1 ile 30 arası toplam 95 sonuç

Konu: 1895'te Doğdu Aşkımız..[West Ham Kariyeri]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Ne kadar paranoyaksın ya Allah Allah!!.. Yöneticiler bir el atın şu üyeye, sürekli sorun çıkartıyor!!.
    İp adresleriniz aynı çıkarsa sana el atıcaklar ama..

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by Omercip3208 View Post
    İp adresleriniz aynı çıkarsa sana el atıcaklar ama..
    Omercip bu kariyere bir takıntın var galiba..Bak burda sen haricinde herkes bu kariyere olumlu yaklaşıyor..lütfen sende bu lüzumsuz tartışmayı keser misin?..

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Omercip bu kariyere bir takıntın var galiba..Bak burda sen haricinde herkes bu kariyere olumlu yaklaşıyor..lütfen sende bu lüzumsuz tartışmayı keser misin?..
    Bana ne zamandır akıl hocalığı yapıyosun ? Ayrıca bu kariyere takıntım var evet.forcimbom sende özelden dostum beni kendine benzettin heralde gibi cümleler kurma bana.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Bana ne zamandır akıl hocalığı yapıyosun ? Ayrıca bu kariyere takıntım var evet.forcimbom sende özelden dostum beni kendine benzettin heralde gibi cümleler kurma bana.
    Peki sen bana ne zamandan beri akıl hocalığı yapıyorsun??
    Konuyu kişisel tartışmaya çekmeyelim.

Kariyerde yeni taktik denemelri yapıyorum, UEFA maçım var sırada onları da belki bugün belki de yarın koyarım...

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Peki sen bana ne zamandan beri akıl hocalığı yapıyorsun??
    Konuyu kişisel tartışmaya çekmeyelim.

Kariyerde yeni taktik denemelri yapıyorum, UEFA maçım var sırada onları da belki bugün belki de yarın koyarım...
    Daha 14 yaşındaymısşın bana dostum adam ol gibi cümleler kullanıyosun ben de sana benle böyle konuşamassın diyorum.Ne zamandır akıl hocalığı oldu bu.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca kişisel tartışma bence senin yararına sürekli mesaj sayın artıyor.Böyle arkadaşlarını yeni acc aldırıp yorum yaptırcağına tartışırız baya olur mesaj sayısı.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Daha 14 yaşındaymısşın bana dostum adam ol gibi cümleler kullanıyosun ben de sana benle böyle konuşamassın diyorum.Nr zamandır akıl hocalığı oldu bu.
    Nereden bilebilirm senin benden büyük olduğunu? Adam ol gibi cümleler de kurmadım lütfen yalan söyleme. Konuyu kişisel tartışmaya sen çekiyorsun artık ben uyardım seni gerisine karışmam lütfen artık böyle mesajlar yazmayı bırakır mısın? İp olmadı arkadaşa geçtik öyle mi, vay anasını sen nasıl buralarda harcanıyorsun gitsene bir konservatuara daha çok işe yararsın?

UEFA'da Basel geldi, büyük ihtimal elerim onu.. Ayrıca EPL gerçekten çok heyecanlı bir lig...

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Nereden bilebilirm senin benden büyük olduğunu? Adam ol gibi cümleler de kurmadım lütfen yalan söyleme. Konuyu kişisel tartışmaya sen çekiyorsun artık ben uyardım seni gerisine karışmam lütfen artık böyle mesajlar yazmayı bırakır mısın?

UEFA'da Basel geldi, büyük ihtimal elerim onu.. Ayrıca EPL gerçekten çok heyecanlı bir lig...
    Senden büyük olduğumu bilmene gerek yok.Normalde öyle cümleler kurmaman gerek.EPL nin heyecanlı bi lig olduğunu anlamışsın sevindim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Kariyer guzel gidiyor..başarılar..

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Ben sana akıl hocalığı yapmıyorum..25 yaşındasın diye kimsenin sana öneride bulunmayacak mı?..kusura bakma ama kimse sana bu kariyeri zorla okutturmuyor..
    Yetkilinin yazdığını görmedin galiba..Onun için cevap vermiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Yetkilinin yazdığını görmedin galiba..Onun için cevap vermiyorum.
    Yorumu yolladıktan sonra gördüm bir daha da silemedim.

Mesaj Yetkileri