Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 150 sonuç

Konu: ilk hedef tamamlandı sırada yeni hedefler.. [trabzonspor kariyer]

Kolay gelsin takipçinim..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

TRANSFERLERDE EK BÜTCE ALAMaDIGI İÇİN ELİ KOLU BAGLI OLAN TRABZONSPOR LİGE FENERBAHCE MACIYLA START VERECEK

TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ YUNUS EMRE SEYHAN SEZON AÇILIŞ MACI YAPMAYACAKLARINI BELİRTİ GEREKLİ İLGİYİ İLK MAÇ FENERBAHCE KARSISINDA GÖRMEK İSTEDİKLERİNİ BELİRTTİ..

YUNUS EMRE SEYHANDAN TOPLANTI..
    yunus dan acıklama : tüm futbolcularımla toplantı yaptım bu yıl sampiyonluk bekledigimizi belirttim 23 yıl aradan sonra şampiyon olan kadroda bulunmanın büyük şeref olacagını söyledim.. takıma gaz verdim

fanatik

DEV MAÇ TRABZONSPOR FENERBAHCEYİ AGIRLIYOR..
    iki takımda sezona iyi başlamak istiyor spor yorumcuları macın berabere bitecegini tahmin ediyor

ve maç saati geldi çattı tribunler full doluydu. oyuncularıma cıkın bu macı alın dedim..

taktikler;

sonuç :

maç verileri :

oyuncu puanları :

bu maç iki takım içinde cok önemliydi gökhan ünal ve tevfikin kondiksonu iyi olmamasına ragmen ilk 11 de şans verdim ama edu ve lugana geçit vermedi. 7 kez ofsayte yakalandık ceyhun cok etkili şutlar attı ama rüştüye takıldı sonrasında 77. dk da zaferi getiren golü attı.. fenerbahce ise bizim kaleye cok sut attı ama isabetsizdi cogu .. jeffersonu zorlayacak pek şut gelmedi stepanov günündeydi..

maç sonrası basın toplantısı :
    muhabir : güzel bir galibiyet aldınız takımın perfonmansından memnunmusunuz ?
    ben: suanda yaklasık perfonmansımızız %65 lik oranı ile oynadık yeni transferler pek hazır değildi. daha iyi olacagız.
    muhabir:kalenize bugun fazla top geldi bunun suçlusu hüseyin olabilir mi ?
    ben: rakibin appiah , alex gibi uzun şut cekme özelligi yüksek olan futbolcularla kalemize o kadar top gelmesi abartılacak bişey deil. derin savunmada yapmadık rakip alan bulamayınca şut attı bizde ceyhunla oyunu hızlandırmaya calıstık
    muhabir : yapılan ortaların tamamlanması yüzdesi cok düşük bunu nasıl degerlendiriyorsunuz ?
    ben::dedigim gibi forvetimiz tam hazır degildi

TRABZONSPOR'UN UEFA YOLUNDAKİ RAKİPİ BELLİ OLDU..
    RAKİP RİJEKA.. TURUN FOVARİSİYİZ

RAKİBİ TANIYALIM
    takım bilgileri

fanatik

ÇANTADA KEKLİK

TRABZONSPOR teknik patronu hırvatistan rakibini eleyeceklerini söyledi kolay kura cektik dedi..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Feneri yenmisin tebrikler

Tebrikler devamı var mı bugun

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    Tebrikler devamı var mı bugun
    bugun var ama sabahtan sonra hemde yogun şekilde bi aksilik olmassa

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Devamini Bekliyoruz

yabancı transfer yokmu.forvetın super olmus.bence turkıye lıgı cok kalıtelı deıl 23 yıllık hasret bıter de ası hedefın avrupa olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by mertoker View Post
    yabancı transfer yokmu.forvetın super olmus.bence turkıye lıgı cok kalıtelı deıl 23 yıllık hasret bıter de ası hedefın avrupa olmalı
    önce hedefe ulasalımda yabancı transfer için 2 futbolcu göndermen lazım kadromda 8 yabancı var 2 si kirada almam mümkün deil

yunus servet galatasaraya transfer oluyo nasıl almayı planlıyorsun ama belki 7.00 kullanıyosan al çok işine yarar kornerde

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by tomasrosicky1 View Post
    yunus servet galatasaraya transfer oluyo nasıl almayı planlıyorsun ama belki 7.00 kullanıyosan al çok işine yarar kornerde
    7.0.2 kullanıyorum sivasa yeni transfer olmus zaten o yüzdende gelmedi

oke başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ve uefada ki ilk eleme macında rakibi çantada keklik olarak gördügüm için rakip sahada ilk maçta galibiyet hedefliyordum ama olmadı...

mac verileri ;

mac sonrasındaki basın toplantısında turu geçecegimizi ve skor avantajının bizde oldugunu soyledim

süper lig 2. hafta
    mac rize ile ve karadeniz derbisi beklendigi gibi trabzonspor rahat kazandı..

maç verileri :

bu maçta gökhan ünalın perfonması güzeldi. rahat bir maçtı maçtan sonra basın toplantısı yapmadım

uefa 2.eleme rovanş maçı

maç verileri :

maçta ceyhunun golu süperdi rakibin attıgı birinci gol cok ilginçti yattara kendi ceza sahası dışında kendi ceza sahasına hatalı pas gönderip asist yaptı.. cok kötü oynadı maç esnasında..
    maçtan sonra yaptıgım acıklamada beklendigi gibi eledigimizi söyledim yattara ya kötü perfonmansı nedeniyle ceza verilmeyecek.

BASINA KARŞI RÖPÖRTAJ..
    muhabir : trabzonspor iyi gidiyor. bu durum ts de cok oluyor ilk haftalara iyi başlanıyor sonra hüsran bu sene aynı şey tekrarlanır mı
    ben : bekleyip görecegiz
    muhabir : uefada gruplara kalıcagınıza inanıyormusunuz _
    ben: çekecegimiz kuraya baglı ama biz zoru severiz. zaten yarın kuralar çekilicek.
    muhabir : transfer sezonu kapanmak üzere transfer yapılacak mı _?
    ben : büyük ihtimalle yapılmayacak

iki deridede ustun cıkmışsın.bu arada keklik bayağı hızlıymış zor yakalamışsın

Topragim dikkatimi cekti Trabzonspor'un ilk harfini kücük yaziyorsun. Trabzonspor kücük harflerle yazilacak kadar siradan bir takim degil
    Saygilar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Selim55 View Post
    Topragim dikkatimi cekti Trabzonspor'un ilk harfini kücük yaziyorsun. Trabzonspor kücük harflerle yazilacak kadar siradan bir takim degil
    Saygilar
    hiç büyük harf kullanmıyorum ki bundan sonra baş harfini büyük yaparım

Tebrikler çok gzl gidiyorsun devamında başarılar....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet adaş cok ıyısın tebrıkler basarılar
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yorumlarınız için saolun arkadaşlar..
    bu aksam 3-4 mac ve uefa kupası elemelerindeki rakibi ekleyecegim

Bekliyoruz kardes

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Trabzonspor'un uefa elemelerindeki rakibi belli oldu
    DİNAMO BUCHAREST romen takım

TAKIM BİLGİLERİ ;

FOTOMAC

RAKİBİ ELEYECEK GÜÇTEYİZ
    teknik direktör yunus emre uefadaki romen rakibi dinamo yu eleyecek güçte olduklarını ancak cok kolay geçmiyecegini söyledi. ancak seçebilecekleri en kolay krualardan birini seçtiklerini söyledi leverkusen,sevilla,espanyol,shalke 04 ve blacburn gibi takımlarla eşleşme ihtimalide vardı.

SÜPER LİG 3. HAFTA
    GAZİANTEP - TRABZONSPOR

MAÇTA YİNE GÖKHAN 2 KEZ SAHNEYE CIKTI... cok sayıda gol pozizyonundan 2 takımda yaralanamadı biz daha iyi oynadık hakettik 3 puanı

SÜPER LİG 4.HAFTA
    ANKARASPOR - TRABZONSPOR

basın toplantısı..

ilk puan kaybını yaptım 88 de gol yedik 2 puanı ankara çimlerinde bıraktık abartılacak sonuc deil takım oldukca yorgundu sürekli 3 günde bir maç yapıyorduk ikinci yarının başında takımın ortala kondiksonu 75 gibi oranla cok düşüktü.. buna ragmen gol bulduk ama 88 de yedik. antreman programında kondiksona önem vermemize ragmen işe yaramadı

toplantı sonrası soruları cevaplıyorum

muhabir : takımın kondikson sorunundan bahsettiniz 11 gün mac yapmıyacaksınız soonra kayseri macına cıkcaksınız bu 11 günlük zaman takımın kondiksonunu kazanması için yeterli mi ?
    ben: 11 günlük zaman uzun zaman ama milli takımlara gidecek olan oyuncularımız var hazır hale gelmeliyiz cunku kayseri macının hemen ardından uefada dinamo ile oynuyacagız.
    muhabir : ankaraspor a karşı markaj yaptınız mı
    ben : hayır
    muhabir : taktik degiştirme gibi niyetiniz var mı
    ben : ne biçim soru casus musun nesin

VE ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLAR..

SÜPER LİG PUAN DURUMU

UEFA Kupasi bekliyorum senden

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

UEFA Kupasi bekliyorum senden
    uefa beni kesmez süper kupa

Quote Originally Posted by byunuss1 View Post
    uefa beni kesmez süper kupa
    Bu sene UEFA'yi al seneye artik Allah ne verdiyse

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu sene UEFA'yi al seneye artik Allah ne verdiyse
    cok hayalci taraftarız buyuk ihtimalle bu gece güncelleştircem..

Quote Originally Posted by byunuss1 View Post
    cok hayalci taraftarız
    Bu yönetim bizde hayallerimizden ve umutlarimizdan baska birsey birakmadikii

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Güncellemeyi bekliyoruz, iyi gidiyorsun.

Devamını bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

TRANSFER HABERLERİ..
    ŞOK ŞOK ŞOK TRANSFERİN SON GÜNÜNDE COK HARAKETLİ ANLAR YAŞANDI ...
    defans için galatasarayın 32 yaşindaki oyuncusu emre aşık isimli oyuncuyu $500.000 gibi rakamlara renklerime bagladım.. defansın gücünü güç kattım.. alternatifim cogaldı

ve dikkatlerimi sag kanatta oynayabilecek bir oyuncuya çevirdim sezer öztürk ün bonservis bedeli için kulubuyle anlastık ancak sezer takımımızı reddetti
    bende hemen beşiktaşın ali tandogan adlı oyuncusuna yöneldim ve transferi 1.3 mn ye bitirdim .. 2 ezeli rakipten 2 transfer yapmış oldum ve transferin son günüde böyle tamamlanmıs oldu

ve ss ler transferlerin profilleri..
    emre asik ;

PROFİLİ :

ALİ TANDOGAN

profili;

basından haberler..
    fanatik

trabzonspor teknik direktörü yunus emre seyhan transferin son gününde yine coştu.. emra asik ve ali tandogan trabzonda 2 futbolcuda trabzona geldikleri için mutlu olduklarını ilk 11 de forma giyme şansı bulmak için calısacaklarını söylediker

YALANCI YUNUS!!!!
    gazetemizde acıklama yapan yunus emre transfer sezonunu kapattıklarını söylemişti ama dün transferin son gününde 2 ezeli rakibinden emre asik ve ali tandoganı aldı

BASIN TOPLANTIM
    emre asik ve ali tandoganı transfer etmiş bulunmaktayız. kadro daha genişledi. rekabet arttacak öte yandan uefa eleme karsılasmasında emre asik forma giyebilecek ali tandoganın ismi verilemedigi için (saat farkı ) forma giyemiyecek. antreemanlarımız tüm hııyla devam ediyor.

toplantı sonrası röpörtaj :
    muhabir : yeni transfer edilen oyuncular neden transferin son gününe kaldılar ? daha önce alınsa daha avantajlı olunmazmıydı sebebi ne ?
    ben : defansımızda ve sag kanakta formsuzluk olustu (risp,musa) bizde hemen hareket geçtik
    muhabir : fenerbahce gökdenize transfer teklifi yaptıgı dogru mu _
    ben : transfer dönemi kapandı sonucta gökdeniz trabzonsporda hala daha ne diyebilirim ki.. gökdeniz tüm hızıyla calısmalar devam ediyor

işte trabzonsporun bu yılki transferleri

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

basarilar...

Basarilar Bakalim Neler Yapicaksin

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri