Ben yamayi indirmedim ama yazilan herseyi okudum. Oncelikle belirtiyim FM07 oynamaya cok gec basladim, 1 ay olmadi sanirim. Sonra baktim cok eksik var TSLde, bir arkadastan update rica ettim. Saolsun yolladi. Sonra baktim Wederson ,Kazim Colins falan yabanci statusunde. Sonra modifier ile duzeltirsin dediler. Aradim buldum programi, calismadi! Sonra Editor'u buldum ve oradan kendim duzelttim vatandasliklarini, FB'nin ve GS'nin ortalama taraftar sayilarini falan arttirdim. Ayrica FBnin yanilmiyorsam stad koltuk sayisi dusuk gozukuyordu. 52k yaptim onu. Neyse demek istedigim, benim laptop da dandik ondan da olabilir ama bu degisiklikler cok uzun surdu. Ki ben bu yamayi yapan arkadaslara gore hicbirsey yapmadim.

Bu yamada emegi gecen herkese selamlarimi sunuyorum. Ne kadar cok gercege yakin yaparsaniz o kadar cok download alirsiniz diye dusunuyorum. Cogu arkadas PA konularina taraftar gozuyle bakiyor ve bence o gozlugu cikarip Turkiye'de calisan bir "hoca" gozuyle bakmalilar ve herseyi ona gore mantikli degerlendirmeliler. Ben FBlliyim ama her hangi bir takimi kaydiracak sekilde updatelere karsiyim.

Basli basina Kuzey Kibris ligi kurmus olmanizi kutluyorum. Umarim V2'de yanlisliklar/eksiklikler giderilir.

Burasi yeri degil farkindayim ama onereceginiz guncel bir oyuncu yuz paketi var mi elinizde? Ben de sadece Ingiltere ve Hollandali sanirim oyuncularin yuzleri cikiyor.

Tesekkurler