Fener'in eksigi cok.Bir kere sag kanat yok calismiyo sol iyi hos ama sagda kimse yok Onder tek kaliyo bu cok buyuk bir eksik Deivid ha bire iceri giriyo 2ye 1 oluyo o zaman da bence kalici bir sag kanat lazim.Takim oyunu oldugunu da dusunmuyorum.Teknik ayak cok fazla Fenerbahce'de o sayede geliyoruz buralara.Ayrica ikinci yari da bu kadar oyundan dusmemizi de anlamsiz buldum Fener ilk 25 dakika sanki deplasmanda mac kaybetmis bu maci almali gereken bir takim gibi saldirdi durdu gol de buldu ama golu yiyince elendik eyvah dercesine zayifladi,ikinci yarida toptan dustu oyundan,hele savunmanin durusunu da pek begenmedigimi belirtmek isterim edu yeterli degil bence can fena degil umut veriyo az biraz ama edunun bole hatalari yapmamasi lazim.Belki lugano'nun gelmesiyle takim biraz toparlayabilir gormek lazim.Kondisyon olarak gecen seneye gore daha iyi gordum takimi Besiktas yorulunca pozisyon bulup golu attilar.Ama avrupa icin bence eksik cok edu yerine stoper,deivid gibi cakma sag kanat degil de asil mevkisi sag kanat olan bi adam arti bir de pivot santrafor gerekiyor.Kupayi aldik gunu kurtardik dememesini umut ediyorum yonetim ve takimin bu kupa moral olmali rehavet saglamamali saglicaksa keske kazanmasaydik.Fenerbahce Anderlecht denildigi gibi rahat rahat eleyemez boyle oynarsa cok zorlanir ama o gune gelene kadar ne olur bilinmez.Umarim avrupada husran olmaz neyse cok uzattim Besiktas'a Sheriff karsisinda basarilar.

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr