1 ile 30 arası toplam 547 sonuç

Konu: Türkiye Süper Kupası | Beşiktaş - Fenerbahçe (05.08.2007)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Deivid sag kanatta oynama sebebi dogru dürüst sag kanat oyuncumuzun olmayisi, Ali Bilgin Hasan Sas gibi topu ayaginda tutmayi seven,sovu seven kuvvetsiz bir oyuncu ayni zamanda orta acabilme kabiliyeti'de fazla yok.

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Deivid sag kanatta oynama sebebi dogru dürüst sag kanat oyuncumuzun olmayisi, Ali Bilgin Hasan Sas gibi topu ayaginda tutmayi seven,sovu seven kuvvetsiz bir oyuncu ayni zamanda orta acabilme kabiliyeti'de fazla yok.
    Ali Bilgin kadronda varsa Deivid hayatta sağ kanat oynatılmaz... Ama çözemedim bir olay nedense FB de forvetler illa sağ kanat oynatılcak..

Serhat_Anelka_Deivid...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Serhat_Anelka_Deivid...
    Burak Yilmaz,Nihat Kahveci,Bobo

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Burak Yilmaz,Nihat Kahveci,Bobo
    Yalnızca Burak Yılmaz doğru.Nihat zaten futbola sağ kanatta başladı.Bobo nerde çıktı anlamadım.Beşiktaş'ın bütün maçlarını izledim sağ kanat oynatıldığını hatırlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Yalnızca Burak Yılmaz doğru.Nihat zaten futbola sağ kanatta başladı.Bobo nerde çıktı anlamadım.Beşiktaş'ın bütün maçlarını izledim sağ kanat oynatıldığını hatırlamıyorum.
    Gecen sezon genelde sonradan oyuna girdigi maclarda sürekli sag yada sol kanatta görev aldi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Ali Bilgin kadronda varsa Deivid hayatta sağ kanat oynatılmaz... Ama çözemedim bir olay nedense FB de forvetler illa sağ kanat oynatılcak..

Serhat_Anelka_Deivid...
    Haklısın can Tuncayı sol kanat yaptık .. Kazımı hemen kanat yaptık bakalım daha neler görücez

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Haklısın can Tuncayı sol kanat yaptık .. Kazımı hemen kanat yaptık bakalım daha neler görücez
    Nedenlerini yukarida yazdim, ayrica konuyu dagitmayin istedigi yerde oynatir, kimse karisamaz.

Mesaj Yetkileri