Kolay gelsin takipçinim..
Kolay gelsin takipçinim..
TRANSFERLERDE EK BÜTCE ALAMaDIGI İÇİN ELİ KOLU BAGLI OLAN TRABZONSPOR LİGE FENERBAHCE MACIYLA START VERECEK
TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ YUNUS EMRE SEYHAN SEZON AÇILIŞ MACI YAPMAYACAKLARINI BELİRTİ GEREKLİ İLGİYİ İLK MAÇ FENERBAHCE KARSISINDA GÖRMEK İSTEDİKLERİNİ BELİRTTİ..
YUNUS EMRE SEYHANDAN TOPLANTI..
yunus dan acıklama : tüm futbolcularımla toplantı yaptım bu yıl sampiyonluk bekledigimizi belirttim 23 yıl aradan sonra şampiyon olan kadroda bulunmanın büyük şeref olacagını söyledim.. takıma gaz verdim
fanatik
DEV MAÇ TRABZONSPOR FENERBAHCEYİ AGIRLIYOR..
iki takımda sezona iyi başlamak istiyor spor yorumcuları macın berabere bitecegini tahmin ediyor
ve maç saati geldi çattı tribunler full doluydu. oyuncularıma cıkın bu macı alın dedim..
taktikler;
sonuç :
maç verileri :
oyuncu puanları :
bu maç iki takım içinde cok önemliydi gökhan ünal ve tevfikin kondiksonu iyi olmamasına ragmen ilk 11 de şans verdim ama edu ve lugana geçit vermedi. 7 kez ofsayte yakalandık ceyhun cok etkili şutlar attı ama rüştüye takıldı sonrasında 77. dk da zaferi getiren golü attı.. fenerbahce ise bizim kaleye cok sut attı ama isabetsizdi cogu .. jeffersonu zorlayacak pek şut gelmedi stepanov günündeydi..
maç sonrası basın toplantısı :
muhabir : güzel bir galibiyet aldınız takımın perfonmansından memnunmusunuz ?
ben: suanda yaklasık perfonmansımızız %65 lik oranı ile oynadık yeni transferler pek hazır değildi. daha iyi olacagız.
muhabir:kalenize bugun fazla top geldi bunun suçlusu hüseyin olabilir mi ?
ben: rakibin appiah , alex gibi uzun şut cekme özelligi yüksek olan futbolcularla kalemize o kadar top gelmesi abartılacak bişey deil. derin savunmada yapmadık rakip alan bulamayınca şut attı bizde ceyhunla oyunu hızlandırmaya calıstık
muhabir : yapılan ortaların tamamlanması yüzdesi cok düşük bunu nasıl degerlendiriyorsunuz ?
ben::dedigim gibi forvetimiz tam hazır degildi
TRABZONSPOR'UN UEFA YOLUNDAKİ RAKİPİ BELLİ OLDU..
RAKİP RİJEKA.. TURUN FOVARİSİYİZ
RAKİBİ TANIYALIM
takım bilgileri
fanatik
ÇANTADA KEKLİK
TRABZONSPOR teknik patronu hırvatistan rakibini eleyeceklerini söyledi kolay kura cektik dedi..
Feneri yenmisin tebrikler
Tebrikler devamı var mı bugun
Devamini Bekliyoruz
yabancı transfer yokmu.forvetın super olmus.bence turkıye lıgı cok kalıtelı deıl 23 yıllık hasret bıter de ası hedefın avrupa olmalı
yunus servet galatasaraya transfer oluyo nasıl almayı planlıyorsun ama belki 7.00 kullanıyosan al çok işine yarar kornerde
oke başarılar
ve uefada ki ilk eleme macında rakibi çantada keklik olarak gördügüm için rakip sahada ilk maçta galibiyet hedefliyordum ama olmadı...
mac verileri ;
mac sonrasındaki basın toplantısında turu geçecegimizi ve skor avantajının bizde oldugunu soyledim
süper lig 2. hafta
mac rize ile ve karadeniz derbisibeklendigi gibi trabzonspor rahat kazandı..
maç verileri :
bu maçta gökhan ünalın perfonması güzeldi. rahat bir maçtı maçtan sonra basın toplantısı yapmadım
uefa 2.eleme rovanş maçı
maç verileri :
maçta ceyhunun golu süperdi rakibin attıgı birinci gol cok ilginçti yattara kendi ceza sahası dışında kendi ceza sahasına hatalı pas gönderip asist yaptı.. cok kötü oynadı maç esnasında..
maçtan sonra yaptıgım acıklamada beklendigi gibi eledigimizi söyledim yattara ya kötü perfonmansı nedeniyle ceza verilmeyecek.
BASINA KARŞI RÖPÖRTAJ..
muhabir : trabzonspor iyi gidiyor. bu durum ts de cok oluyor ilk haftalara iyi başlanıyor sonra hüsran bu sene aynı şey tekrarlanır mı
ben : bekleyip görecegiz
muhabir : uefada gruplara kalıcagınıza inanıyormusunuz _
ben: çekecegimiz kuraya baglı ama biz zoru severiz. zaten yarın kuralar çekilicek.
muhabir : transfer sezonu kapanmak üzere transfer yapılacak mı _?
ben : büyük ihtimalle yapılmayacak
iki deridede ustun cıkmışsın.bu arada keklik bayağı hızlıymış zor yakalamışsın![]()
Topragim dikkatimi cekti Trabzonspor'un ilk harfini kücük yaziyorsun. Trabzonspor kücük harflerle yazilacak kadar siradan bir takim degil
Saygilar
Tebrikler çok gzl gidiyorsun devamında başarılar....
Evet adaş cok ıyısın tebrıkler basarılar
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
yorumlarınız için saolun arkadaşlar..
bu aksam 3-4 mac ve uefa kupası elemelerindeki rakibi ekleyecegim
Bekliyoruz kardes
Trabzonspor'un uefa elemelerindeki rakibi belli oldu
DİNAMO BUCHAREST romen takım
TAKIM BİLGİLERİ ;
FOTOMAC
RAKİBİ ELEYECEK GÜÇTEYİZ
teknik direktör yunus emre uefadaki romen rakibi dinamo yu eleyecek güçte olduklarını ancak cok kolay geçmiyecegini söyledi. ancak seçebilecekleri en kolay krualardan birini seçtiklerini söyledi leverkusen,sevilla,espanyol,shalke 04 ve blacburn gibi takımlarla eşleşme ihtimalide vardı.
SÜPER LİG 3. HAFTA
GAZİANTEP - TRABZONSPOR
MAÇTA YİNE GÖKHAN 2 KEZ SAHNEYE CIKTI... cok sayıda gol pozizyonundan 2 takımda yaralanamadı biz daha iyi oynadık hakettik 3 puanı
SÜPER LİG 4.HAFTA
ANKARASPOR - TRABZONSPOR
basın toplantısı..
ilk puan kaybını yaptım 88 de gol yedik 2 puanı ankara çimlerinde bıraktıkabartılacak sonuc deil takım oldukca yorgundu sürekli 3 günde bir maç yapıyorduk ikinci yarının başında takımın ortala kondiksonu 75 gibi oranla cok düşüktü.. buna ragmen gol bulduk ama 88 de yedik. antreman programında kondiksona önem vermemize ragmen işe yaramadı
toplantı sonrası soruları cevaplıyorum
muhabir : takımın kondikson sorunundan bahsettiniz 11 gün mac yapmıyacaksınız soonra kayseri macına cıkcaksınız bu 11 günlük zaman takımın kondiksonunu kazanması için yeterli mi ?
ben: 11 günlük zaman uzun zaman ama milli takımlara gidecek olan oyuncularımız var hazır hale gelmeliyiz cunku kayseri macının hemen ardından uefada dinamo ile oynuyacagız.
muhabir : ankaraspor a karşı markaj yaptınız mı
ben : hayır
muhabir : taktik degiştirme gibi niyetiniz var mı
ben : ne biçim soru casus musun nesin![]()
VE ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLAR..
SÜPER LİG PUAN DURUMU
UEFA Kupasi bekliyorum senden![]()
Güncellemeyi bekliyoruz, iyi gidiyorsun.
Devamını bekliyorum.
TRANSFER HABERLERİ..
ŞOK ŞOK ŞOK TRANSFERİN SON GÜNÜNDE COK HARAKETLİ ANLAR YAŞANDI ...
defans için galatasarayın 32 yaşindaki oyuncusu emre aşık isimli oyuncuyu $500.000 gibi rakamlara renklerime bagladım.. defansın gücünü güç kattım.. alternatifim cogaldı
ve dikkatlerimi sag kanatta oynayabilecek bir oyuncuya çevirdim sezer öztürk ün bonservis bedeli için kulubuyle anlastık ancak sezer takımımızı reddetti
bende hemen beşiktaşın ali tandogan adlı oyuncusuna yöneldim ve transferi 1.3 mn ye bitirdim .. 2 ezeli rakipten 2 transfer yapmış oldum ve transferin son günüde böyle tamamlanmıs oldu
ve ss ler transferlerin profilleri..
emre asik ;
PROFİLİ :
ALİ TANDOGAN
profili;
basından haberler..
fanatik
![]()
trabzonspor teknik direktörü yunus emre seyhan transferin son gününde yine coştu.. emra asik ve ali tandogan trabzonda 2 futbolcuda trabzona geldikleri için mutlu olduklarını ilk 11 de forma giyme şansı bulmak için calısacaklarını söylediker
YALANCI YUNUS!!!!
gazetemizde acıklama yapan yunus emre transfer sezonunu kapattıklarını söylemişti ama dün transferin son gününde 2 ezeli rakibinden emre asik ve ali tandoganı aldı
BASIN TOPLANTIM
emre asik ve ali tandoganı transfer etmiş bulunmaktayız. kadro daha genişledi. rekabet arttacak öte yandan uefa eleme karsılasmasında emre asik forma giyebilecek ali tandoganın ismi verilemedigi için (saat farkı) forma giyemiyecek. antreemanlarımız tüm hııyla devam ediyor.
toplantı sonrası röpörtaj :
muhabir : yeni transfer edilen oyuncular neden transferin son gününe kaldılar ? daha önce alınsa daha avantajlı olunmazmıydı sebebi ne ?
ben : defansımızda ve sag kanakta formsuzluk olustu (risp,musa) bizde hemen hareket geçtik
muhabir : fenerbahce gökdenize transfer teklifi yaptıgı dogru mu _
ben : transfer dönemi kapandı sonucta gökdeniz trabzonsporda hala daha ne diyebilirim ki.. gökdeniz tüm hızıyla calısmalar devam ediyor
işte trabzonsporun bu yılki transferleri
![]()
basarilar...
Basarilar Bakalim Neler Yapicaksin