1 ile 30 arası toplam 128 sonuç

Konu: [TSL]G.Antepspor Araştırması 2007

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

arkadaşlar foruma yeni üye oldum, Gaziantepspor ve Gaziantep takımları için gözlemci olmak istiyorum. zaten ilk mesajım da buraya oldu. hazır yazmışken aklımdaki notları da paylaşayım...

Gaziantepsporun altyapısının abartıldığına katılıyorum, fakat antrenman tesisleri gerçekten Türkiye ortalamasında saygıdeğer bir konumdadır.

Ayrıca, kulüp bilgilerınde taraftar sorunu (birçok anadolu takımında olduğu gibi) çok kötü ayarlanmış. ben Gaziantepsporun tüm maçlarına giderim ve -abartmadan söyliiim- 9-10 binin altında taraftara rastlamadım.

Çalışmalarınızda başarılar diler ve bu hususta yardımınızı rica ederim...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by alparslank View Post
    arkadaşlar foruma yeni üye oldum, Gaziantepspor ve Gaziantep takımları için gözlemci olmak istiyorum. zaten ilk mesajım da buraya oldu. hazır yazmışken aklımdaki notları da paylaşayım...

Gaziantepsporun altyapısının abartıldığına katılıyorum, fakat antrenman tesisleri gerçekten Türkiye ortalamasında saygıdeğer bir konumdadır.

Ayrıca, kulüp bilgilerınde taraftar sorunu (birçok anadolu takımında olduğu gibi) çok kötü ayarlanmış. ben Gaziantepsporun tüm maçlarına giderim ve -abartmadan söyliiim- 9-10 binin altında taraftara rastlamadım.

Çalışmalarınızda başarılar diler ve bu hususta yardımınızı rica ederim...
    Gaziantepspor'u iyi arastirabilecek bir kisiye her zaman kapimiz acik olur. http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=31609 adresindeki ornekte oldugu gibi bir calisma cikartmaniz mumkun mu?

Mesaj Yetkileri