Sayfa 15 / 19 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 547 sonuç

Konu: Türkiye Süper Kupası | Beşiktaş - Fenerbahçe (05.08.2007)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hay sağolun yönetici arkadaşlar yaa

Bırakın şu kavga ortamını.

Şu keyifli maçı konuşalım yaa.

Müthiş maç oldu be !

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

maç ilk 20 dakika süperdi! Hakkatten ben Türk Futbolunu böyle zevkli izlememiştim. Maçın en iyisi Beşiktaştı. Fenerbahçe aynı tas aynı hamam, tek forvetle! Alex ve Deniz sahadaydı yani bir şey demiyorum daha fazla. Beşiktaş 3 net gol pozisyonunu harcadı. Kezman'a bir top geldi o da gol oldu başka atakta yoktu zaten Neyse gene karın ağrıları çekerek izleyeceğimiz bir Fenerbahçe olacak bu senede. Kezman'in yaptığını savunmuyorum ama profesyonel düşünürseniz hak verirsiniz. Ibrahim'ede bir şey demiyorum, hırsının kurbanı oldu. Olmaması gereken şeylerdi tabikide ama nabalım. Beşiktaşlıları tebrik ediyorum..

İlk yarı Delgado'nun o estetik vuruşu ve 2.yarı BJK'li bir oyuncu(Hatırlayamadım şimdi)nun kullandığı frikikte Serdar'ın kurtarışı unutulmayacak anlardı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    "Beklentileri karşılıyacağız"
    06 Ağustos 2007 Pazartesi

Teknik Direktörümüz Zico, Süper Kupa'yı kazanmanın çok önemli bir başarı olduğunu fakat bunun kendilerine olan beklentiyi de arttıracağını söyledi. Tecrübeli hoca, "Bu beklentileri karşılayacağız" dedi.
    Zico maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında şunları dedi: "Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün böyle büyük bir kupayı kazanması, bir büyük kupayı daha müzesine götürmesi elbette ki bana ve bütün camiaya büyük bir mutluluk veriyor. Özellikle sezon başındaki hazırlıklarımız sırasında böyle bir kupa kazanmak bizim beklentilerimizi ve yapacaklarımıza dair umutlarımızı arttırıyor.Bu şampiyonluk bizim için çok önemli. Bu başarı bize olan beklentileri de arttırır. Biz de bunu yapmak istiyoruz. Önümüzdeki tüm kulvarlarda başarılı olmak zorundayız. Bunu başarmak için elimmizden gelen her şeyi yapacağız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayatımda izlediğim en zevkli maçlardan birisiydi....
    Tüm Beşiktaş alemini tebrik ediyorum.İyi mücadele verdiler.Kezman'a da takılmayın yahu.Roberto Carlos çok iyiydi bence.Ali Bilgin güzeldi.Colin biraz erken girse iyi iş yapacak.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by the_imam912 View Post
    Hayatımda izlediğim en zevkli maçlardan birisiydi....
    Tüm Beşiktaş alemini tebrik ediyorum.İyi mücadele verdiler.Kezman'a da takılmayın yahu.Roberto Carlos çok iyiydi bence.Ali Bilgin güzeldi.Colin biraz erken girse iyi iş yapacak.
    Collin Kazım'ı çok beğenmedim ben açıkcası ayağında çok top tutuyor çok iyi bir fiziği var bunuda kullanacağımız anlar mutlaka olacaktır topu iyi saklıyor ama biraz daha basit oynamalı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Roberto Carlosun sarı kart yedikten sonraki tepkisini izlediniz mi? Öyle komiktiki.Sakalını okşadı flan.Nereye geldim ben dermiş gibi bir hali vardı
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Roberto Carlosun sarı kart yedikten sonraki tepkisini izlediniz mi? Öyle komiktiki.Sakalını okşadı flan.Nereye geldim ben dermiş gibi bir hali vardı
    Evet, tribünlere falan baktı. Tüm takım itiraz ediyordu orada, klasik hastalığımız itiraz. Carlos itiraz etmiyor, diğerleri itirazda...
    "YÜCE ATATÜRK"

Roberto Carlos iyiydi... S.Özkan iyiydi... BoBo nun golü güzeldi...Deniz çok iyiydi...

SeRdaR ın çeldiği frikik maçın kaderiydi...

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Carlos kabahatini biliyor gibiydiBütün futbolcular itiraz etti,Carlos suspus

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Aynen yaa o poz güzeldi bayaa

8 kişi itiraz ediyor Carlos sakalını okşuyordu

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum ilk yarıda iki takımda çok iyi oynadı bu arada Serdar Özkan ve İbrahim Kaş'ı çok beğendim

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bence SERDAR ÖZKAN bugün pek bişey yapamadı.

Mehmet Yozgatlı ise ilk yarı çok iyiydi.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Carlosun bir iki tane attığı deparlara şahit oldum ki vasatın biraz altında kalmış olsada bence ilersi için çok can yakacağını gösterir gibiydi.

Aslında onu sol tarafta önde oynatacaksın arkasınada sağlam birini koyunca savunma derdide kalmayacak bence ileride daha başarılı olur Carlos.

Ama sanki Deivid Alex Kezman'a top atmıyor gibilerinden spekülasyonlar çıkacak sene içerisinde bu maçtan onu anladım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Carlos'un oyununu bir kenara bırakırsak gördüğümüz kadarıylainsanlığı çok iyi herkes seviyor onu takımda.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Carlos'un oyununu bir kenara bırakırsak gördüğümüz kadarıylainsanlığı çok iyi herkes seviyor onu takımda.

Sen ne diyon abim yaa

Ben bile sevdim adamı Sürekli gülüodu adam

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

En çok hoşuma giden Alex'in ikinci yarı başında oyuna giren Tello'ya yaklaşıp saçını okşaması gülmesi ayaküstü başarı dilemesiydi.

Ama insanlarımız maalesef bunları görmüyorlar hep kötü şeyler..

Ayrıca maç öncesi basın toplantısı da çok güzeldi.Ertuğrul hoca sağolsun Zico'ya Beşiktaş forması verdi başarı diledi herkes dostçaydı orada..

bu maçt cisse iyiydi bence fenerbahcedende aurelio

1000 Güzelliği 1kötülük gölgeler...

Bence çok keyfli maçtı süper derecede tempolu... Avrupa da bu futbolla ilerleyiz...

Roberto Carlos her yönde çok proff. adam...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok güzel maç oldu, Fenerbahçe'ye ve Fenerbahçeli arkadaşlara tebrikler. Maç bence ortada geçen bir maçtı, Fenerbahçe'nin golünden önce Beşiktaş da atabilirdi golü ama atamadı. Neticede ben iki takımı da hazır ve iyi bir seviyede gördüm. İnşallah takımlarımız şampiyonlar ligine de katılır da orada ilerleyen turlarda eşleşip bize başka heyacanlar yaşatırlar.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Carlos Fenerbahçe'deki liderlik sorununu çözecek oyuncu. Maç içersinde oyuncuları yönlendiriyor, uyarıyor.

Zamanla takıma alıştıkça daha iyi olacaktır. Maç başında kameraya yaptıkları bile onun hakkında kötü düşünülmeyeceğini gösteriyordu. Bir oyuncu yıldız olur da hiç mi kaprisli olmaz, kendini diğerlerinden üstün görmez?

Carlos'un sadece sahadaki oyuna ve tanıtıma katkısı haricinde, kişiliğinin de takımdaki genç oyunculara çok katkısı olacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Ama sanki Deivid Alex Kezman'a top atmıyor gibilerinden spekülasyonlar çıkacak sene içerisinde bu maçtan onu anladım.
    Gazeteler böyle şeyler yazar mutlaka ama bunun gerçek olamayacağı çok net aslında. İlk golde Deivid'i ilk kutlamaya gidenlerden biri Kezman'dı. Son dakikada İ.Üzülmez Kezman'a çemkirirken Kezman'ın yanına ilk Deivid gitti. Kupa töreni sonrasında da çok güzel kareler vardı bence takımdaki arkadaşlık son derece üst düzeyde

Fener'in eksigi cok.Bir kere sag kanat yok calismiyo sol iyi hos ama sagda kimse yok Onder tek kaliyo bu cok buyuk bir eksik Deivid ha bire iceri giriyo 2ye 1 oluyo o zaman da bence kalici bir sag kanat lazim.Takim oyunu oldugunu da dusunmuyorum.Teknik ayak cok fazla Fenerbahce'de o sayede geliyoruz buralara.Ayrica ikinci yari da bu kadar oyundan dusmemizi de anlamsiz buldum Fener ilk 25 dakika sanki deplasmanda mac kaybetmis bu maci almali gereken bir takim gibi saldirdi durdu gol de buldu ama golu yiyince elendik eyvah dercesine zayifladi,ikinci yarida toptan dustu oyundan,hele savunmanin durusunu da pek begenmedigimi belirtmek isterim edu yeterli degil bence can fena degil umut veriyo az biraz ama edunun bole hatalari yapmamasi lazim.Belki lugano'nun gelmesiyle takim biraz toparlayabilir gormek lazim.Kondisyon olarak gecen seneye gore daha iyi gordum takimi Besiktas yorulunca pozisyon bulup golu attilar.Ama avrupa icin bence eksik cok edu yerine stoper,deivid gibi cakma sag kanat degil de asil mevkisi sag kanat olan bi adam arti bir de pivot santrafor gerekiyor.Kupayi aldik gunu kurtardik dememesini umut ediyorum yonetim ve takimin bu kupa moral olmali rehavet saglamamali saglicaksa keske kazanmasaydik.Fenerbahce Anderlecht denildigi gibi rahat rahat eleyemez boyle oynarsa cok zorlanir ama o gune gelene kadar ne olur bilinmez.Umarim avrupada husran olmaz neyse cok uzattim Besiktas'a Sheriff karsisinda basarilar.

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

Zico transfer sinyali vermis mac sonrasi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Önder zaten stoperden bozma Deivid'de forvetten bozma sağ kanat olmaz tabii.

Ama Türkiye için yeterli bu iki oyuncuda şampiyonluğun en büyük adayılar yine.

Maç içerisinde çok kereler Deivid defansif görevlerini yapmadıfından buradan açık yedi fenerbahçe. Önder'in kötü performansına bir etkende Deivid'dir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Zico transfer olabilir demiş maç sonrası
    Fenerbahçe büyük takım, bu takımlarda transfer dönemi bitmeden transfer bitti açıklaması yapılmaz dedi.

Maçtan önce Ertuğrul Hoca'nın verdiği formada Cisse yazıyordu. Forma verilmesi hoş olmuş ama neden Cİsse yazıyordu merak ettim gördüğümde?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Fenerbahçe büyük takım, bu takımlarda transfer dönemi bitmeden transfer bitti açıklaması yapılmaz dedi.

Maçtan önce Ertuğrul Hoca'nın verdiği formada Cisse yazıyordu. Forma verilmesi hoş olmuş ama neden Cİsse yazıyordu merak ettim gördüğümde?
    Takımın en önemli yıldızı olarak belki onu görüyorlardır. Bizimkilerde şimdi sağa sola forma dağıtırken hep carlos forması veriyorlarya onun gibi bir şey işte

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Özel bir nedeni yoktur yahu Serkan öyle denk gelmiştir.

Cisse fena değildi ayrıca bugün sanki tam alışamamış gibiydi takıma yada kapasitesi bukadar bilemem ama Tello'da aynı izlenimleri bıraktı bende.

Ancak Koray gerçekten bu sene formayı çok zorlayacak ve vazgeçilmezlerden biri olacak gibi. Birde o çenesini tutmayı öğrense.Sarı kart gördüğü pozisyondan hemen 2 dk önce topu eliyle kesti sarı kart görmeliydi ve sonrakinde atılmalıydı da bence.

Hakem biraz ezildi gibi maç içerisinde.

Tello, M.Aurelio ve Uğur bu 3'lüyü çok beğendim.

Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum, Tarık hariç...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Beşiktaş Sheriff maçında oyuncular sahada ısınırken maçtan önce bir beste söylemiştik. Bestenin içinde artık ne hikmetse Cisse ve Fenerbahçe kelimeleri geçiyordu. Tarıkcım yoksa Ertuğrul hoca bu besteyi beğenip de o yüzden vermiş olmasın Neyse ben besteyi buraya yazmıyım nasıl olsa maçta da söylenmedi, hiç bi yerden öğrenemezsiniz
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Serdar'ı beğenmedim ben BJK'de. Gerçi Fenerbahçe tüm ataklarını soldan yapınca zorlandı. Ama daha iyi olabilirdi, Uğur orayı çok güzel kullandı. Cisse alınacağına Serdar orada kullanılsa ve iyi bir sağbek alınsa daha faydalı olurdu bence.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 15 / 19 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon

Mesaj Yetkileri