Bu forumlar işi siyasete kadar götürmüş![]()
Bu forumlar işi siyasete kadar götürmüş![]()
2 maçıda farklı skorlarla kazanmalıyız.Rakibi fazla küçümsememeliyiz.Ülke puanları açısından bu maçlardan birinde bile berabere kalmamalıyız.
17 numaralı oyuncuları bayağı teknikmiş![]()
O Kdr Seyirci BaskısıyLa NasıL Oynıcaz Orda Gercekten Cok AteşLi v ÇıLqın Bir Taraftara SahipLer![]()
Tur %99 Bzm Gibi Ama Yıne Trömsö Maçını Unutmamak Lazım
tromso bir iş kazasıydı
Bu öyle olmaz. Ayrıca kim kme baskı yapacak bakalım![]()
Mustafa ilk mesaja bakmadın sanırım ben rakibimiz hakkında cok ayrıntılı bilgi verdim...........Stadyum.
stad baya havadarmısfutbolcular fazla terlemez
.ben kalli nin yerinde olsam..gs maç yaparken (olmayan açık tribünde) mangal yapardım
inşallah tromso dan ders almısızdır
Ben garanti demedim. O iş kazasıdı dedim
Tabii ki kontrollü oynayacağız.
Stadlarına bayıldım ben açıkcası.. Yönetimin yerinde olsam Boş bölümlere Kolon Koydururdum.. Tek ( Zaten başka yok) tribün bağırdığında tüm stad inlerdi
![]()
Uefa ülkelere göre karar veriyor bence Tromsonun sahasını herkez hatırlıyodur. UEFA ona birşey demedi ama Bizim Mütiş samiyenimize niyeyse karşı çıkıyorlar (kötü hatıralarımı vardır nedir (: )
bu stad amatör küme takımlarıyla aynı kapasitede bu takımı da eleyemezsek zaten gs nin başarılı olma şansı yok![]()
GS rahat geçecektir, bakmayın böylelerine.
Eler geçeriz..
adamların stadının kuşbakışı görüntüsüne koptum bu arada
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
MOLTEBregado
Ortamı gericek polemiklere girme.Uyarı aldın
Kural : Spor taraftarlığınızda uluslararası maçlarda rakip ülke takımını destekleyici davranamazsınız
rakip takımın forumlarında rakip takım seyircileri yüzde 1 sans veriyor.....
Fanatizm olayarını lütfen bırakalım bu sene bizim kritik yılımız yoksa seneye avrupada elencek takımda olmayacak........
Şu an ülkemizin bulunduğu durumda ( tek takımla ŞL'ne katılma tehlikesi) Ne Fenerbahçe'nin üstündeki forma sarı-laciverttir,ne Galatasaray'ın üstündeki forma sarı-kırmızıdır,ne de Beşiktaş'ın üstündeki forma siyah-beyazdır. Hepsi Kırmızı-beyazdır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bir daha polemik yaratıcak , türk olmayan takımı destekleyicek mesaj atanlar olursa mesajları silinicektir + uyarı alıcaktır.
Bilginize
Bu yazılanlara sadece gülüyorum, yaptığımız katkıları tek tek anlatarak vakit kaybetmeye gerek duymuyorum.. Hepimiz Türküz bunu unutmayın, yurt içinde ezeli rekabet, yurdumuz sınırları dışında ölümüne destek..
Arkadaslar biraz konu dışı ama Dayanamadım........
Arkadasalr demin hırvat takımını destekliyordunuz ama adamlar Atamıza ne küfürlet etmış buyrun........Atatürke cirkin laflar söylemişler...
http://www.index.hr/forum/default.as...dt=139714&p=15
Djota adlı nick biraz saldıralım suraya hem bu ara forum dinlenir...........
yazılanları okuyorumda bazı arkadaşlar hala sitede oldukları için yönetici arkadaşlara teşekkür etmeliler...