Sayfa 11 / 19 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 547 sonuç

Konu: Türkiye Süper Kupası | Beşiktaş - Fenerbahçe (05.08.2007)

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Profesyonellik ile bagdasmayan bir sey Kezman'in yaptigi. Profesyonel oyuncu, ayakta kalir topu aldigi zaman da top ile kose gonderine gider orada zaman harcar. Bu yaptiginda Kezman'in en ufak savunulacak yani yok.

Tabii sinirlerine hakim olamayan I. Uzulmez'in de savunulacak bir tarafi olmadigini eklemek lazim.
    İyi de Ömer abi Kezman yerdeyken oyun devam ediyordu. İbrahim'in yaptığı hareketler çok gereksizdi bence. Zaten 90. dakikadasın, tartışma çıkaracağına 1 atak geliştirse belki golü bulacaktı BJK.. Hele İbrahim Üzülmez bir de kaptanken bu hareket yakışmadı.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Neyse canım keyifli bir maç izledik hiç olmazsa son dakikaları ve Alex'in tabiri caizse emziği elinden alınmış çocuk gibi herşeye itiraz etmesini ve İbrahim Üzülmezin kendine hakim olamamasını saymazsak.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Beyler sakinleşin sizlerde sahada kavga edenlere özenip burda mı kavga ediceksiniz eğer sakinleşmezseniz konuyu kapatıcam ona göre

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Deividi övenler Deivid 2.yarı nerede gören var mı ?
    Deniz abi Deivid forvete geçince 2.yarı pek adını duyamadık.Sağ kanatta daha iyi oynuyar canım

10 dk ara.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    İyi de Ömer abi Kezman yerdeyken oyun devam ediyordu. İbrahim'in yaptığı hareketler çok gereksizdi bence. Zaten 90. dakikadasın, tartışma çıkaracağına 1 atak geliştirse belki golü bulacaktı BJK.. Hele İbrahim Üzülmez bir de kaptanken bu hareket yakışmadı.
    I. Uzulmez'in hareketi ayri.. O zaten yapilmamasi gereken bir sey.

Kezman'in yaptigi ise sportmenlikle hic bir sekilde bagdasmayan zamandan calma taktigi. Aynisini Denizlispor'un kalecisi iki sene once ligin son haftasinda yaptiginda da sportmenlige aykiri idi, simdi de oyle. Ayrica hatirlatayim, bu maci bir cok ulkede bir cok yabanci da izledi. Turkiye ligini iyi tanitip, ileride diger ulkelerin yayin hakkini satin almaya ikna etmek ve boylece takimlarin gelirlerini arttirmak icin harika bir firsatti bu. Bunu da teptik..

Edit: Kulaginiza kupe olacak bir sey soylemek istiyorum - eger kendi tuttugunuz takimin oyuncularinin yaptiklarini savunmak yerine herkezdan daha cok elestirebilecek kadar sagduyuluysaniz, diger takimlarin oyunculari hakkinda yaptiginiz elestirilerin bir anlami olur. Ancak bu takdirde goruslerinize guvenilir, itimad edilir gorusler olarak algilanir. Yoksa gorusleriniz bes para etmez. - Bu yazdigim ortaya..

Çirkef kelimesi ile Ibrahim Tatlıses'in tek tek rekorunu kırdınız. Kişileri eleştirirken biraz daha dikkatli olunuz. Lütfen

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    I. Uzulmez'in hareketi ayri.. O zaten yapilmamasi gereken bir sey.

Kezman'in yaptigi ise sportmenlikle hic bir sekilde bagdasmayan zamandan calma taktigi. Aynisini Denizlispor'un kalecisi iki sene once ligin son haftasinda yaptiginda da sportmenlige aykiri idi, simdi de oyle. Ayrica hatirlatayim, bu maci bir cok ulkede bir cok yabanci da izledi. Turkiye ligini iyi tanitip, ileride diger ulkelerin yayin hakkini satin almaya ikna etmek ve boylece takimlarin gelirlerini arttirmak icin harika bir firsatti bu. Bunu da teptik..
    Bence genel olarak son bir kaç dakikaya kadar güzel bir maç oldu izleyenlerinde keyif aldığını düşünüyorum son anlarda olan olayların maçı gölgeleyeceğini sanmıyorum. Yurt dışında izleyenlerde 90 dakika boyunca keyif almışlardır

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Maç tam dostLuk sevgi saygı çerçevesinde bitecek iken Kezmanın hareketi bütün herşeyi mahvetti.Demek ki ne oLuyormuş biz hiç bir zaman düzeLemeyeceğiz ve bu hep böyLe gidecek oLuyormuş.TaraftarLar, yöneticiLer birşeyLer yapmaya çaLışırken işte böyLe kendini biLmez futboLcuLarda herşeyi mahvediyor.TebrikLer iki takımada ..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Turkiye ligini iyi tanitip, ileride diger ulkelerin yayin hakkini satin almaya ikna etmek ve boylece takimlarin gelirlerini arttirmak icin harika bir firsatti bu. Bunu da teptik..
    Varol batman....

Nesil
    2006

Alex 20 numaralı formayı giydi? 10 numaralı forma verilmemiş miydi?

kezmanın yaptığı profesyonellik(!!!!!) ibrahim üzülmez'i sinirlendirdi.ibrahim yerine çoğu oyuncu da bunları yapardı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alex 10 numara giyecekti harbi belki yönetim 10 numarayı yeni transfere saklıyorduk

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

fenerbahçeyi tebrik ederim..kupayı kim alsa hakkı olurdu iki takımda kötü oynamadı..

Beşiktaş oynadı , Fenerbahçe kazandı gene oyun için klass hareketlerinide eksik etmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İkisinin yaptığıda profesyonellik dışıydı..!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahce'yi tebrik ediyorum.Sadece tek şikayetim şu ki:Kezman'ın son dakkalarda yaptığı gereksizce oyunu germesi.Beni çok kızdırdı.İbrahim üzülmezin yerine olsam heralde adamın kafasına tekme atardım dürüstçe söyleyeyim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Beşiktaş'ın gençlerini çok beğendim. Gerçi yenen 2. golde İbrahim Kaş biraz hatalı bastı Deniz'e ama oda orta sahanın boşluğundan kaynaklı idi.

Serdar Özkan ise oynadığı süre içerisinde ne kadar kaliteli bir kumaşı oldugunu gösterdi.

Mehmet Yozgatlı'da oynadıgı süre içerisinde görevini yapmış gözüktü.

Kısacası Beşiktaş sağlam bir takım lma yolunda ilerliyor. İnşallah Ertuğrul hocayla birlikte iyi işler başaracaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kezman başlattı, İbrahim Üzülmez sinirlerine hakim olamadı devam ettirdi.. İkisinin de hareketi yanlış, sportmenliğe aykırı.. Ceza gelecekse ikisine de aynı gelmeliydi, tahrik de suç sonuçta..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Serdarlar çok iyi beşiktaşta İ.Kaşta hiç sırıtmadı bjknin geleceği çok iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Bu arada ben Deivid ile Colin Kazim'i cok beyendim Kazim topu ayaginda saklayabilen iyi paslar atabilen bir oyuncu.

Nesil
    2006

Bu arada iddaa'da maç skorunu bildim ama ne yazıkki oynamadım. 1'e 6.5 veriyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    BJK İnönü Stadı

Evet güzel maç Kezman'la gölgelenmese çok süper olacaktı ama neyse.. Gençlerimiz harika, Cisse'de Sheriff maçına oranla iyiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kezman futbol oynamayı haketmiyor.Futbolu batırıyor kesinlikle.Sadece buna kızdım ve acaip sinirliyim.Yoksa tabii bu işte yenilgide var.Ama Kezman kesinlikle futbolun adını kirletti.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Carlos beklenilende çok uzakta bir performans gösterdi bence.

Biraz fazla mı abarttık ne?

Kezman kendi ni yere atana kadar her şey iyiydi... FB kazanıyodu Kezman ın yaptığı şey ayıp...

FB ye Tebrikler...Hayırlı oslun kupaları...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Beşiktaş'ın gençlerini çok beğendim. Gerçi yenen 2. golde İbrahim Kaş biraz hatalı bastı Deniz'e ama oda orta sahanın boşluğundan kaynaklı idi.
    O pozisyonda bence Ibrahim Kas yapilmasi gerekeni yapti, yani defans cizgisi ile karsi karsiya kalan ve yuzu kaleye donuk oyuncunun onunu kapatmak icin mudahale etti.

Ibrahim Kas Kezman'i arkada bos birakti ama orada Kezman'i markaj altina almasi gereken ya Ibrahim Toraman'di ya da Ibrahim Uzulmez'di (tam net goremedim hangisi ama buyuk ihtimalle Toraman. Alan markaji yapildigina gore Ibrahim'in one cikacagini gorup, Toraman'in Kas'in yerine kaymasi gerekirdi.

Bu arada protesto ediyorum Besiktas'i. Sahada 4 tane Ibrahim var. Ne bu yahu.. Mac yorumu yaparken hepsinin ismini uzun uzun yazmak gerekiyor..

Zico Kıraç'ın şarkısını ezberlemiş iyice

Kaldırmadık kupa bırakmayan Carlos bir kupa daha ekledi kariyerine

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Carlos abartılacak bir adam değil.Sonuçta adam sol back den gidipde gol atmayacak.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu maç şunu gösterdi ki Beşiktaş Lige daha hazır.3 gün sonra ki maçı da düşünerek 80 den sonra pres baskı ve iLeriyi düşünmeyi bıraktık.Fenerbahçe nin AnderLetch takımını geçmesi için biraz daha çaLışması gerekiyor.ÖzeLLikLede orta sahada Mehmet A. başka oynayan adam yok.

Ben bu gün iyi oynadığımızı düşünüyorum.Biraz da şansızdık tabi direkten dönen top, köşeden çıkan frikik.En azın bizim için sevindirici yanı uzun zamandır Beşiktaş takımında görmediğimiz pres, yardımLaşma,saha ya iyi yayıLma gibi oLayLarı iyi yaptık.Umarım bu oyunumuz Lige kantLanarak ve daha iyi oLarak yansır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 11 / 19 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri