezon ki alacaklarimdir
(belki internet belki lobi, sizce)
galatasaraya alicaklarim caner erkin batuhan alabilirsem aguero
kerlon yanına zigiç sağa cicinho kale cordoba
Arkadaslar önce oyun bır cıksın bakalım hangi oyuncular iyi ona göre liste yapıcam.....
ben fenerbahceye eddıe johnson orta sahaya freddy adu ve kaleyede oscar ustarı yı alacam tabı 2-3 yabancıyı da yollıcam
eddıe johnson
martın petrov
aaron lennon
barzaglı heralde bunları alırım Galatasaray a
ßence Cıkmadan Karar Vermemek Gereki Oyuncu Potansiylleri Görmeden Karar Vermek Acaip
Kararınızdan Vazgecersiniz Sonra Aman HaErken Seçim Yapmayalım Pls
![]()
aldığım takıma göre transfer yapmayı düşünüyorum nokta transferler![]()
ben gs a ilk olarak quaresma yı almaya çalışacağım olmazsa m.topuz wagner love vs.
Sakaryaspor`u görmem lazım..
Çıksada transfer yapsak..
humberto souza serkan gedikkk ali bilgin bunları alın cosarsınız serkan gedik BİTİRİCİLİK 20 :![]()
fenerbahce ye
jo
aguero(cesar delgado)
barzagli
yobo
ya transfee den ote bu sene fenerbahceyi temizlemek lazim 30 kisi olacak nerdeyse kadro
5 forvet var takimda hala forvet ariyo basta
semih
cok sevmeme ragmen kemal
deniz
selcuk
edu
deividin fisini cekip yolluycam takimdan ve ilk hedefim de zigic olacak
hele oyun çıksın. bizim site genç yetenekleri çıkartsın. o doğrultuda transferler yapıcam![]()
Alacagim takim Fenerbahce..
Gönderilecekler, Deniz,Kemal,Selcuk,Deivid,Edu
Alinacaklar, Afonso Alves,Mehmet Topuz,Gokhan Unal,Tuncay Sanli,Ochoa,Egemen Korkmaz
tabikide jo yu alcam![]()
[quote=carizzmafb;827222]fenerbahce ye
jo
aguero(cesar delgado)
barzagli
yobo[/quot
ya su JOYLA yoboya hastayım ama yoboyu bı turlu alamıyoudm fenere. bı evertonda oynarken nasıp olmustu.bence fmnın en ıyı 10 forvet arasında JO Yu koyarım
GALATASARAYI ALICAM BATUHAN KARADENİZ CANER ERKİN WASON RENTERİA MEHMET TOPUZ ADU