Bir hazırlık maçımız daha geride kaldı ayrıntılar:
Ve işte beklenen transfer yada yararlı olacak diyelim
Darren Ambrose 2 m dolar a Charlton dan takımımıza katıldı.
![]()
Bir hazırlık maçımız daha geride kaldı ayrıntılar:
Ve işte beklenen transfer yada yararlı olacak diyelim
Darren Ambrose 2 m dolar a Charlton dan takımımıza katıldı.
![]()
Başarılar. Anelka ve Diouf forvette iyi iş çıkarırlar.
Darren Ambrose iyi transfer hazirlik maclari da guzel geciyor ligi bekliyorum...
Güzel gidiyorsun
ambrose gercekten iyi transfer hayirli olsun transferleri hep premier ligden yapiyorsun bunun sebebi premier lig tecrubesi olan oyuncular almak mi? yoksa sadece premier ligi sectigin icin bu oyuncular mi gozukuyor sadece![]()
sadece premier league seçili fazla şansım yok oyuncu seçme konusunda db büyük olsa da. bu yüzden.farklı ligden bir oyuncuyla da anlaşma aşamasındayım, umarım gerçekleşir
başarılar...ayşe feminist duygularını mejerlik hayatına da sokdun demek.neyse transferler güzel.o brine nıda satma bence.senin için cok faydalı olur.
neden bir tek ingiltere ligini actin?
bencede tek lig açmamalıydın.çünkü iyi bir kariyer için başka liglere uçmak gerekli olabilir.bu arada 1 gunde 3 sayfa olmuş kariyerin.bayağı bi ilgi var.bende elimden geldiği kadarıyla takip edicem.başarılar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Darren Ambrose cok iyi bir oyuncudur.boltonda da cok iyi işler cıkaracagına eminim.hazırlık maçlarında guzel gidiyor.bu yıl boltonu şamp görmek isteriz.
Güzel gidiyorsun. İlk defa bayan bir FM'ci görüyorum.
ben şampiyon olabileceğimizi sanmam pek gerçekçi olmak gerekirse.Chelsea manchester gibi takımlar varken.
Tek lig açmamın sebebi minimum imkanlar sağlamak ve takım değişikliğini düşünmemem. Bolton da düşüncelerimi gerçekleştirip bırakacağım zaten. Herşey tadında kalsın![]()
başarılar ligi bekleriz
İlk defa bayan TD kariyeri görüyorum merak ettim nasıl bir performans göstereceksin takip edeceğimGenç oyunculara yönel
Kız olmasaydın bu kadar ilgi olmazdı Sitede ilksin sanırım hadi başarılarr![]()
zuhaa o da guzel
Ve evet nihayet lig başladı. İlk maçımız Newcastle la idi.Ve 2-1 ile kazanmasını bildik.
Şimdi maçın ardından yapılan basın toplantısını dinliyoruz.
Maça 4. dk da yediğimiz golle başlasakta umudumuzu yitirmedik, çabuk toparlandık. Oyuncularım güvenimi boşa çıkarmadı rakip Newcastle olsa da.Hepsini teker teker tebrik ediyorum.
Ayrıca transfer çalışmalarımız sürüyor. Zdenek Grygera ile büyük ölçüde anlaştık transferin sonlanmasını bekliyoruz.
Gündemimizdeki oyuncular:
Helder Postiga
Marcell Jensen
Arthur Boka
Christian Schulz
Steffen Iversen
Yoel Goldstein
Zdenek Grygera
Guy Asulin
Grygera onaylanırsa içlerinden sadece biri veya ikisi ile anlaşacağız bu listedeki oyuncuların.
Grygera iyi transfer olur digerleri de iyi. Ilk macini da almissin... Devamini bekliyorum...
2. maç rakip Watford. İlk maça göre daha kolay bir rakip gelse de yine 2. yarı da açılıyoruz.Ambrose nin üstün performansıyla sonuç 2-0
![]()
Valla muthissin ne diyelimBakalim kupalarda ne yapicaksin?
2 transferimiz de gerçekleşti
Thimothee Atouba
Iversen
iki transfer toplam 10 milyon dolara halledildi
başarılar diliyorum.
bide niye hiç oyuncu değiştirmiyorsun bence değiştir kondisyon bakımından iyi olur
Basarilar dilerim
Bayanlarinda FM'le ilgilendigini görmek güzel
as kadro oyuncuları ile diğerleri tamamen farklıdırancak bir ikisini değiştirmeyi düşünebilirim.o da forvet ve ortasaha da olabilir.
3. maçımızı da yaptık Reading ile.2-1 kazandık.Goller:Anelka, Ambrose den geldi. Reading in tek golü penaltıdan.
Anelka ilk 3 maçı boş geçmedi. Gol krallığı bekliyoruz ondan![]()
hem guzel transfeler hemde guzel maçlar cıkartmışsın.bu arada iversen in başka pozu yok muydu?.her transfer eden aynı pozda koyuyo aynı pozisyona baka baka içim karardı![]()
Iversenhaha tespit in güzel.Değişik pozlar da koyarız bir ara
İlk ödülümü aldım.Ayın menajeri olarak.
Ishmael Miller da ayın en iyi 2. genç oyuncusu oldu.
Transfer ettiğim de söylemiştim gerkeli diye![]()