deivid bu golden sonra takımdan asla ayrılmaz![]()
deivid bu golden sonra takımdan asla ayrılmaz![]()
Ah be Hakan yenirmi o gol...Deivid kalır takımda attı golünü...
eyvah yanlıs adam attı.
Devid gol attıya bu takımdan daha gönderilmezDeivid takımda kaldı bence.....
Goooooooooooooooooooooooooool
golll bobo
BoBoooo Kralsın M.Yozgatlı helal olsun be....
BoBo..1-1..
Allahımızsın bobooooooooo
Yahu Deivid e bak hayatının futbolunu oynuyor...
aH BEEE. kaçtı be. Delgado nasıl oynuyon sen koçum ya![]()
Gol hediye EDU.............
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ilk yarı bence 2-2 biter
deivid için kötü şeyler söyleyenler bakalım şimdi ne diyecekler.
Kartal gol gol gol![]()
İbrahim akın kötü oynuyor baya top kayıp ediyor .............pas hatası cok var....
M.Yozgatlı çok hırslı istekli...İ.Akın pas hatası yapmaya başladı...
Kezman'ın penaltı diye itiraz ettiği pozisyonda şaka mı yapıyordu acaba!! Bu arada Hakan iyi kurtardı.
Kezman hep öyle belki verir diye kaldırıyor ligde cok yapıyordu.....
Ayrıca ibrahim akın kac pas hatası yaptı sayamadım valla........
İlk yarı 1-1....
İ.Akın umarım alınır oyundan...
Fenerbahçe'nin savunması böyle giderse Anderlecht maçında 5 atak yapsalar 3 gol yeriz.
İlk yarı ortada geçti sahanın en iyisi deniz defansımız çok kötü edu-önder çok kötü
Delgado'nun şutu ilk yarının en güzel görüntüsüydü. Beyaz krampon Deivid'e yaramış. Edu'nun yaptığı hatayı 18-19 yaşındaki tecrübesiz futbolcular yapıyor. Alex neden 10 numara giymiyor ? 10 numara giyeceği daha önce açıklanmamış mıydı ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Maç Süper geçiyor..
2 takım'ıda takdir etmek lazım bu futbolu sergiledikleri için..
Bu lafina gülüyorum
Her türlü üstünlük Fenerbahçe'de böyle devam edersek Kazanırız..Şansızlık Edu'nun hatası gole sebebiyet verdi olsun Ben Ferenbahçe'yi ve Deivid'i iyi gördüm.Çok iyi pas yapıyoruz forvet'de biraz etkisiz kalıyoruz yan kanat'dan gelen toplar süper ama tamamlayacak Forvet yok Böyle Devam Edersek çok iyi bir skor elde ederiz..
Delgado fena oynamıyor. Ligdeki maçlarından iyi. Hatta geçen seneki finalden bile iyi gibi.
İbrahim akın yerine tello girebilir(sakat degılse) tello girerse golü var
Ayrıca deivid attıgı gole ,ilk 18 de yerini garantiledi........
Arkadaslar devre arasında olay tv izleyin...Bursaspor-Gaziantepspor macı var ugur yıldırım da oynuyor..........
Deivid ne yaptı ya ?? tabi deividi olumlu pas atarken karşı karşıya gol atarken görmek sık rastklanan bir durum olmadığı için şaşırdınız heralde
deivid iyi oynuyor
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Deivid utandırdı beni.. Helal olsun o adama! Acayip hırs yapmış. O kadar kötü söz söylemiştim kendisine, gitsin satsınlar diye.. Ama gerçekten acayip bir gaza gelme olayı var Deivid'de... BJK'de Delgado ve Cisse süper oynuyor.. FB'de ise R.Carlos'un hücuma katılımlarını çok beğendim. Onun yanı sıra Deivid tam bir muhteşem.. Uğur Boral Tuncay'ın açığını dolduracak gibi.. İbrahim Akın kendisine verilen fırsatı süper değerlendiriyor. Mehmet Aurelio her zaman ki gibi savaşıyor.. Bu takımda Deniz'in yerine Appiah'ında olduğunu düşünürsek gerçekten çok büyük umut vaad ediyor bana göre... 2 takımda muhteşem mücadele veriyor ve bir birlerini hatalarını affetmiyorlar.. gerçekten süper bir karşılaşma oluyor. 2. yarı bakalım bizlere neler gösterecek...
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.