-
05.Ağustos.2006, 20:20
Maç çok tempolu ve mücadeleli geçti.İzleyene keyif veren bir oyundu.Gol pozisyonları özellikle ilk yarı boldu
Fenerbahçe'nin görevini eksiksiz yapan 3 oyuncusu vardı.Bunlar Edu,Aurelio,Deniz.3'ü de çok güzel oynadılar tebrik etmek lazım.Özellikle Deniz beni çok şaşırttı.
Beşitaş'ta Tello,Bobo,Yozgatlı'yı beğendim.
R.Carlos vasatın biraz üzerinde performan gösterdi.Ama takımla çalışmaya başlayalı henüz kısa bir süre olduğundan uyum sorunu yaşadı bazen oyun içerisinde.Hücuma katkısı çok iyidi ama.
Beşiktaş'ın 2 kaptanı İbrahim Toraman - Üzülmez ikiside mağlup duruma düştüklerinde çok asabileştiler.Bir pozisyon sonrası Kezman elini Toraman'a uzattı, defalarca KEzman'ın eline vurdu toraman.Bu kaptanlığa hiç yakışmayan bir hareketti.
Ardından Kezman'ın skoru koruyabilmek için kendini topsuz haldeyken kendini yere bırakması tamam tahrik edici ve ayıptı, kesinlikle yapılmaması gerekiyordu ama Milli takımımızda oynayan Üzülmez'in artık böyle konularda daha anlayışlı olması gerekir.
Sonuçta o da BJK 'de kaptanlık yapıyor ve genç oyunculara örnek olmalı hal ve tavırlarıyla.
Aurelio topu korner bayrağına götürdüğünde İbrahim Toraman'ın ona arkadan SALDIRMASI(başka bir tabir bulamadım) çok yanlış ve sportmenlik dışı bir hareketti.
Bunun dışında her iki takım oyuncularını da tebrik ediyorum bize güzel bir maç izlettirdikleri için. Kazanan ekip Fenerbahçe'yi de kutluyorum
Mesaj Yetkileri